Kadına daha önce buluştuklarında iş ile ilgili video yolladığını söylemişti. Kadın da bu videoyu başka bir arkadaşına vermiş ve başı belaya girmiş. Eşimin adını vermiş. Bu yüzden sözleşmesi bitmiş ve ısrarla sen paçayı kurtardın karını bahane edip beni engelledin beni de kurtar sözleşmemi yapsınlar diye baskı kurmuş. Hatta o sırada kadının kocası da hattaymıl kadın engelli olduğu için kocasının telefonundan birlikte aramışlar. Elbette bilmiyorum ama program yüklendiğinden beri sadece bir kez konuşmuştu. Bana da topu topu kaç kez konuştum hep sözleşme yenilenme zamanında baskı yapmaya çalıştı. Ama tabi insan böyle bile olsa doğru bile söylese inanamıyor. Ahhhh!...Hâlâ mı
İşyerindeki kadınla da 15 dakika siz şımarmayın diye mi konuşmuş?
Oysa ben onun için ne çok değişmiştimDeğişmiyorlar
Evet aslında nettim ama kendinden emin hatasını anlamış pişmanlık içinde kıvranması aklımı karıştırdı biraz. Yani ben de ileride pişman olur muyum şans vermedim diye düşündürüyor.Aklınız karışıkPapatyakb
eşinize karşı sevginiz de var hala
çok hataları var o kadının engelini kaldırması konuşması vs
tam karar veremiyorsanız uzatın mahkemeyi nasıl uzar bilemiyorum da
Çok pişman olursun dene görOysa ben onun için ne çok değişmiştim
Evet aslında nettim ama kendinden emin hatasını anlamış pişmanlık içinde kıvranması aklımı karıştırdı biraz. Yani ben de ileride pişman olur muyum şans vermedim diye düşündürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?