Dekolte avcısı

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
İçimi karartan bir konu ile karşınızdayım. Arkadaşlar bugün aynı ortamda çalıştığım ve nerdeyse amca diyeceğim adamı bana bakarken yakaladım . Yani ben sütümü sağıyorum o yüzden üst düğmelerim açık olabiliyor , aslında düğmeler açık değil ama hani iki düğme arası açılır ya o tarz bir açıklık . Adam benimle konuşurken oraya bakıyordu ve adamın bakışından ben açık olduğunu anladım düşünün artık .
Gerçekten kendimi çok kötü hissettim , bi de adet oldum bugün onunda mı etkisi var bilmiyorum . Tiksiniyorum herşeyden .
Benden ne istifade edecek azıcık görmekle de kendisine hakim olamayıp bakıyor , benden büyük kızı var bi yeri açılsa ona da mı bakıyor . Ben bu adamla aynı ortamda nasıl çalışacağım , boğazlı kazaklar mı giyeceğim yani hep . Dar giydiğimde de bakıyor kesin , tayt falan giyiyordum arada. çok tiksindim ya napıcam

Araya koyabildiğiniz kadar mesafe koyacaksınız ve iş dışında muhabbete girmeyeceksiniz eğer o giriyorsa tersleyeceksiniz.

Terbiyesiz adam baska ne yapılır bilemedim ama ben olsam bir yolunu bulur terslerdim anlasın benim anladığımı ve sinirlendiğimi.

İş dışında muhatap olmuyorum ama iş dolayısıyla hep muhatap olmak zorunda kalıyorum .. acayip geveze zaten

Herkesin içinin kiri alnında yazmaz. Tedbirinizi almak durumundasınız. Takıntı haline getiren, türlü sapıklık peşinde olanlar var. Amca diyip geçmeyin.

asıl amca dede dediklerimiz sapık düşkün oluyor yal geçtikçe nefsi terbiye olacağına zıvanadan çıkıyorlar.

Hiç öyle amca yaşında falan demeyin, kimin ne olduğu belli değil. Bir daha yakalarsanız "Ne bakıyorsun öküzün trene baktığı gibi dayı" diyebilirsiniz.

o An neye bakıyorsun demen lazımdı . kadının örtüsü tesettürüdür, erkeğin göz kapakları boşuna dememişler. yazık o adama. zavallı aşağılık.
Kendimi hapiste gibi hissettim adama öyle desem daha çok dikkat çekecek gibi yani bir an önce adamın karşısından çıkıp kaçmak istedim

Böyle bir oyun vardı

Lafı çarpın utanmayın. Onlar bakarken utanmıyorlar siz mi utanacaksınız. Sesimizi çıkartmazsak kendilerine hak görüyorlar.

Acaba uyarmak için bilerek uzun bakarak dikkatini çekmeye çalışmış olabilir mi diye iyi niyetli bakayım .....hani baba gibi uyarmak istemiş olabilir mi yoksa ben mi fazla iyi niyete zorladım kendimi

Hiç öyle amca yaşında falan demeyin, kimin ne olduğu belli değil. Bir daha yakalarsanız "Ne bakıyorsun öküzün trene baktığı gibi dayı" diyebilirsiniz.
Ya beni hamilelik ve annelik çpk değiştirdi , eskiden cevvaldim öyle etkilenmezdim de bu kadar . Şimdi ciddi manada beni çok etkiliyor

Kendimi hapiste gibi hissettim adama öyle desem daha çok dikkat çekecek gibi yani bir an önce adamın karşısından çıkıp kaçmak istedim

akadaşım sen neden çekindin bu kadar üzüldün ?
açık olduğu için kendinimi suçluyorsun?

dikkat çekecek ne var. namussuz bakmış işte azıcık bir aralığà bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…