Ya insanların bakışlarını umursamayacaksınız, ya dekolte vermeyeceksiniz ya de ne bakıyon hacı amca diye tepki vereceksiniz. Başka yolu yok.
[/QUOT
Hiç birşey yapamadım adama birşey dayatıyor gibi hemen kapatmaktan bile utandım çok ezilmiş hissettim kendimi
İş dışında muhatap olmuyorum ama iş dolayısıyla hep muhatap olmak zorunda kalıyorum .. acayip geveze zatenAraya koyabildiğiniz kadar mesafe koyacaksınız ve iş dışında muhabbete girmeyeceksiniz eğer o giriyorsa tersleyeceksiniz.
Terbiyesiz adam baska ne yapılır bilemedim ama ben olsam bir yolunu bulur terslerdim anlasın benim anladığımı ve sinirlendiğimi.
Herkesin içinin kiri alnında yazmaz. Tedbirinizi almak durumundasınız. Takıntı haline getiren, türlü sapıklık peşinde olanlar var. Amca diyip geçmeyin.
Kötü bir niyetle bakmamıştır diye kendimi avutuyordum
valla ya .Gözleri kör olasıca
Kendimi hapiste gibi hissettimo An neye bakıyorsun demen lazımdı . kadının örtüsü tesettürüdür, erkeğin göz kapakları boşuna dememişler. yazık o adama. zavallı aşağılık.
Valla bakan yine bakıuyoro An neye bakıyorsun demen lazımdı . kadının örtüsü tesettürüdür, erkeğin göz kapakları boşuna dememişler. yazık o adama. zavallı aşağılık.
Ya beni hamilelik ve annelik çpk değiştirdi , eskiden cevvaldim öyle etkilenmezdim de bu kadar . Şimdi ciddi manada beni çok etkiliyorHiç öyle amca yaşında falan demeyin, kimin ne olduğu belli değil. Bir daha yakalarsanız "Ne bakıyorsun öküzün trene baktığı gibi dayı" diyebilirsiniz.
Hoşuma gitti bu bakış açısıAcaba uyarmak için bilerek uzun bakarak dikkatini çekmeye çalışmış olabilir mi diye iyi niyetli bakayım .....hani baba gibi uyarmak istemiş olabilir mi yoksa ben mi fazla iyi niyete zorladım kendimi
Kendimi hapiste gibi hissettimadama öyle desem daha çok dikkat çekecek gibi yani bir an önce adamın karşısından çıkıp kaçmak istedim
Hoşuma gitti bu bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?