değişmiyor hiçbi şey!!

cnm yaaa bnm kocam baska ulkede ona bakarsan uc sene ayri ulkelerde yasioruz her sene sadece iki ay beraberiz icimi rahat tutuorum yoksa kafayi yerdim simdiye kadr :/ bnce takma kafaya okdr

Doğru hatırladım eski konumdan..:)
Ben sizin yerinizde olsam kafayı yerdim gercekten (
Takmamya calısıyorum inanınki ama bazen böyle oluyorum işte

e erkeklerin üstüne cok düşersen hem şımarır hemde kendini bişi sanır o yüzden başlarda nası yapıosan devam et..rica ederm ne demek

Haklısınız ben böyke yaptıkca o uzaklasıyo benden farkındayım belki de sımarıyodur..ne zaman uzaklassam o zaman daha cok üstüme düşüyor..

Doğru hatırladım eski konumdan..:)
Ben sizin yerinizde olsam kafayı yerdim gercekten (
Takmamya calısıyorum inanınki ama bazen böyle oluyorum işte

bende olmuyorum dgl ama caktirmamaya calisiom en sagliklisi o inan kiskancliktan kendini yer bitirirsin iliskine adapte olamazsin cok sikar adami kiskancliklar bazen hoslanirlar ama bazen bikar aklinda olsn

bende olmuyorum dgl ama caktirmamaya calisiom en sagliklisi o inan kiskancliktan kendini yer bitirirsin iliskine adapte olamazsin cok sikar adami kiskancliklar bazen hoslanirlar ama bazen bikar aklinda olsn

En baslarda ne güzel bu kadar kıskanmıyodum cok mutluyduk...
Hem onun sevgisini de daha cok hissediyodum..
düzelcem inşallah...

Kızlar kendimi nasıl geri çekebilcem lütfen daha fazla örnek verir misiniz??

Gel bi sarılalım
Bende biraz böyleyim ama nedenim var benim.
Oda benim bi yere gitmemi istemez(di)
Sonra kavga gürültü ayrılık falan baya şey yaşadık baktım yola geldi.
Artık sadece belli bi düzeyde bişy demiyorum.
Çünkü kızlara baktığınıda yakalamıştım.
Beni kısıtlayıp bakardı.
Yemin etti bakmıcam falan diye ama inanmıyorum
''Sen bana benim hareketlerimden dolayı inanıyorsun bende sana senin hareketlerinden dolayı inanmıyorum. Bunu sağllamakta senin elinde ama zor bil'' dedim.
Şimdi uslu duruyor ama bilmiyorum şüphelerim devam ediyor.
Gözüm kapalı güvenmiyorum.
Bunu onada dedim.
Sonrada
''İyi de kötüde kendine yakıştırdığın gibi davrannsana nasıl davranılmasını istiyorsan banada öyle davran benim yanımdaykende benden ayrıykende''
Dedim.
Şuan izmirde geziyor içim rahat değil. Tanıyorum çünkü.
Napıcağını biliyorum.
Değiştim dese bbile inanmıyorum.
Mesaj atmıyorum naparsa yapsın dedim saldım artık.

:) Sarılalım:)
Benim nedenim de yok aslında sevgilim ben hariç herkese karsı mesafelidir sabrı yoktur falan..Hatta bi arkadasım o senin haricindeki herkese karsı kayıtsız demişti..
gercekten de öyledir..
Sizin durumunuza gelirsek biz bile sokakta birilerine bakıyoruz ama bu cok kısa süreli bi şey siz de böyle düşünün bence bu konuda sıkarsanız yalan söylemeye baslar..
Bi an önce kendimizi toplamamız lazım bence

Allahtan maca gitmis baska yere gitse kim bilir nasil olacaksin.

Ben d ck kiskancim yaa inanlmaz hm d...ama bu tamamen sahplenmeyle ilgli "sdce bn olmaliyim"diorm n kafar bencilce oldgnu blerek... karsindakini hayatının merkezinden aldığın an bi sıkıntı kalmio hem erkeğin neyini kiskancan yaa alan geri getirir bi süre sonra korkmaaa :-D

ßůšr@

Hahaha son yazdıgınız iyiymiş :)
Hayatın merkezinden nasıl alcam peki onu pek yapamıyorum sıkıntı orda
Asırı sahiplenme durumu aynen

Bence fazla büyütme..
Üstüne ne kadar çok gidersen tam tersi olur..
Sen onu rahat bırak ..

Siz o zaman kaşınıyorsunuz
Ben çok garip bi şekilde kimseye bakmam gerçekten bi an baktığım olsuysa bile ayda yılda 1.
Çok dikkat çekse bile o kişi özelliklede karşı cinsimden kesinlikle bakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…