- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
arkadaşlar meraba
2 buçuk yıldır evliyim 22 yaşındayım
tabiki benim de çok sorunlarım oldu olmadı değil
fakat biçok şeyi aştım
ve ilk defa çocuk istiyorum hem de deli gibi
çocuk konusunda çok hassasım
eşimi sevmediğim günler fazlasıyla oldu bitirmeyi istediğim günler fazlasıyla oldu
fakat ben tüm sorunlarımı çözüme ulaştırdım çok şükür
zaten eşime karşı içimde sevgi olmasa şuan çocugu asla ama asla düşünmem
kötü şeyler yaşattı bana orası ayrı
ama özünde çok çok merhametli çok çok iyi bi insan ve mükemmel bi baba gözünde o ışıgı her daim gördüm
sorun şu ki bizim kredi borcumuz var eşim battı 75 milyar aylık ödeme 1 600 ve 4 yıl böyle gidicek
kazancımız 2000 lira ve bize kalan 500 lira ev kayın validemlerin kira değil
eşim şuan çocuk istemiyo önümü görmeden asla olmaz 1 sene sonra ancak diyo
o zaman ne farkı olucak ki diyorum bende
şuan görümcem hamile 4 aylık aileye bi çocuk gelicek fakat eşim çok çok düşkün
hatta diyo ki yegenim olsun her gün 1 saat 2 saat işten dönünce bebeği sevip öyle gelicem eve
çok sahipleniyo kendi çocugu gibi
o onun kanı sevebilir çocuk özlemini giderebilir fakat ben ne olucam
hatta pazar günü kayınvalidemlerdeyken şöyle söyledi
yegenimin sevilme yaşı geçsin öyle istiyorum e dedim ne zaman 4 yıl sonra diyo
çok bozuldum buna zaten
bu arada çok çok kıskanıyorum bu olacak çocugu kötü anlamda değil fakat eşim yine ailesine düşkün olucak
cumartesi günü büyük yegeninin gösterisi varmış hafta içi görümcem söylemişti gelin diye geliriz demiştim
cumartesi günü görümcem arıyo geliyo musunuz yer ayırıcaz size eşim de eve yeni gelmişti yok dedim eve yeni geldi x
aradan 15 dk geçti kayınvalidem arıyo e gelin zaten babası da yok dayım niye gelmedi diye soruyo gelmeni istiyo üzülüyo yalnız olmasın çocuk
sinirlerim zıpladı ama hadi gelin yetişirsiniz diye bi ısrar kayınvalidemde görceksiniz
eşim telefonu kapattı yazık tek kalmasın babası da yokmuş gidelim mi
sen onun babası değilsin dayısısın bunun farkında mısın dedim kızdı tersledi hiç umrumda deil
pazar günü yine kayınvalidem duygu sömürüsü yapıyo keşke gelseydin oglum x çok üzüldü
bu şekilde tavırları zaten var daha çok olucak eşim de bu duygu sömürüsüne dayanamıyo
bu yüzden aramızda çok problemler olucak biliyorum
az önce arkadaşın yanından geldim siz çocuk yapın evliliğiniz daha da otururur hem evine de baglı olur kocan diyo çocuk rızlıyla gelir diyo
tavsiyeye çok ihitiyacım var şuan
arkadaşlar bişiler söyleyin
çok çok tşk ederim şimdiden
2 buçuk yıldır evliyim 22 yaşındayım
tabiki benim de çok sorunlarım oldu olmadı değil
fakat biçok şeyi aştım
ve ilk defa çocuk istiyorum hem de deli gibi
çocuk konusunda çok hassasım
eşimi sevmediğim günler fazlasıyla oldu bitirmeyi istediğim günler fazlasıyla oldu
fakat ben tüm sorunlarımı çözüme ulaştırdım çok şükür
zaten eşime karşı içimde sevgi olmasa şuan çocugu asla ama asla düşünmem
kötü şeyler yaşattı bana orası ayrı
ama özünde çok çok merhametli çok çok iyi bi insan ve mükemmel bi baba gözünde o ışıgı her daim gördüm
sorun şu ki bizim kredi borcumuz var eşim battı 75 milyar aylık ödeme 1 600 ve 4 yıl böyle gidicek
kazancımız 2000 lira ve bize kalan 500 lira ev kayın validemlerin kira değil
eşim şuan çocuk istemiyo önümü görmeden asla olmaz 1 sene sonra ancak diyo
o zaman ne farkı olucak ki diyorum bende
şuan görümcem hamile 4 aylık aileye bi çocuk gelicek fakat eşim çok çok düşkün
hatta diyo ki yegenim olsun her gün 1 saat 2 saat işten dönünce bebeği sevip öyle gelicem eve
çok sahipleniyo kendi çocugu gibi
o onun kanı sevebilir çocuk özlemini giderebilir fakat ben ne olucam
hatta pazar günü kayınvalidemlerdeyken şöyle söyledi
yegenimin sevilme yaşı geçsin öyle istiyorum e dedim ne zaman 4 yıl sonra diyo
çok bozuldum buna zaten
bu arada çok çok kıskanıyorum bu olacak çocugu kötü anlamda değil fakat eşim yine ailesine düşkün olucak
cumartesi günü büyük yegeninin gösterisi varmış hafta içi görümcem söylemişti gelin diye geliriz demiştim
cumartesi günü görümcem arıyo geliyo musunuz yer ayırıcaz size eşim de eve yeni gelmişti yok dedim eve yeni geldi x
aradan 15 dk geçti kayınvalidem arıyo e gelin zaten babası da yok dayım niye gelmedi diye soruyo gelmeni istiyo üzülüyo yalnız olmasın çocuk
sinirlerim zıpladı ama hadi gelin yetişirsiniz diye bi ısrar kayınvalidemde görceksiniz
eşim telefonu kapattı yazık tek kalmasın babası da yokmuş gidelim mi
sen onun babası değilsin dayısısın bunun farkında mısın dedim kızdı tersledi hiç umrumda deil
pazar günü yine kayınvalidem duygu sömürüsü yapıyo keşke gelseydin oglum x çok üzüldü
bu şekilde tavırları zaten var daha çok olucak eşim de bu duygu sömürüsüne dayanamıyo
bu yüzden aramızda çok problemler olucak biliyorum
az önce arkadaşın yanından geldim siz çocuk yapın evliliğiniz daha da otururur hem evine de baglı olur kocan diyo çocuk rızlıyla gelir diyo
tavsiyeye çok ihitiyacım var şuan
arkadaşlar bişiler söyleyin
çok çok tşk ederim şimdiden