Dehb li oğlumla ilgili anaokulunda yaşadığımız sıkıntılar

Maşallah sizin ve çocuğunuz adına çok sevindim.İyi birine denk gelmişsiniz, umarım bundan sonra da yolunuz hep iyi insanlara çıksın.Biz de şuan sıkıntı yaşıyoruz.Ögretmen halâ memnun değil,çocugum ilaç değişiminden ve üzerine eklemekten iyice sersemlesti.Ögretmene kalsa daha da arttıralım ama son bir ay kalmışken bir ay için yine değişim yapamam.Belki de yeni ögretmenimiz daha ılımlı ve ufak şeyleri büyütmeyen bir öğretmen olacak.Dehb tanısı mı almıştı kızınız?Benim oğlumda sataşma,vurma var ama ilaç alırken böyle değil.

Evet dehb tanımız varmı benim kızımın vurma huyu yoktu ama yerinde oturamıyordu surekli dolaşma ayaga kalkma durumu vardı saçıyla çok oynardı 5 dk sabit duramıyor ilgisi dagılıyordu

Allah vicdanli ve empati kurmayı bilen insanlarla karşılaştırsın.
Amin canım bu öğretmene Amir Khan filmi her çocuk özeldir izletmeleri gerek merhamet törpüler belki ama üzülmeyin Einstein Edison bunları öğretmenleri çok aşağılamış onlar bilim adamı oldu ve şu bir gerçek diploma aslında kağıt parçası meslek sahibi olsa ne olur biri adam olamadıktan sonra çocuğunuzun güzel bir hayat yaşaması dileğimle Rabbim onun yüzünü hep böyle güldürsün mutlu olsun hep

Canım çok teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.Evet geçtiğimiz yollar zorlu.. İnşallah sonu güzel olsun, güzel ilerlesin bundan sonrasında..

Canım çok teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.Evet geçtiğimiz yollar zorlu.. İnşallah sonu güzel olsun, güzel ilerlesin bundan sonrasında..
Amin canım bu hayat bir sınav uyanık olanlar veyahut insanları yargılayan alay edenler kurnazlık yapanlar Allah biliyor bizler kazanırken onlar kaybediyor iyi niyet her zaman kazandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…