ben de sezaryenden 5 ay sonra hamile kaldım tekrar ama bu sefer de dış gebelik oldu..3 ay geçti üstünden... 2. kez hamile kaldığımı öğrenince çok buruk bir sevinç yaşamıştım. yaşananlardan sonra,herkesin yaşadığı herhangi bir hamilelik gibi olmuyor bizde. hevesimiz kırılmış oluyor. çok sevinemiyoruz, sevinsek birşey olacak gibi geliyor.. korkuyor olman çok normal. ama inan içinde yeşeren hayat herşeye rağman paha biçilemez. keyfini çıkartmaya çalış. allaha şükür ikizlerinden biri hayattaymış, ne güzel..hastaneden kucağın boş çıkmak kadar korkunç birşey olamaz. allah bağışlasın hem yavrunu, hem de karnındaki bebeğini..inşallah sen bizlere hem moral hem de öncü olacaksın. kaç haftalık hamilesin? bir de dekolman sonrası testler falan yapıldı mı? ben de kan pıhtılaşması çıktı. ama ikiz gebeliklerde, ikiz olması bile başlı başına dekolman riskiymiş. bu sefer tek mi bebiş? ben de hep ikizim olsun istiyorum nekadar riskli olduğunu bilsem de..ilk bebeğimi kaybettim diye ikiz olsun istiyorum resmen.. bir kez sağlıkla doğum yapabilsem bir daha cesaret edemem gibi geliyor.. allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun