- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Canım bir kadının böyle düşünmesine şaşırıyorum cidden
bir kadın evlenince çöküyorsa da erkek de çöküyor
kadınların da mı gözü dışarıya kaysın
Ayrıca bir erkek aldatıyorsa bunun tek sebebi kendisinin şereften ve kişilikten yoksun olmasından kaynaklanıyordur
eğer karısını beğenmiyorsa, istemiyorsa ayırlabilir sonra da istediği haltı yiyebilir
bence bari biz kadınlar böyle pisliklere bahaneler yaratmayalım
aldatan erkekler yeterince bahane ve yalanın ardına saklanıyorlar zaten
inan ki ben de gerçek mi diye 2 kere okudum
kadınlar nasıl böyle bir düşünceye sahip olabiliyor anlamıyorum
o zaman bu erkekler ne yapsa yeridir yani öyle mi
zaten kişisel temizlik insani bir vazife.. "bunlar olmasa da olur" diyen çıkar mı bilemiyorum..
benim bakımdan kastım her daim saçlar fönlü, yüz makjaylı, kıyafetin albenili olması.. valla "hem işime, hem evime, hem çocuklarıma, hem eşime yetişiyorum, üstelik sürekli böyleyim" diyen varsa tebrik ve taktir ediyorum.. ben böyle değilim, olmak içinde kendimi kasamam.. ama bu kendime saygımın olmadığı anlamına gelmez, beni de kimse bununla itham edemez :umursamaz:
elbette ki yapılan zamanlar vardır, bende düzenli olarak kuaförüme giderim, bakımımı yaparım.. ama "aman bakısız olmayayım, ya eşim beni aldatırsa" gibilerinden komik düşüncelere kapılmam..
yukarıda ablası için "eşi, onu aldatsa hakkıdır" diyen eğitimci!! arkadaş; ablanız için gerçekten üzüldüm.. ama unutmayın, insan bakımsız olduğu için değil, eşi karaktersiz olduğu için aldatılır..
bunun evlilikle bekarlıkla ne alakası var, bence tamamen genetikle alakalı, çok bekar var çökmüş, çok evli var hala genç kız gibi valla, tabii bunun tam tersi olanlarda var, yani bu genelleme yanlış bence:hulya:
bana görede akımlı yada bakımsız arkadaş başka şeye deyinmiş konuda..
evlenen insanları bırakın vücutlarını 16 yaşındaki kızdada selülit şişmanlıkvar..
ama evli bayanlarda gördüğüm hatta kız kardeşimden tanık olduğum bişey var..kendisi 23 yaşında..evlendikten 1 sene sonra yuzu kadın yuzune büründü..bir olgunluk geldi..ki ben 30 zun üstündeydim.aynada birbirimizi inceliyorz..o benden daha çökük..
merak ediyorum bu çöküklük nerden geliyor..
zaten kişisel temizlik insani bir vazife.. "bunlar olmasa da olur" diyen çıkar mı bilemiyorum..
benim bakımdan kastım her daim saçlar fönlü, yüz makjaylı, kıyafetin albenili olması.. valla "hem işime, hem evime, hem çocuklarıma, hem eşime yetişiyorum, üstelik sürekli böyleyim" diyen varsa tebrik ve taktir ediyorum.. ben böyle değilim, olmak içinde kendimi kasamam.. ama bu kendime saygımın olmadığı anlamına gelmez, beni de kimse bununla itham edemez :umursamaz:
elbette ki yapılan zamanlar vardır, bende düzenli olarak kuaförüme giderim, bakımımı yaparım.. ama "aman bakısız olmayayım, ya eşim beni aldatırsa" gibilerinden komik düşüncelere kapılmam..
yukarıda ablası için "eşi, onu aldatsa hakkıdır" diyen eğitimci!! arkadaş; ablanız için gerçekten üzüldüm.. ama unutmayın, insan bakımsız olduğu için değil, eşi karaktersiz olduğu için aldatılır..
aslında sadece özgürlük kısıtlaması da değil. mesela ben evliyken yapmadığım şeyleri zaten bekarken de yapmıyordum. ama bence bayanların evlenince çökmelerinin sebebi çok planlı olmak zorunda kalmaları.. mesela benim çamaşır yıkama günüm, ütü yapma günüm, ev temizleme günüm, çocukların yıkanma saati v.s şeklinde planlıyımdır. kaldı ki bunun yanında hem sınavlarıma hazırlanıp, hem de çalışıyorum.. ağır tempo yoruyor bayanları bence.. hemen her kadının bu şekilde gününü geçirdiğini düşünürsek, bu kadın çökmesin de ne olsun guclubacismile
ne demişler kadının lafçısı evden eve erkeğin lafçısı köyden köyeevli olup bekar gibi görünen var bekar olup evli gibi görünen.bence bu insanın bünyesi ile ilgili bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?