Değişmeye karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba kızlar genelde buraya hazıyorum çünkü etrafımda bu şekilde içimi dökeceğim yakın gördüğim insanlar yok ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Ben sürekli ama sürekli olumsuz düşünüp olumsuzluklarıma inanıp gerçek olan onlarmış gibi davranan biriyim ve değişmeye karar verdim ama nerden nasıl başlamam gerek bilmiyrm bi yardm edin lütfen

Sevgilimle ilk tanıştığımız zamanlar aşırı paranoyaktım.Sürekli nerde, ne yapıyo, acaba kızlarla mı diye düşünürdüm.
Sonra bi yontem buldum. O da şöyle: düşüncemi yazıyorum ve mantıklı cevaplar aramaya başlıyorum. Böylelikle beynim sadece kötü düşünceye odaklanmıyor. Bi süre sonra bunu yaptıkça daha pozitif düşünmeye başladığımı farkettim.
Sizde faydası olur mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim :)

Bende bazı konularda değişmeye karar verdim takip ediyorum konuyu bakalım

Olumlu düşünerek en mutlu eden neyse herzamankinden fazla yapmak olumsuzluğa itenleri hayatından çıkarmak

ben de öyle biri oldum hayatımca..ve şuan bunun patlaması dışa vurumu cok değişik bir baş beyin ağrısı yaşıyorum, depresyon teşhisi koyuyorlar.. ben de konuyu takipteyim.. lütfen değişmek için ne gerekiyorsa yapın bakın ilerisi böyle oluyor..

Ergenlik döneminde çok olumsuz negatif düşünürdüm. Şimdi neysem oyum. Beni seven böyle sevsin modundayim. Olumsuz düşünceleri de attım bi kenara. Hayat öyle yada böyle geçiyor ve bitecek. Bu yasimda yorgun bitkin düstüm. Ama son 6,7 aydır farklı bi boyuttayim

Aynı durum bende de var takipte kalacağım konunu.
Artık öyle bir hale geldim ki sevgilimle sürekli kavga ediyorum adam kavga etmekten yorulduğu için benle normal sohbet etmeye bile çekiniyor böyle devam edersem onu da kaybedicem.

Sorun kıskançlık ya ben değilim sorun her şey. Kafamdaki olumsuz şeyler mesela sevgilime gel buluşalım dedim gelemem dedi babasıyla işi varmış ama son zamanlarda gerginiz biraz açıklama yapmadı gelemem dedi beni özlemiyor özlese gelirdi artık sevmiyır diye ağlayıp kavga etmeye başladım ve düşününce halimden utanıyorum ben napıyorum benim kendime gelmem lazım

Bunu hemen şimdi denicem

ben de bu durumu yaşadım ve çözümü psikiyatride buldum. 6 ay kadar ilaç tedavi gördüm. şimdi her şeyi olduğu gibi görüyorum

Kendinize alış veriş ile başlayın
İlk olarak pastel tonlarında nevresim takımı
Pamuk saten iç çamaşırı pijama yada gecelik alın uyandığınızda değişim teninize dokunan kumaştan ve yataktaki açık tonlardan dolayı iyi başlayacak
Odanızdaki kıyafet ve fazla esyalrı ihtiyaç sahibini kıyafet kumbaralarına atın atarken kimlerin alamayıp sizin için fazlalık olan seyleri düüşününce daha iyi hissedeceksiniz
Kuaföre gidin manikür pedikür masajlı bir sac yıkaması sonrası yeni bir renk yada kesim
Güzel bir makyaj ve tarzınız dışında kıyafetler daha daha iyi hissettirecek
Ardında bir kitapçıya psikoloji bölümüzden uzman doktorların yazdıgı iyi düşün tarzı bir kitap satın alıp
Sakin güzel müzik çalan bir kafede daha önce içmediğiniz bir kahve ve kurabiye ile kitabınıza başlayın
İnanın çevrenize saçtığız ışık size tansıyacak
Ardından çevrenize farklı davranmaya çalışırsınız zaten bu otomatik olur

Denicem umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim

Bakis acinizi degistirmeden kendiniz dahil hic birseyi degistiremezsiniz,kisisel gelisim kitaplariyla baslayabilirsiniz ruh halinize gore secip okuyun, zamanla daha pozitif dusunmeye ve daha guzel bakmaya baslarsiniz..isin ozu inanmak aslinda icinizdeki size inanin:)

Tab
tavsiyw edeceğiniz kitap var mı

Negatife odaklanmak da aileden geliyormuş. Aile bireyleri kaygılı ve olumsuza odaklamışsa çocuklar da bunu öğreniyormuş. Sahip olduklarınıza odaklanmak, kimseyle kıyas yapmamak gerekiyor gibi. Size tavsiyem,bilimsel telkinlerin olduğu kitap serileri var. D&R da satılıyor mesela. Uzman psikologların bilimsel kitapları. Google da bulursunuz psikonet yayınlarının. Mesela iyi hissetmek diye bi kitap var ve dolu kitap serisi var

Evet aslında ailwmde böyle oldu. Çocukluktan beri şöyle yaparsan böyle olur bunu dersen böyle olur buraya gidersen başına bu gelir senin için şunu derler bunu derler diye yetiştirildim sürekli her hareketin olumsuzunu düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…