Değişmesinden korkuyorum

Elisasu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
3
9
1
36
Merhaba aklım inanılmaz karışık 1 yıldır nişanlıyim ve aynı evde yaşıyoruz herşeyimizi paylasiyoruz çok iyi anlaşıyoruz aynı şeylerden keyif alıyoruz çok sevildiğimide biliyorum bir kadinin isteyecegi hersey bu adamda toplanmis sanki yaz sonu evlenelim diyor ama ben korkuyorum değişmesinden evlenmeye pek yanasmiyorum cesaretsizim bu konuda

Canım evlilikte değişiyor denmesinin nedeni aynı evde yaşayınca daha yakından hayatını görmek dolayısıyla yeni yeni huylarının çıkması. Siz zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz. Korkacak hiçbir şey yok. Hayırlı olsuun:KK200:

Üçüncü şahıslar karışmadıkça;nifak sokulmadikca;kari koca iyi anlaşır.

Merhaba aklım inanılmaz karışık 1 yıldır nişanlıyim ve aynı evde yaşıyoruz herşeyimizi paylasiyoruz çok iyi anlaşıyoruz aynı şeylerden keyif alıyoruz çok sevildiğimide biliyorum bir kadinin isteyecegi hersey bu adamda toplanmis sanki yaz sonu evlenelim diyor ama ben korkuyorum değişmesinden evlenmeye pek yanasmiyorum cesaretsizim bu konuda
Aynı evde birbirinize alışmışsınızdır değişeceğini zannetmem şimdiden hayırlı olsun korkularınızın esri olmayın farklı evlerde yaşayıp bir anda aynı eve girenler yaşıyo değişme sorununu.

Back
X