herşey..........................
Ben ilk önce bu kafa yapımın değişmesini istiyorum .. Herşeyi çok sorun yapıyorum.. Herşeyi takıyorum kafama.. Biraz esnek sakin olamıyorum.. Yıpratıyorum da yıpratıyorum kendimi..
mesela nişanlım,bazen deliler gibi seviyorum,bazense o kadar sinirlendiriyorki gerçekten diyorum keşke hiç tanımasaydım onu diye. çok ağır sorumluluk yüklenmişim gibi geliyor şu yaşımda...onu tanımasam çok daha rahat takılırdım,hareketlerimi kısıtlamazdım,bazen bir yere giderken haber vermek bile işkence oluyor.benim anlattığım şeylere yorum yapmasını bile kaldıramıyorum bazen...
Bazen hiçkimse olmasın istiyorum hayatımda,en yakın arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum...peki bunları niye anlattım? Doluyum galibaortada sebep yokken
mesela?aç biraz problemi
canım benim üzme kendini. Cidden dolmuşsun . Annenle filan dertleşsen paylaşsan belki biraz iyi gelir. Bazen çok bunalıyor insan. Hatta sevdiği bile büyük bi sorun gibi gözüküyor gözüne. üzme kendini.
herşeyi kafama takıyorum. Gereksiz şeylere alınıyorum. 25 yaşındayım ama 15-18 yaşlarımda ergenlik dönemimde bile bundan daha olgun ve mantıklıydım.. Herşeye üzülüyorum.. Kötü günler atlattım belki bunların etkisidir devam eden. Ama iki gündür daha sakinim.. Kendimi daha ii hissediyorum.. Daha da iyi olacağım daha mutlu. Böyle olmam gerek . Kimseye hiçbirşeye değmiyo üzülmeye. Yıpranan sadece ben oluyorum..
Ailem dışında herşeyi takıyorum ama artık takmıyorum. çünkü ailemin mutlu olmasından başka hiçbirşey beni ilgilendirmiyor. Allahım cnaım babama anneme kardeşime uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömür versin.. Benim tüm mutluluğum onlar... .onları çok seviyorum
Kendi hayatınızda en çok değişmesini istediğiniz şey/şeyler nelerdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?