Deli gibi merak etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.504
44.005
798
İyi geceler kızlar.

Bir adam var hakkında hiç bir şey bilmiyorum bir tek mesleğini biliyorum. Bir kere iletişimimiz oldu ancak içimdeki bir his deli gibi merak ediyor adamı. Stalkladım ama hakkında bekar olduğu dışında bir şey bulamadım. Ama fotoğrafına bakmaktan da kendimi alamıyorum. Delilik biliyorum ama garip bir duygu ile çekiliyorum adama.

İyi geceler kızlar.

Bir adam var hakkında hiç bir şey bilmiyorum bir tek mesleğini biliyorum. Bir kere iletişimimiz oldu ancak içimdeki bir his deli gibi merak ediyor adamı. Stalkladım ama hakkında bekar olduğu dışında bir şey bulamadım. Ama fotoğrafına bakmaktan da kendimi alamıyorum. Delilik biliyorum ama garip bir duygu ile çekiliyorum adama.
Bu adam kim, kaç yaşında, nerede gördünüz , iletişiminiz nasıl ve ne üzerine oldu ?

Konu ne yani daha iyi nasıl tanıyabilirim mi? diye sormak için açtınız? Eğer öyleyse mesaj atabilirsiniz

Ama hoşlandığınızdan haberi bile olmayan 1 kere toplantıda gördüğünüz biri size durduk yere niye mesaj atsın ki
Beğendi diyelim hoşlantı çok abartı kaçar :) işte alanlarımız da çok farklı ki mesaj atıp soramıyorum bir şey bahane edip

Beğendi diyelim hoşlantı çok abartı kaçar :) işte alanlarımız da çok farklı ki mesaj atıp soramıyorum bir şey bahane edip
Sosyal medya hesabı varsa ekleyin , ya da sizin de numaranız onda kayıtlı ise fotoğraf paylaştığınız da illaki görür , çok çok da iletişim istiyorsanız çaldır kapat wpdan 😂

Valla ben sadece bir beğeni hissetmedim "fotoğrafına bakmaktan alkoyamiyorum kendimi" tarzı bir cümle yazdınız ya 😇 daha fazlası var sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X