deli gibi çocuk istiyorum..

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
arkadaşlar meraba
2 buçuk yıldır evliyim 22 yaşındayım
tabiki benim de çok sorunlarım oldu olmadı değil
fakat biçok şeyi aştım
ve ilk defa çocuk istiyorum hem de deli gibi
çocuk konusunda çok hassasım
eşimi sevmediğim günler fazlasıyla oldu bitirmeyi istediğim günler fazlasıyla oldu
fakat ben tüm sorunlarımı çözüme ulaştırdım çok şükür
zaten eşime karşı içimde sevgi olmasa şuan çocugu asla ama asla düşünmem
kötü şeyler yaşattı bana orası ayrı
ama özünde çok çok merhametli çok çok iyi bi insan ve mükemmel bi baba gözünde o ışıgı her daim gördüm
sorun şu ki bizim kredi borcumuz var eşim battı 75 milyar aylık ödeme 1 600 ve 4 yıl böyle gidicek
kazancımız 2000 lira ve bize kalan 500 lira ev kayın validemlerin kira değil
eşim şuan çocuk istemiyo önümü görmeden asla olmaz 1 sene sonra ancak diyo
o zaman ne farkı olucak ki diyorum bende
şuan görümcem hamile 4 aylık aileye bi çocuk gelicek fakat eşim çok çok düşkün
hatta diyo ki yegenim olsun her gün 1 saat 2 saat işten dönünce bebeği sevip öyle gelicem eve
çok sahipleniyo kendi çocugu gibi
o onun kanı sevebilir çocuk özlemini giderebilir fakat ben ne olucam
hatta pazar günü kayınvalidemlerdeyken şöyle söyledi
yegenimin sevilme yaşı geçsin öyle istiyorum e dedim ne zaman 4 yıl sonra diyo
çok bozuldum buna zaten
bu arada çok çok kıskanıyorum bu olacak çocugu kötü anlamda değil fakat eşim yine ailesine düşkün olucak
cumartesi günü büyük yegeninin gösterisi varmış hafta içi görümcem söylemişti gelin diye geliriz demiştim
cumartesi günü görümcem arıyo geliyo musunuz yer ayırıcaz size eşim de eve yeni gelmişti yok dedim eve yeni geldi x
aradan 15 dk geçti kayınvalidem arıyo e gelin zaten babası da yok dayım niye gelmedi diye soruyo gelmeni istiyo üzülüyo yalnız olmasın çocuk
sinirlerim zıpladı ama hadi gelin yetişirsiniz diye bi ısrar kayınvalidemde görceksiniz
eşim telefonu kapattı yazık tek kalmasın babası da yokmuş gidelim mi
sen onun babası değilsin dayısısın bunun farkında mısın dedim kızdı tersledi hiç umrumda deil
pazar günü yine kayınvalidem duygu sömürüsü yapıyo keşke gelseydin oglum x çok üzüldü
bu şekilde tavırları zaten var daha çok olucak eşim de bu duygu sömürüsüne dayanamıyo
bu yüzden aramızda çok problemler olucak biliyorum
az önce arkadaşın yanından geldim siz çocuk yapın evliliğiniz daha da otururur hem evine de baglı olur kocan diyo çocuk rızlıyla gelir diyo
tavsiyeye çok ihitiyacım var şuan
arkadaşlar bişiler söyleyin
çok çok tşk ederim şimdiden

borcun içinde çocuk sizi maddi açıdan sıkıntıya sokabilir eşinin haklı olduğu taraflar var ama

yeğenimin sevilcek yaşı geçtikten sonra demesi çok saçma ve bencilce

ayrıca tek başına alınacak bir karar değil bu ikinizinde ortak istediği bi zaman olmalı yiğemin büyüsün o zaman değil

Yanlış anlamayın ama ayda 500 tl gelirle fatura mı ödeyeceksiniz, karnınızı mı doyuracaksınız çocuk mu bakacaksınız?
Benim de 1.5 yaşında bir kızım var, aylık bezi, maması, giyimi v.s. masrafları 500 tl yi geçiyor.
Eşiniz çok haklı, borcunuzu bitirmeden çocuk yapmayın.

borcun içinde çocuk sizi maddi açıdan sıkıntıya sokabilir eşinin haklı olduğu taraflar var ama

yeğenimin sevilcek yaşı geçtikten sonra demesi çok saçma ve bencilce

ayrıca tek başına alınacak bir karar değil bu ikinizinde ortak istediği bi zaman olmalı yiğemin büyüsün o zaman değil

öncelikle yorumun için tşk ederim
ya eşim maddi yönden çok haklı fakat hormonlardan mıdır yada artık 2 bucuk yıl oldu insan zaman geçtikçe istiyo
yegeni konusundaki ve dogacak olan yegeni konusundaki tavırları beni çok rahatsız ediyo

ayrıca arkadaşınız saçmalamış, her çocuk rızkıyla gelse afrikada binlerce çocuk açlıktan ölmezdi.
şurdaki konulara da bir göz atarsanız çocuktan sonra erkeklerin çoğunun olumsuz yönde değiştiğini görebilirsiniz, çocuk erkeği eve bağlayan bir araç değil.

Yanlış anlamayın ama ayda 500 tl gelirle fatura mı ödeyeceksiniz, karnınızı mı doyuracaksınız çocuk mu bakacaksınız?
Benim de 1.5 yaşında bir kızım var, aylık bezi, maması, giyimi v.s. masrafları 500 tl yi geçiyor.
Eşiniz çok haklı, borcunuzu bitirmeden çocuk yapmayın.

evet buraya bi açıklık getireyim eşim şuan lojistik işi yapıyo ve kar ortaklıgı gibi bişi
işi ilerletmek için deli gibi çalışıyo hedefim en kısa zamanda yaz bittikten sonra 3000 4000 kazanmak sürekli müşteri bulmak diyo
şuan zaten imkansız o parayla bile dogru düzgün geçinemiyoruz
bana kalırsa bende hiç borcumuz olmadan çocugumuza rahat bi gelecek sunalım istiyorum
fakat eşimin bu tavırları ve benim çocuk özlemim hat safhada

Deli gibi çocuk istemenin nedeni eşin ailesinden biraz uzaklaşsın yeğenlerden çok kendi evinle alakadar olsun diye bence.

Aylık 500 tl ile evi geçindirmek çok zor olu.Allah kolaylık versin.

Bu durumda çocuk ertelenmeli bir süre.

Eşinin yeğenimin sevilme yaşı geçsin 4 sene ssonra çocuk yaparız demesini 4 sene sonra borcumuz biter o zaman
bakarız şeklinde algıladım veya öyle düşünmek istedim.

Zira bir çocuğun sevilme yaşı diye bir zihniyet olamaz.Çocuk ilelebet sevilir bell bir yaşı dönemi olmaz.

aslinda eşin mantikli düşünüyor, borcun içinde çocuk büyütmek zor olur, çocugun masrafi görüldü gibi az degil maalesef

Buarada başlığı okuyunca çocuğu olmuyor heralde dedim içimden...

Allah tüm isteyenlere vakti ve zamanında evlat versin inşallah.

ayrıca arkadaşınız saçmalamış, her çocuk rızkıyla gelse afrikada binlerce çocuk açlıktan ölmezdi.
şurdaki konulara da bir göz atarsanız çocuktan sonra erkeklerin çoğunun olumsuz yönde değiştiğini görebilirsiniz, çocuk erkeği eve bağlayan bir araç değil.

ben arkadaşıma aynen sizin gibi açıklama yaptım zaten
şuan bizim çocugumuz olmadıgı için eşim yegeniyle haddinden fazla ilgilenicek
bundan çok korkuyorum
bizim kendi evladımız olursa aramızda bu sebepten sorun çıkmaz

evet buraya bi açıklık getireyim eşim şuan lojistik işi yapıyo ve kar ortaklıgı gibi bişi
işi ilerletmek için deli gibi çalışıyo hedefim en kısa zamanda yaz bittikten sonra 3000 4000 kazanmak sürekli müşteri bulmak diyo
şuan zaten imkansız o parayla bile dogru düzgün geçinemiyoruz
bana kalırsa bende hiç borcumuz olmadan çocugumuza rahat bi gelecek sunalım istiyorum
fakat eşimin bu tavırları ve benim çocuk özlemim hat safhada

Önce eşiniz hedefine ulaşsın sonra düşünün, bikaç ay sonrası için şimdiden öngörüde bulunmak doğru değil, gerçekten çocuk büyütmek çok büyük masraf, hamileyken de aylık kontrolleriniz masraf, yediğinize içtiğinize özen göstermeli, organik beslenmelisiniz, bol bol et süt tüketmelisiniz, bunlar bile masraf.

Deli gibi çocuk istemenin nedeni eşin ailesinden biraz uzaklaşsın yeğenlerden çok kendi evinle alakadar olsun diye bence.

Aylık 500 tl ile evi geçindirmek çok zor olu.Allah kolaylık versin.

Bu durumda çocuk ertelenmeli bir süre.

Eşinin yeğenimin sevilme yaşı geçsin 4 sene ssonra çocuk yaparız demesini 4 sene sonra borcumuz biter o zaman
bakarız şeklinde algıladım veya öyle düşünmek istedim.

Zira bir çocuğun sevilme yaşı diye bir zihniyet olamaz.Çocuk ilelebet sevilir bell bir yaşı dönemi olmaz.

1.sebep gerçekten artık çok istiyorum böyle cevremde gördükçe imreniyorum içim kıpır kıpır oluyo
2. si de işaretledim işte
aslında eşim 10 yaşındaki yegenine şuanda bile fazlasıyla düşkün
sevilme yaşı derken hani yeni yeni konusup yürüyolar falan ya o dönemleri çok seviyo onu anlatmak istiyo

Önce eşiniz hedefine ulaşsın sonra düşünün, bikaç ay sonrası için şimdiden öngörüde bulunmak doğru değil, gerçekten çocuk büyütmek çok büyük masraf, hamileyken de aylık kontrolleriniz masraf, yediğinize içtiğinize özen göstermeli, organik beslenmelisiniz, bol bol et süt tüketmelisiniz, bunlar bile masraf.

haklısın arkadaşım ne diyim:14:

Şu an maddi durumunuz ve eşinizin kendisini tamamen işine vermesi çocuk için uygun bir ortam değil bana kalırsa çünkü siz hem hamilelikte hem de çocuk ilk doğduğunda sürekli ilgi isteyeceksiniz. Eşinizden bu ilgi ve desteği göremeyince problemler çıkabilir. Normal devam eden evliliklerde bile süreçler sancılı geçebiliyor.

Çocuk iki tarafın ortak kararı olmalı, iki tarafta kendini hazır hissettiğinde bu yönde adımlar atılmalı bence de.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim ,eşinizin yeğenlerine olan ilgisini neden kıskanıyorsunuz ki, buna anlam veremedim. Siz kendi yeğenlerinize (var mı bilmiyorum) teyzeyim-halayım benim sınırlarım bu kadar diye mi yaklaşıp ilgi, sevgi gösteriyorsunuz.

arkadaşlar meraba
2 buçuk yıldır evliyim 22 yaşındayım
tabiki benim de çok sorunlarım oldu olmadı değil
fakat biçok şeyi aştım
ve ilk defa çocuk istiyorum hem de deli gibi
çocuk konusunda çok hassasım
eşimi sevmediğim günler fazlasıyla oldu bitirmeyi istediğim günler fazlasıyla oldu
fakat ben tüm sorunlarımı çözüme ulaştırdım çok şükür
zaten eşime karşı içimde sevgi olmasa şuan çocugu asla ama asla düşünmem
kötü şeyler yaşattı bana orası ayrı
ama özünde çok çok merhametli çok çok iyi bi insan ve mükemmel bi baba gözünde o ışıgı her daim gördüm
sorun şu ki bizim kredi borcumuz var eşim battı 75 milyar aylık ödeme 1 600 ve 4 yıl böyle gidicek
kazancımız 2000 lira ve bize kalan 500 lira ev kayın validemlerin kira değil
eşim şuan çocuk istemiyo önümü görmeden asla olmaz 1 sene sonra ancak diyo
o zaman ne farkı olucak ki diyorum bende
şuan görümcem hamile 4 aylık aileye bi çocuk gelicek fakat eşim çok çok düşkün
hatta diyo ki yegenim olsun her gün 1 saat 2 saat işten dönünce bebeği sevip öyle gelicem eve
çok sahipleniyo kendi çocugu gibi
o onun kanı sevebilir çocuk özlemini giderebilir fakat ben ne olucam
hatta pazar günü kayınvalidemlerdeyken şöyle söyledi
yegenimin sevilme yaşı geçsin öyle istiyorum e dedim ne zaman 4 yıl sonra diyo
çok bozuldum buna zaten
bu arada çok çok kıskanıyorum bu olacak çocugu kötü anlamda değil fakat eşim yine ailesine düşkün olucak
cumartesi günü büyük yegeninin gösterisi varmış hafta içi görümcem söylemişti gelin diye geliriz demiştim
cumartesi günü görümcem arıyo geliyo musunuz yer ayırıcaz size eşim de eve yeni gelmişti yok dedim eve yeni geldi x
aradan 15 dk geçti kayınvalidem arıyo e gelin zaten babası da yok dayım niye gelmedi diye soruyo gelmeni istiyo üzülüyo yalnız olmasın çocuk
sinirlerim zıpladı ama hadi gelin yetişirsiniz diye bi ısrar kayınvalidemde görceksiniz
eşim telefonu kapattı yazık tek kalmasın babası da yokmuş gidelim mi
sen onun babası değilsin dayısısın bunun farkında mısın dedim kızdı tersledi hiç umrumda deil
pazar günü yine kayınvalidem duygu sömürüsü yapıyo keşke gelseydin oglum x çok üzüldü
bu şekilde tavırları zaten var daha çok olucak eşim de bu duygu sömürüsüne dayanamıyo
bu yüzden aramızda çok problemler olucak biliyorum
az önce arkadaşın yanından geldim siz çocuk yapın evliliğiniz daha da otururur hem evine de baglı olur kocan diyo çocuk rızlıyla gelir diyo
tavsiyeye çok ihitiyacım var şuan
arkadaşlar bişiler söyleyin
çok çok tşk ederim şimdiden

Koca koca insanların oturtamadığı evliliği el kadar cocuk nasıl oturtuyormuş cok merak ettim. Eşiniz mantıklı bir adammış ki 500 lira ile cocuk bakamayacağını söylemiş.

Back
X