Değişmek mümkün mü?

şu gözünden kalpler çıkan emojiyi hiç kullanamayacağım diye hayıflanıyordum...
Üniversitede siyaset dersinin "iktidar" konusu benim ufkumu açtı. Bu konuya yaptığım yorum da bana bu dersin getirisdir.

Bence bütün kadınlara iktidar konusu okutulmali. Çünkü sadexe devlet yönetiminde değil; "bizi zor kullanma tekelini eline verdiğimiz her adam" merhametsizlige yatkındır.

Demek ki daha çekecek çileniz varmış.
Madem gönüllüsünüz, çekin çilenizi.
Yok yok çile falan kotamı doldurdum. Sadece değişen var mı diye merak ettim. Eşimi ikna edip anlaşmalı ayrılalım çirkeflik olmasın diye daha bugün konuştum.

E boşa oyalamadım zaten. Avukatıma vekalet verdim işlemlerden önce kafamı kurcalayan bir durumu yine her zamanki gibi olağanca çıplaklığıyla sizlerle paylaştım. Oyalamak lafı nedir ayrıca? Bana illa yazın diye kimsenin kafasına silah dayamıyorum ki değil mi? İnsanın bu duyguları taşıması çok doğal geliyor bana.

Haklısınız. Beni hep kısır döngüye soktu, evliliğime yabancılaştırdı. Şimdiye kadar değişmeliydi zaten. Şimdi resmen duygularıma oynuyor...

I want to make your "büst" diyor huzurlarinizdan cekiliyorum

Ilkı hata ıkıncısı aptallıktır dıye bır soz var lafım meclısten dısarı asla uzerıne alınma.
Bunca zaman duzelmeyen ınsan bundan sonra şakıtacak hali yok.
Şımarmandan korktugu ıcın sevgı gostermeyen bır adamdan ne baba ne koca olur
Korkmayın sımarır dıye sevmekten ınsan sevılınce es olur evlat olur anne baba olur

Ok

Zina davası değil. Şiddetli geçimsizlik olabilir ancak, çünkü aldattığı bir durum hukuken yok. Ama sadakatsizlik güven sarsıcı hareketler kapsamında değerlendirilebilir o kadınla haberim olmadan buluşması diye düşünüyoruz. Ama elimde sürekli görüştüklerine dair bir şey yok. Hatta program yüklü ama sadece bir kez konuştular. Buradan bir şey çıkmaz davada diye düşünüyorum.

Evet her boşanan niye çekmişim diye hayıflanıyor daha çok. Pişman olanı ben de duymadım. KaldIrmak istemiyorum artık.

Aynı şeyi düşündüm. Çok güzel durumu ortaya koymuşsun sevgili Boleyn Kizi .
Bu adam korktuğu için göz yumar dedim kendi kendime. Bu bana yeter mi, hayır. Artı bir yerlerden elbette patlar dediğin gibi. O yüzden yol belli. Benim aklımı karıştıran onda olmayan merhametin bende fazlasıyla olması. Ve yine de çok büyük laflar ettiği için bir tarafımın acaba demesi. Yoksa herkesin dediği gibi değişeceğini ben de sanmıyorum ne yazık ki...

Affedersiniz bir süre sonra daha kıymetsiz olursunuz.. Nasılsa affediyor ne yapsam katlanıyor diye.. Ve uydurduğu bahane çok saçma şımarmak mı kanmayın, bence hatta iletişimi kesin elinizden geldiğince. Mesajdan vatsaptan engelleyin gerekliyse arar siz ona dönersiniz istediğiniz biçimde.

Genel kanının aksine ben insanların her an değişim içinde olduğuna inanırım. ..elbette çok zor günler geçirmiş ve aklı sonradan gelen her erkek gibi ugrasabilir...ne kaybedersiniz tekrar deneyebilirsiniz? Çok sevilmeyen çok da uzemez yani sizdeki yeri değişti sonuçta. ..gözden cikarilabildigini de gördü pabuç pahalı geldi....bence

Siz delil topluyorum diye bir önceki konunuzda bahsettiğiniz için söyledim. Karıştırmışta olabilirim başka bir üyeyle. Ama darp raporunuz yok, aldattığına dair eliniz de kanıtınız yoksa uzar bu dava.

Haklısınız. Beni hep kısır döngüye soktu, evliliğime yabancılaştırdı. Şimdiye kadar değişmeliydi zaten. Şimdi resmen duygularıma oynuyor...
papatya bir arkadaş yazmış yukarıda
benim de arkadaşım boşanma sürecinde davada vazheçerse affetmiş sayılıyor ve bir daha o sebep ile dava açamıyorsun

iyi düşünün derim
hala ısrar ediyor mu?

papatya bir arkadaş yazmış yukarıda
benim de arkadaşım boşanma sürecinde davada vazheçerse affetmiş sayılıyor ve bir daha o sebep ile dava açamıyorsun

iyi düşünün derim
hala ısrar ediyor mu?
Evet gece gündüz ısrar ediyor. Aile fotoğraflarımızı, kızımın videosunu yolluyor. Bu aileye kıyma her şeyi güzelleştireceğim diye yalvarıyor. Ben de belki sen de kendine inanıyorsun değiştiğine dair ama ben inanmıyorum diyorum. İnsanlar yaşadıklarıyla kendilerine gelirler ya ben de öyle kendime geldim iyi ki böyle yaptın ben ne aptallık etmişim falan diyor. Diyor da diyor işte...

Kaybedeceğim davada ileri sürdüğüm haklarım olabilir. Ama diğer türlü bunları yerine de koyabilirim çünkü gel araba alayım ev alayım gibi şeyler de söylüyor. Eğer üzerse ayrılırsak zaten yarı yarıya bölünür o zararlı çıkar. Yani kendine çok güveniyor. Kafasına taş düşmüş gibi boşanabileceğimi fark etmesiyle yeniden kazanmaya çabalıyor. Ama ben inanmakta zorlanıyorum. İnanmıyorum. Keşke yanılan ben olsam. Bir yandan da iş yerinde de zor bir süreç geçirdi değişti oradaki çoğu insana karşı ılımlı ses çıkarmayan bir adam haline geldi. İşinden olacaktı sivri yönlerinden dolayı. Bunlar bana ders oldu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…