Değişmek mümkün mü?

Şans vermek sizin seçiminiz. Ancak değişiminin göstermelik olacağını bilerek şans verin. Ne zaman siz eskiden yaptıklarını söylememeye başlarsanız, kendinizi güvende hissederseniz işte o zaman başa saracak.

Ufak tefek değişimler elbet olur. Veya psikolojik olarak çöküntüde olduğu zamanlar yaptığı davranışlarını mutlu olduğu zamanlar yapmaz. Olgunlaştıkça kendini törpüler. Ama karakteri, huyu buysa değişmez. İnsan birken iki olmaz.

Selam canım benim, bosanmayacaksınız sen milleti oyalama bosuna dedıgımde bana kızmıstı bir de ne diyelim, bazı insanları kurtaramazsın. Herkes kendi tercıhını yasar sonucuna da uslu uslu katlanır. Rabbımın verdıgı aklı kullanmak dileğiyle blossomcum sevgiyle kal

Adam tutuşmuş. Önceki açtığınız konudada söylemiştim sanırım. Bütün o anlayışlı yaklaşımlarının sebebi, sizden ayrılmak istemeyişi.
Daha önce şans verdim diyorsunuz.Tekrar şans verseniz, gerçekten değişeceğine inancınız var mı? Sizin kırılma noktanız aldatıldığınızı düşünmenizdi.
Sürekli arkasını kollayıp, acaba beni aldatıyor mu diye düşünüp durmaktan, şüpheyle yaşamaktan, mutlu da olamazsınız. Güven duymadığınız bir insanla nasıl devam edersiniz bilemiyorum.
Karar sizin tabikide.Kimse yaşamayacak, siz yaşayacaksınız.

Yanlışım varsa düzeltin, siz aldatılma ile ayrılıyordunuz değil mi?
Tam anlamıyla bilmiyorum ama, tutuşmasının nedeni kendisinin ağır kusurlu olması değil mi?
Muhtemelen davayı, evlilik birliğini temelden sarsma (zina) olarak açtınız. Tabiri caizse donuna kadar alacak kıvamdasınız. Maddi ve manevi tazminat hakkını kazanırsınız, iyi bir nafaka bağlanır. Bütün bu haklarından davadan çekilince affetmiş konuma düşüp feragat edeceksiniz. Acaba bu mu gözünü korkuttu eşinizin. Tam anlamıyla anlamak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta bu tarz davalar çok uzun sürmüyor, en fazla 3. Celsede boşanırsınız. Ya da yanlış bildiğim bir mevzu varsa düzeltin. Ama eğer düzeleceğine inanıyorsanız siz bilirsiniz. Hayat sizin, bize mutluluklar dilemek düşer

Seni anlıyorum ben.

Boşanma sebebin tek başına aldatma ya da şiddet değil. Genel mutsuzluk ve baskı hali.

Değişmesini beklediğin şey eşinin daha sakin ve anlayışlı olması yönünde. Amenna.

Değişeceğini iddia ediyor. Çünkü bosanmak istemiyor. Zaten eşinin sana bunları yapmış olma sebebi senin boşanmayacağına olan inancıydı.

Yani seni sevdiği icin filan değil... bilse ki boşanmayacaksın halen daha aynen devam ediyor olacaktı.

Demek ki bu ülkede sevgili Atatürk kadınlara boşanma hakkı vermeseydi bu adam seni falakaya bile yatırırdı... Çünkü nasılsa bosanamazsın.

Ne kadar vicdansiz bir adam. Iktidar eline geçince zor kullanma , dayak,ihanet... elinden geleni ardına koymuyor.
Çünkü iktidar elinde... e sen de boşanamıyorsun. Seni zor kullanma tekelini elinde tutuyor. Istediğini yapıyor... senin ne düşündüğün pek de umrunda değil.

Güç ; senin eşine sadece acımazsızlik veriyor. Ve bu gücü sen veriyorsin ona. Bu gucu senin kesinlikle boşanmayacağına olan eminliginden aliyor.

Merhametin 1 zerresi damlamıyor içine.

Çünkü hamurunda yok.

Eşin belki değişir, ama bunun sebebi sadece boşanma korkusu olur. Korkuyor çünkü senden başka kimse çekmez bu adamı...

Ve korku ile bastırılan dürtü daima bir yerde ortaya tekrar çıkar.

Benim diyecek bir şeyim yok.

Hayat senin. Karar senin. Kararının sefasi da senin cefası da
..

Ben sadece senin iyi olmanı isterim.

değişmez ama aklınız kalacaksa tekrar şans verin ve daha olaylı,kötü bir şekilde ayrılın

Ben yasadim. 4 ay sonra eski fabrika ayarlarina dondu. Affedeseniz dava dusuyor, tum bunlar onun icin. Kimse degismiyor, degismis gibi yapiyorlar.

Demek ki daha çekecek çileniz varmış.
Madem gönüllüsünüz, çekin çilenizi.

Simdiye kadar akli neredeydi. Hep ayni oyunlar... Artik baska birsey bulsunlar ya. Avukatim beni uyarmisti bu tip seyler cok yasiyoruz kanma diye. Affedersen aldatilmadan tekrar acamiyorsun dava. Tum bunlar onun icin. Afedersen tazminattan falan da kurtulmus oluyor. Bunu ilk yasayan sen degilsin. Sanmaki seni cok sevdiginden bunlar...

şu gözünden kalpler çıkan emojiyi hiç kullanamayacağım diye hayıflanıyordum...

Epeyce önceki konularınıza yorum yaptım, hatta başlardaki konularda deneyin şans verin dediğim de oldu. Sonra baktım adam aynı, habire kısır döngüye sokuyor sizi boşanın dedim. Sonra zaman geçtikçe boşanmayacağınızı anladım ve yorum yapmamaya başladım.

Ve şimdi tekrar görünce konuyu ve içeriği size gerçekten üzüldüm. O adam değişmez, iki kere iki dört eder gibi bir şey bu da. Sadece duygu sömürüsü yaparak sizi kandırmaya çalışıyor ve başaracak gibi.

Biraz olsun mutlu olmak istiyorsanız iletişiminizi kesin ve o davayı açın.

Boşanmam diyorsanız da güncelleme yaparak eski konularınızdan devam edin bence, yeni konu açmaya gerek yok . Hep aynı şeyler çünkü.

Kimse değişmez. Sizde. Bende.
Fakat değişmekten kastınız sahip olduğu özelliklerden kurtulmaksa, asla değişmez.
Ama değişmekten kastınız sahip olduğu kötü özelliklerin aleyhinde kararlar almaksa değişebilir. Yani insanları aldatmak üzerine kurulu bir hayat yaşayan kişinin aldatma iç güdüsü ortadan kalkmaz. Ama seçimlerini aldatmamaktan yana kullanarak hayatını değiştirebilir. Yerinizde olsam son kez şans verirdim.

Döndün, barıştınız diyelim; yarin bu adam boşanmaya kalkmani da basina kakar gibi geldi bana.. Hicbi sorun yokken ilişkiyi sorunlar yumagina çeviren, hayati zindan eden insanlar nasil bi anda aydinlanip degisebilir, nasil bi mutluluk yasatabilir ki? Su an pismanlik, kaybetme korkusu ile paçaları tutuşmuş vaziyette diller döküyor evet ama eninde sonunda özüne dönecektir diye düşünüyorum..

Keske bizi yaniltsaydin papatya.
Aslinda cogumuz senden bunu bekliyorduk ama ben kendi adima yanilmayi cok isterdim.
Sen zaten affedeceksin ben orayi geciyorum da sana klasik bir tavsiye; bosanmayacaksan kurcalama esinin haltlarini. Sana yazik, bosa uzuluyorsun. Uzuldugunle kaliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…