dehb tanısı konan manyak anne

ben gidiyorum hatta 2 gn önce kontrole gittim çook iyi geçti.. tedaviye devam psikiyatrik tedsavilerr hemen oturmaz bir bulandırır sonra.... benim ilacım etkimiyor bana o ayrı .... bu arada benim annem de aynı şımarıkmışım ben öyel diyor höössst hadi oradan di,yourm içimden

İlacını sakın şimdi yaşadığın yan etkilerden dolayı bırakma. Vücudun alıştıktan sonra çok daha rahat edersin...

Dikkat eksikliği olan (50 yaşındayım) biri ve dikkat eksikliği olan bir evlat sahibi olarak sormak istiyorum. Hiç ilaç kullanıp bu hastalığı yenen çocuk var mı? Ben cevaplayayım malesef ben görmedim.
Bendede bu illetten var ama benim hayattaki başarımı etkilemedi, tabi bana teşhis (bizim zamanımızda böyle bir şey olmadığından) oğlumla birlikte konuldu. Doktorum 1 yıl ilaç kullandırdıktan sonra bana, "bu illet ergenlikte ya tamamen biter yada azalır. Bir doktor olarak ve arkadaşın olarak sana bu ilacı kullanmamanı tavsiye ederim" demişti. Bende zaten beyni etkileyen ilaçları kullanmayı sevmediğimden oğlumda ilacı kestim. Sonuçta başarısız bir okul hayatı olmadı, tabi öyle zirve yapan takdirlik bir öğrencide değildi. Ama okulunu okuyan normal standartlarda okuyan bir çocuk oldu.

bugun almadım valla kızlar yemegı bıcak gıbı kestı.düşünün muzdan irrite oluyorum açlık hıssetmıyorum ama 18 saat aç gezdıgımı dusunun.ertesı gune ilaç içmyınce normale donuyorum.bunları dusununce içesim gelmiyo.ama muthiiiiiiiiiiiiş bir dikkat toplayıcı.

kii benn ,sevgili coco ilaclara ınanmayan ılaclara sıgınmayı sevmeyen ben bıle ohaaa cok pıs AYNŞTAYN oldum dedim yani

Su istahsizlik kismi dusunduruyo beni zaten yemekle aram iyi degil zayifimda daha cok vermekten korkuyorum ama dikkat toplama konusundaki sozlerinden etkikendim baya

Bence bu rahatsızlık birçok kişide var ancak farkında değiller. Annenizin dediği gibi karakter özelliği sayılıyor.

Con..rta
Aslında ilk günden etki yapması Placebo etkisi bence
İlaç alır almaz bu kadar şiddetli etkiler görülmez
Yavaş salınımli ilaç olduğu için ri..lin kadar yoğun değildir

Carpintilar heyecan yasama vs var mı ?
Hani çok önemli bir haber bekleriz sonu iyi mi kötü mü bilmeyiz ya o heyecan durumu ?

pek bir şeyi sallamama, takmama bende de var çabuk sıkılma filan.
inşallah hasta değilimdir.
bu hastalığı ilk defa duydum neymiş ki ?
Hayır bu sıkılma takmama gibi durumlar değil
Ilkokulda örneğin siranizda oturamiyor muydunuz ? Okumayı arkadaslarinizdan çoookkk geç mi ogrendiniz?
5 dakika sonra öğretmen ne derse dersin sınıfta sizi ayakta mi buluyorlardi
Böyle şeyler önemli

yok cnm öyle etki yok..suan kullanmıyorum..zaten ılaçlara karsı bı onyargım vardı bu yasadıklarım da tuzu bıberı oldu...sınav yada sunum zamanları takvıye amaçlı alırım artık...iştahsızlık dayanılacak gıbı degıl

coco iyice korkuttun gözümü sanırım ben vazgeçicem

bunun dehb alakası yok bence.cunku mesela benım dıkkatım muthıs dagınık ama ınanılmaz boyutta da ezberım kuvvetlıdır.bıseyı anında öğrenırım.ama istemem lazım o ayrı
yanı zorakı hayattta ne bir bardagı gotururum ne bır kıtabı tamamlarım...

ayrıca dagınıklık üsengeclık bu hastalıgın olmazsa olmazı..

coco iyice korkuttun gözümü sanırım ben vazgeçicem

bak hayatım ben mesela yemeyı severım ama ıstahım en ufacık stres yada moral bozuklugunda yerde gezer.o yuzden bana boyle etkı yaptı ama sana belkı başka etkı yapar.. ona takılma sen

cıddı boyutta ıse öteleme...

valla bak bu hafta 3 kıtap aldım..basladıgım gıbı bıraktım..

ayy vallahi normal degılım

Psikoloji mezunuyum
Yaşı küçük çocuklarda teşhisinde en belirleyici faktörlerden biridir bu
Bilim de bence diye bir şey yoktur =)

ya ciddi boyutu var gibi şöyle söyliyi okuldaki başarısızlığımı bile buna bağlıyorum dikkat eksilğide var unutkanlık tavan yapmış durumda kan tahlillerim temiz çıkıyo hep ne yalan söyliim bu konuyu açmasan burda ben farketmezdim hiçbirşey ama çok iştajsız biriyim hızlı bi metolizmaya sahibim çocuktu ev işi derken baya koşturuyorum
bide bu eklenirse halimi düşünemiyorum

aayy senın de mı bebişin var..Allah bagıslasın cnm

b 12 ye endekslemıstım bende..istahsızlık dedıgım gıbı sanmam herkeste yaptıgını

o da belki tetıkler ama okul basarısızlıgı derken şöyle mi:

yani mesela ben yukarıda yazdım ezberım ıyı hemen ezberlerım .derse katılım bende yuksektı ama sınavlarda kıtlenıyordum.. potansıyel gerızekalı oluyodum beyaz a4 kagıdını gorunce..ve sunumlarda bıldıgımı unuturdum..bu sekıl mı...

o zman soyle dıyeyım bende bu belırtının gramı yok... :)
Sizin ki yüksek seviyede değil yazdiklarinizdan anladigim kadariyla cunku hayat akisinj ciddi sekilde sekteye ugratan bir hastalik bu . Ornegin orta ve yuksek duzeyde araba kullanilamaz cunku yola odaklanilamaz.toplumun çok büyük çoğunluğunda var siz de olan zaten
İlaç kaç mg ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…