Değişse keşke dedikleriniz

Ben ilk önce bu kafa yapımın değişmesini istiyorum .. Herşeyi çok sorun yapıyorum.. Herşeyi takıyorum kafama.. Biraz esnek sakin olamıyorum.. Yıpratıyorum da yıpratıyorum kendimi..

mesela nişanlım,bazen deliler gibi seviyorum,bazense o kadar sinirlendiriyorki gerçekten diyorum keşke hiç tanımasaydım onu diye. çok ağır sorumluluk yüklenmişim gibi geliyor şu yaşımda...onu tanımasam çok daha rahat takılırdım,hareketlerimi kısıtlamazdım,bazen bir yere giderken haber vermek bile işkence oluyor.benim anlattığım şeylere yorum yapmasını bile kaldıramıyorum bazen...
bazen hiçkimse olmasın istiyorum hayatımda,en yakın arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum...peki bunları niye anlattım? doluyum galibaortada sebep yokken

canım benim üzme kendini. Cidden dolmuşsun . Annenle filan dertleşsen paylaşsan belki biraz iyi gelir. Bazen çok bunalıyor insan. Hatta sevdiği bile büyük bi sorun gibi gözüküyor gözüne. üzme kendini.

mesela?aç biraz problemi

herşeyi kafama takıyorum. Gereksiz şeylere alınıyorum. 25 yaşındayım ama 15-18 yaşlarımda ergenlik dönemimde bile bundan daha olgun ve mantıklıydım.. Herşeye üzülüyorum.. Kötü günler atlattım belki bunların etkisidir devam eden. Ama iki gündür daha sakinim.. Kendimi daha ii hissediyorum.. Daha da iyi olacağım daha mutlu. Böyle olmam gerek . Kimseye hiçbirşeye değmiyo üzülmeye. Yıpranan sadece ben oluyorum..

canım benim üzme kendini. Cidden dolmuşsun . Annenle filan dertleşsen paylaşsan belki biraz iyi gelir. Bazen çok bunalıyor insan. Hatta sevdiği bile büyük bi sorun gibi gözüküyor gözüne. üzme kendini.

annem canımdır benim ama hiç dertleşemem annemle,ciddi konuşursam ağlarım çünkü...ciddi sorunlarımı hiçkimseye,evet hiç kimseye anlatmam,anlatamam...yapımda yok bilmiyorum.
onda değiştirmek istediğim şeyleri sayayım:)
-kıskançlığı,delilik düzeyinde kıskanç
-bazen dünyadaki en odun adamdan bile daha anlayışsız oluyor
-sinirlendiği zaman susturamıyorum
-sinirlendiğinde telefonu yüzüme kapatıyor(bi kez bile yapmadım,çok sinirlensem kapatıyorum derim)
-sinirlendiğinde ağır konuşup sonra çok pişman oluyor ama nafile
-ben kendisine mutlu mesut o gün yaşadığım bişeyi anlatırken arada kıskançlığını tetiklemiş olan ufacık birşeye takılıyor da takılıyor
-annesi bana sadece onun yüzünden ağır konuştu,kadıncağızda hiç hata yok bütün suç onda.
-bana senin gibi bir kıza yakışmıyor,yapma tarzı cümleler kurmasına deli oluyorum

ama çok seviyorum,herşeyimiz aynı,çok gülüyoruz,çok mutluyum yanındayken,sonuna kadar sadık,sonuna kadar destekçim çoğu konuda.
ayyyyyyh içim şişti:)seviyorum çok.

aşk meşk mevzusu mu aile mi arkadaş mı iş mi,hepsi mi.mesela neyi kafaya takıyosun?dünyada ölümden başkası yalan takma kafaya ufak şeyleri..

Ailem dışında herşeyi takıyorum ama artık takmıyorum. çünkü ailemin mutlu olmasından başka hiçbirşey beni ilgilendirmiyor. Allahım cnaım babama anneme kardeşime uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömür versin.. Benim tüm mutluluğum onlar... .onları çok seviyorum

ben de aynen,ailem tarif edemem...öyle çok seviyorum,en çok istediğim şey benimle gurur duymaları,onları mutlu etmek,saraylarda yaşatmak:) allah sevdiklerimizi korusun.ailem kadar mutlu edebilen bişey yok beni de...başkaları yalan zaten bi aile...

4 yıl öncesıne dönecek kadar degısse yeter herşeyy...

ama 2 tane evladımda yanımda olacakkk

ohhh ne guzell yaaa hem bekarım hem aiemleyım hem evlatlarımlarım ne guzell

en önemlısıde kımse degısmemıs olacak herkes tum akrabalrım tum alıem

ne guzel olurduuu ama malesef kı gerıye dmnemıyoruz ama hayalı bıle guzel

Ne biliyim aslında değişmesini istediğim çok şey yok.. Ama tek bi isteğim olurdu.. O da istemekle değişseydi çoktan değişirdi ya neyse..

Bazen değil insanlardan kaçmak burda bile içine kapanıklığa devam ediyorum..

Allah hepimizin gönlüne göre versin

Allahım hakkımızda hayırlı şeyler versin.. Ondan gelene duruyoruz. Hayat bazen acısıyla bazen tatlısıyla geçip gidiyo.. Allahım dayanamayacağımız şeyler vermesin.. Herkese mutluluklar dileklerimle arkadaşlar

kendimle ilgili en sevmediğim huyum.
hayatımla ilgili ya da evimle ilgili aldığım kararları uygulamakta gecikiyorum.
bu huyumu değiştirmeye calışıyorum ama bakalım

Keske mümkün olsaydı,,
Eğitim hayatimi( üniversite okumak isterdim)
Evliliği erken yapmak istemezdim(19 yasında evlendim)
Esimi çokkkkk sevmek istemezdim( adamı tepeme çıkarttım)
Keşkeler değiştirmek istediklerimiz cok tabi, aklıma gelirse devamini yazıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…