- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi coco_cambo
-
yok cnm o degıl c harfi ile baslıyoZedprex kullanıyorsun sanırım.
bunun için devlet hastanesine gidebilirmiyim yani ilgilenirlermi
bende zedprex kullandığım dönem anlattıklarının aynısını yaşadım. Acaba dedim.yok cnm o degıl c harfi ile baslıyo
Con..rtaaahh nerden başlasam ne yazsam...
aslında boyle olduguma dair çok şüphelerim vardı..
annemı babamı cok uyarmıslardı.ama cahıllık mı sorumsuzluk mu ne zıkkımda sallamadılar benı..
okul hayatım zorlamayla tesekkur belgeleri alarak ama hedefı olamadan iş hayatına atılarak saçma sapan bi hale döndü..
ezberım ıyıydı.karsımdakını ikna edemeyecegım bır konu yoktu.goren herkes coco sen tam avukat olacak tıpsın derlerdi..
amcamın mallığı yuzunden saçma sapan bı okula gittim. saçma bi bölüm sacma bir iş hayatı.vee başarısızlık.hepsını matematıgı sevemeyişim ve en önemlisi ailemin benı zamanında bi uzmana göturemeyısıne indirgedim..
suan calısıyorum ama hiç bişeyi sallamıyorum...zamanında doktorlar rehber öğretmenler farklı zmanlar zarfında bana dikkat eksikliği ve hiperaktif tanısı koydular.annem senın karakterın bu hasta degılsın para tuzagı bunlar dedi.
ve ben bu zmana kadar hayatımda cocuklarımdan başka elle tutulur gozle gorulur hıc bısey yapmadım.
kıtap alırım 10.sayfada sıkılır fırlatır atarım
kursa yazılır 2.haftada gitmem.verdıgım paralar kül olur
sevgılım olur 3.ayda sıkılır ayrılırım
acıkögretıme başlarım bırakırım
hiç bi işi tamamlamam
her seyı sallarım
görevlerden kaçarım
yaz yaz bitmez..
allahtan eşim cıktı sonra karsıma da onun bana sarılmasıyla evlendıkte cocuklarımız oldun falan fılan..
ve dun artık yeter dıyerek doktora gıttım kızlarım emıyor ılaç verse ne halt yıcem dedım gıttım
uzman psikiyatri bana barız sekılde yetıskınlerde gorulen ama tamamen babadan genetik dehb tanısı kondu.cocuklarıma da bu hastalık ılerde konur mu?en buyuk korkum bu.
eşim ise asla ılaç ıcmememı soyluyo..daha beter olurmusum.ılacı bırakırsam çökkünlük olurmuş..
ne yapmaluyım varmı bu hastalıgı yasayan?
GÜNCEL ..............
ilaca dun başladım hatunlar ama her yerde terör estırıyorum..
ınanılmaz bır agresıflık..ota b*ka bagırmalar.herkes noluyo coco demeye başladı.Normal de gülec bırıyım.ben kı iki kamyon yemek yıyen coco,12 saati zoraki bi muz 2 hurma ıle tamamladım.uykusuzluk da cabası...ayyy napıcam boyle ya...ama dehşet bı sekılde dıkkkatım toplandı..ıstahsızlık cok kotu ama cunku ben yemeyınce bayılan bı tıpım..ne edıcem napıcam.herkes de aynı agresıflık yapıyormus..ben bu ılacı kullanmaya devam edersem bizde yuva dıye bsy kalmaz...ılacın adı c. harfı ile başlıyor ve dehb uzerıne en ıddıalı ılaç...acıl onerı verın kızlar..bugun almadım suan notr eskı halımle yazıyorum.
Hayır bu sıkılma takmama gibi durumlar değilpek bir şeyi sallamama, takmama bende de var çabuk sıkılma filan.
inşallah hasta değilimdir.
bu hastalığı ilk defa duydum neymiş ki ?
Con..rta
Aslında ilk günden etki yapması Placebo etkisi bence
İlaç alır almaz bu kadar şiddetli etkiler görülmez
Yavaş salınımli ilaç olduğu için ri..lin kadar yoğun değildir
Carpintilar heyecan yasama vs var mı ?
Hani çok önemli bir haber bekleriz sonu iyi mi kötü mü bilmeyiz ya o heyecan durumu ?
coco iyice korkuttun gözümü sanırım ben vazgeçicemyok cnm öyle etki yok..suan kullanmıyorum..zaten ılaçlara karsı bı onyargım vardı bu yasadıklarım da tuzu bıberı oldu...sınav yada sunum zamanları takvıye amaçlı alırım artık...iştahsızlık dayanılacak gıbı degıl
Hayır bu sıkılma takmama gibi durumlar değil
Ilkokulda örneğin siranizda oturamiyor muydunuz ? Okumayı arkadaslarinizdan çoookkk geç mi ogrendiniz?
5 dakika sonra öğretmen ne derse dersin sınıfta sizi ayakta mi buluyorlardi
Böyle şeyler önemli
coco iyice korkuttun gözümü sanırım ben vazgeçicem
Psikoloji mezunuyumbunun dehb alakası yok bence.cunku mesela benım dıkkatım muthıs dagınık ama ınanılmaz boyutta da ezberım kuvvetlıdır.bıseyı anında öğrenırım.ama istemem lazım o ayrı
yanı zorakı hayattta ne bir bardagı gotururum ne bır kıtabı tamamlarım...
ayrıca dagınıklık üsengeclık bu hastalıgın olmazsa olmazı..
Psikoloji mezunuyum
Yaşı küçük çocuklarda teşhisinde en belirleyici faktörlerden biridir bu
Bilim de bence diye bir şey yoktur =)
ya ciddi boyutu var gibi şöyle söyliyi okuldaki başarısızlığımı bile buna bağlıyorum dikkat eksilğide var unutkanlık tavan yapmış durumda kan tahlillerim temiz çıkıyo hep ne yalan söyliim bu konuyu açmasan burda ben farketmezdim hiçbirşey ama çok iştajsız biriyim hızlı bi metolizmaya sahibim çocuktu ev işi derken baya koşturuyorumbak hayatım ben mesela yemeyı severım ama ıstahım en ufacık stres yada moral bozuklugunda yerde gezer.o yuzden bana boyle etkı yaptı ama sana belkı başka etkı yapar.. ona takılma sen
cıddı boyutta ıse öteleme...
valla bak bu hafta 3 kıtap aldım..basladıgım gıbı bıraktım..
ayy vallahi normal degılım
ya ciddi boyutu var gibi şöyle söyliyi okuldaki başarısızlığımı bile buna bağlıyorum dikkat eksilğide var unutkanlık tavan yapmış durumda kan tahlillerim temiz çıkıyo hep ne yalan söyliim bu konuyu açmasan burda ben farketmezdim hiçbirşey ama çok iştajsız biriyim hızlı bi metolizmaya sahibim çocuktu ev işi derken baya koşturuyorum
bide bu eklenirse halimi düşünemiyorum
Sizin ki yüksek seviyede değil yazdiklarinizdan anladigim kadariyla cunku hayat akisinj ciddi sekilde sekteye ugratan bir hastalik bu . Ornegin orta ve yuksek duzeyde araba kullanilamaz cunku yola odaklanilamaz.toplumun çok büyük çoğunluğunda var siz de olan zateno zman soyle dıyeyım bende bu belırtının gramı yok... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?