- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.282
- 658
- 31
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Remington sipariş ettimPopoma kadar upuzun ve dümdüz kesim saçlarım var. Kat çığrından çıkarır hiç de sevmem kesinlikle çözüm değil daha çok sorun olacaktır.
Ben sürekli düzleştrmek ya da daha da kıvırcıklaştırmakla baş ediyorum. Bakım da burada devreye giriyor. Malesef herkesin saçı duştan çıkar çıkmaz kuaförlü gibi olmuyor. Bence bu konuda kolaya kaçma al düzleştiricini uğraş.
Ne onerirsinizKatli ve uzun saç daha zor şekil alır canım hiç deneme bence. Önden perçemde biraz eskide kaldı sanki
Ben allık ruj ve rimel sürmeyi biliyorum eyeliner suremiyorum çünkü beceremiyorum farı da beceremem diye almadım kolay mı kullanması??Cok uzun saclar asiri bakim ister herkesin harci degildir. Bence saclarini omuzlarinin az altina gelicek sekilde katli kestir. Eger maddiyat problem degilse keratinle düzlestirme yaptir 6 ay fönlü sacla gezmis olursun. Makyajda ise eyeliner, kalem yerine koyu kahve yada gri fari fircayla gözüne sür baslangic icin kolaylik olur cünkü kalemi düzgün süremezsen ya da akarsa soytariya dönersin.
Ne onerirsiniz?
Uzun saç dan vazgeçebileceğimı sanmıyorum1 ay öncesine kadar saçlarım belimdeydi, boyun hizasında düz bir şekilde kestirdim.
Yüz tipin uygunsa sende kısa kestir bakamiyorsun çünkü.
Peki aynen bunu söyleyeceğim kuaföre..az önce remington sipariş ettim internetten.sadece on saçlarıma kat kestirmek fikri nasıl sizce olabilir mi??Saçların uzunsa, zor şekil alır. O yüzden serum kullanabilirsin. Ama bakımsızlığı gidermek adına paraben ve silikon içermeyen şampuan tavsiye ederim. Canlandırması açısından ilk kullanımda yararını gördüm. Sanırım yorumda marka vermem sakıncalı olabilir emin değilim, ama dilersen özelden yazabilirsin öneririm sana. Onun dışındaki kat kestirmek çok büyük canlılık katar saçına. Çok uzun saç, sağlığını çabuk yitiriyor hiç makas görmüyorsa. Kuföre "boyunu kısaltmadan kat attırmak ve kırıkları alıp canlılık vermek istiyorum " demen yeterli olacak. Düzleştirici konusuna pek değinmek istemedim. Çünkü tüm bakımları maaf edecek düzleştirici. Ha ama şöyle birşey önerebilirim canım, kat kestirsen zaten kurutunca kendinden şekil alacak sıkma tatlı canınıOnun dışında makyaj bakım değil lüks bence, bakım benim lügatımda temizliktir. Yüzüne canlılık açışından bir fondoten bir allık birde rimel ile canlılık ve hava katabilirsin hemde kullanması deneyim geretirmiyor bunları. Esmer değilsen eyeliner deneyebilirsin ama, hızlı geçiş yapma ufaktan ufaktan ilerle ki, içine sinsin ve alış çok uzattım ama yardım lazım olursa buralardayız tatlım
Canım cildin kuruysa makyaj öncesi nemlendirici bir krem sür sonra tenine uygun numarada bir fondöten ardından göz makyajına geçince önce far sonrasında eyeliner ve rimel :) ben de suremiyordum eyeliner ı alıp birkaç kez evde sürdüm denedim şimdi çok rahat oluyor kullanımı ve yumuşak sürüldüğü için kalem gibi göz kapağına baskı yapmıyor.Makyajını da kolay temizlemek için makyaj temizleyici solüsyonlar ve makyaj pedleri var arkasından da yüzünü sabunla yıkayıp temizlersin.
.Ben allık ruj ve rimel sürmeyi biliyorum eyeliner suremiyorum çünkü beceremiyorum farı da beceremem diye almadım kolay mı kullanması??
Önerebileceğiniz far ve far bazı var mı?? eyeliner kullanmadan maskara ile far kullanmak abes mi olur??.
Farla keskin cizgiler olmadigi icin daha kolay ve daha dogal yumusak olur. ben günlük olarak far kullaniyorum. Gece makyajimda ise kalem cekip üstüne far sürüyorum. Daha kalici oluyor...
Youtube videolarina bakabilirsin canim ben de ordaki kızlardan öğrendim :)) dediğin gibi bulaşıyor biraz alışana kadar ama sonra kolay geliyor.Kuzenim de maybelline nin eyeliner kalemi var onu kullanıyor jel olanları kullanamıyorum diyor o da..Normal kalemlere göre yumuşak onu da kullanabilirsinBen yapamıyorum nedense jel eyeliner almıştım hiç olmuyor berbat ediyorum o yüzden hiç denemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?