- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Bizi bize hatırlattığınız için çook teşekkür ederizne kadar cokmuşuz yaa.herkes bışeyler bulmuş kendınden
Evhamli değilim. Yahu baya baya denge falan kalmadı senin ritalin dediğin hafif düzeyde. Dr sorduğumda benimki daha ağır dedi.o yüzden sanırım bu sekil etki vardehp bnde de var genetik oldugunu bilmiyodum burada konu açmştm arkadaşlr psikiyatriste gitmemi söylediler öylelikle gittim benim ilacın adı c ile başlamıyo ritalin verdiler bi sıkıntım yok açıkçası
agresifliğe gelince ben hep sabredip sonun da patlayan bi insandım şimdi o konuda da kendimi geliştirdim bilmiyom buna geliştirmek denir mi ama ne biliyim hiç bişiyi takmıyodum son zamanlarda ilacı kullanmaya başladım bişi değişmedi hala takmıyom biri hoşuma gitmeyen bişi diyince artık gülüp geçiyom konuşmamı azaltıyom o kişi konuşmadıkça bişi demiyom
sevgilim sinir edince de yav he diyom
onun dışında hem enerjikim hem de sınavlarm çok güzel geçiyo
çok evhamlı görünüyon birz relax
36 mg canım.o ilacın hangisi oldugunu tahmin ediyorum. 5 mg'lik bir muadili vardir. O bile fazla gelir kimisine. sizinki kaç?
Ya kendimi okudum sanki açık öğretim dahil. Kendimden şüphe ettim şimdi. Dikkatimi toplarsam canavar gibiyim ama biyerde ipler kopuyoraahh nerden başlasam ne yazsam...
aslında boyle olduguma dair çok şüphelerim vardı..
annemı babamı cok uyarmıslardı.ama cahıllık mı sorumsuzluk mu ne zıkkımda sallamadılar benı..
okul hayatım zorlamayla tesekkur belgeleri alarak ama hedefı olamadan iş hayatına atılarak saçma sapan bi hale döndü..
ezberım ıyıydı.karsımdakını ikna edemeyecegım bır konu yoktu.goren herkes coco sen tam avukat olacak tıpsın derlerdi..
amcamın mallığı yuzunden saçma sapan bı okula gittim. saçma bi bölüm sacma bir iş hayatı.vee başarısızlık.hepsını matematıgı sevemeyişim ve en önemlisi ailemin benı zamanında bi uzmana göturemeyısıne indirgedim..
suan calısıyorum ama hiç bişeyi sallamıyorum...zamanında doktorlar rehber öğretmenler farklı zmanlar zarfında bana dikkat eksikliği ve hiperaktif tanısı koydular.annem senın karakterın bu hasta degılsın para tuzagı bunlar dedi.
ve ben bu zmana kadar hayatımda cocuklarımdan başka elle tutulur gozle gorulur hıc bısey yapmadım.
kıtap alırım 10.sayfada sıkılır fırlatır atarım
kursa yazılır 2.haftada gitmem.verdıgım paralar kül olur
sevgılım olur 3.ayda sıkılır ayrılırım
acıkögretıme başlarım bırakırım
hiç bi işi tamamlamam
her seyı sallarım
görevlerden kaçarım
yaz yaz bitmez..
allahtan eşim cıktı sonra karsıma da onun bana sarılmasıyla evlendıkte cocuklarımız oldun falan fılan..
ve dun artık yeter dıyerek doktora gıttım kızlarım emıyor ılaç verse ne halt yıcem dedım gıttım
uzman psikiyatri bana barız sekılde yetıskınlerde gorulen ama tamamen babadan genetik dehb tanısı kondu.cocuklarıma da bu hastalık ılerde konur mu?en buyuk korkum bu.
eşim ise asla ılaç ıcmememı soyluyo..daha beter olurmusum.ılacı bırakırsam çökkünlük olurmuş..
ne yapmaluyım varmı bu hastalıgı yasayan?
GÜNCEL ..............
ilaca dun başladım hatunlar ama her yerde terör estırıyorum..
ınanılmaz bır agresıflık..ota b*ka bagırmalar.herkes noluyo coco demeye başladı.Normal de gülec bırıyım.ben kı iki kamyon yemek yıyen coco,12 saati zoraki bi muz 2 hurma ıle tamamladım.uykusuzluk da cabası...ayyy napıcam boyle ya...ama dehşet bı sekılde dıkkkatım toplandı..ıstahsızlık cok kotu ama cunku ben yemeyınce bayılan bı tıpım..ne edıcem napıcam.herkes de aynı agresıflık yapıyormus..ben bu ılacı kullanmaya devam edersem bizde yuva dıye bsy kalmaz...ılacın adı c. harfı ile başlıyor ve dehb uzerıne en ıddıalı ılaç...acıl onerı verın kızlar..bugun almadım suan notr eskı halımle yazıyorum.
Ya kendimi okudum sanki açık öğretim dahil. Kendimden şüphe ettim şimdi. Dikkatimi toplarsam canavar gibiyim ama biyerde ipler kopuyor
Şu an Çalışmıyorum. Sanırım o yüzden onemsemiyorum. Ama mesela çalışırken koleksiyon hazırliycam bir gaza getiriyorum kendimi kolleksiyonu gören patron maaşıma zam yapıyor sonra bende tüm Yelkenler iniyor. Daha önce staj yaparken seriye bağlı bir işim vardı veri girişi gibi. Sefim sende bişey var kafan zehir gıbı ama sürekli aynı şeyi yapmak seni sıkıyor. Bu yüzden insanlara nekadar rahat gelsede bana muhasebe bankacılık gibi işler çok zor gelir. Atraksiyon lazım bana tasarım da bana en yakın is çok yorucu olsada aynı anda 4 5 yere yetismen gerek elinde sürekli farklı Görseli olan ürün falan ama bazen o bile yetmiyor sıkıliyordum. Açık öğretim fakültesine başladım ilk dönem çalıştım zehir gibi derslere tüm testler çatır çatır çözüyorum derken ikinci dönem araki cikom ders çalışsın. Eşim bile alışmış nezaman bir işe kalkışmaya kalkan 1 hafta veriyorum sonra bir kenara atarsın diyor.Sakın oteleme !! Çok pişman oluyosun
bian konuyu ben açtım sandım tıpkı ben böyle sıkıntılar yüzünden okuldan soğudum ama bi yandanda okuyup mesleği olana imrenirimaahh nerden başlasam ne yazsam...
annemı babamı cok uyarmıslardı.ama cahıllık mı sorumsuzluk mu ne zıkkımda sallamadılar benı..
okul hayatım zorlamayla tesekkur belgeleri alarak ama hedefı olamadan iş hayatına atılarak saçma sapan bi hale döndü..
ezberım ıyıydı.karsımdakını ikna edemeyecegım bır konu yoktu.goren herkes coco sen tam avukat olacak tıpsın derlerdi..
amcamın mallığı yuzunden saçma sapan bı okula gittim. saçma bi bölüm sacma bir iş hayatı.vee başarısızlık.hepsını matematıgı sevemeyişim ve en önemlisi ailemin benı zamanında bi uzmana göturemeyısıne indirgedim..
suan calısıyorum ama hiç bişeyi sallamıyorum...zamanında doktorlar rehber öğretmenler farklı zmanlar zarfında bana dikkat eksikliği ve hiperaktif tanısı koydular.annem senın karakterın bu hasta degılsın para tuzagı bunlar dedi.
ve ben bu zmana kadar hayatımda cocuklarımdan başka elle tutulur gozle gorulur hıc bısey yapmadım.
hiç bi işi tamamlamam
her seyı sallarım
görevlerden kaçarım
yaz yaz bitmez..
allahtan eşim cıktı sonra karsıma da onun bana sarılmasıyla evlendıkte cocuklarımız oldun falan fılan..
ve dun artık yeter dıyerek doktora gıttım kızlarım emıyor ılaç verse ne halt yıcem dedım gıttım
uzman psikiyatri bana barız sekılde yetıskınlerde gorulen ama tamamen babadan genetik dehb tanısı kondu.cocuklarıma da bu hastalık ılerde konur mu?en buyuk korkum bu.
eşim ise asla ılaç ıcmememı soyluyo..daha beter olurmusum.ılacı bırakırsam çökkünlük olurmuş..
GÜNCEL ..............
ınanılmaz bır agresıflık..ota b*ka bagırmalar.herkes noluyo coco demeye başladı.Normal de gülec bırıyım.ben kı iki kamyon yemek yıyen coco,12 saati zoraki bi muz 2 hurma ıle tamamladım.uykusuzluk da cabası...ayyy napıcam boyle ya...ama dehşet bı sekılde dıkkkatım toplandı..ıstahsızlık cok kotu ama cunku ben yemeyınce bayılan bı tıpım..ne edıcem napıcam.herkes de aynı agresıflık yapıyormus..ben bu ılacı kullanmaya devam edersem bizde yuva dıye bsy kalmaz...ılacın adı c. harfı ile başlıyor ve dehb uzerıne en ıddıalı ılaç...acıl onerı verın kızlar..bugun almadım suan notr eskı halımle yazıyorum.
ya bu sorunlar bendede var bu kadar ciddimi yaC...... İle başlayan ilacı 9 yaşındaki yeğenim kullanıyor aynı tanıyla.
Doktor ilacın 2 haftada vücuda oturacağını ve sinir, alınganlık uyku süresinde azalma , iştah kesilmesi olacağını söyledi hatta iştahın kesilmesi ilacın işe yaradığının göstergesidir dedi
Sabırlı olun geçecek, ilacınızı kullanmaya devam edin yoksa hayatınız boyunca yere göğe sığamayan , başladığını bitiremeyen biri olarak mutsuzluk duyacaksınız
o zaman hafifini isteEvhamli değilim. Yahu baya baya denge falan kalmadı senin ritalin dediğin hafif düzeyde. Dr sorduğumda benimki daha ağır dedi.o yüzden sanırım bu sekil etki var
Dikkat dağınıklığı ciddi bir sıkıntı aslındaya bu sorunlar bendede var bu kadar ciddimi ya
morlu yerleri sanki ben yazmışım tek fark evli değilim...aahh nerden başlasam ne yazsam...
hiç bi işi tamamlamam
her seyı sallarım
görevlerden kaçarım
yaz yaz bitmez..
GÜNCEL ..............
bunun için devlet hastanesine gidebilirmiyim yani ilgilenirlermiDikkat dağınıklığı ciddi bir sıkıntı aslında
Konsantre olamadığın için pek çok şey yanından geçip gidiyor farkına varamıyorsun, odaklanamadığın için öğrenemiyor kopuyor sıkılıyorsun.
Başka şeylere sarıyorsun ama ondan da kopuyorsun.
Bir çok insanda var aslında ama farkında olunmuyor genelde.
Şimdi anneler, öğretmenler biraz daha bilinçli farkeden durumu takip ediyor
Bu tip sıkıntılarınız varsa ihmal etmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?