• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deli komsularla ugrasmak

umursamayın duymayın vururlarsa vursunlar aman dıyın gecın sız onemsezlstırdıkce kafanızıa buna takmazsınız

ya arkadslar bu kadinlar yalnizliktan sikayetci ise sizin soylediklerinizden bnm aklima bisey takildi bnm en ufak sesimi duyuyorsa afedersiniz ozel hayatimizi da duyuyor olabilir. bu yuzden bana gicik olup her sese vuruyor olmasin kiskancligindan?

Kiracı olması - ev sahibi olması hak hukuk davasında size bir şey kazandırmaz. Bu düşüncenizden vazgeçin.Parasını ödedikleri sürece o ev onların tıpkı sizin peşin verip o evi aldığınız gibi! Yani kiracı nasılsa diyerek üste çıkma gibi bir durumunuz yok.

Rahatsızlık olayı ayrı, ev sahibide olsalar kiracıda olsalar hakları yok sizi taciz etmeye sürekli. Korkutmayın direkt gidin şikayette bulunun, anlatın.Kapıya polis vs görevli gelince daha net anlaşılır.Sizi yeni evli, dişsiz görüpte öyle davranıyor olabilirler..

Kiracı olması - ev sahibi olması hak hukuk davasında size bir şey kazandırmaz. Bu düşüncenizden vazgeçin.Parasını ödedikleri sürece o ev onların tıpkı sizin peşin verip o evi aldığınız gibi! Yani kiracı nasılsa diyerek üste çıkma gibi bir durumunuz yok.

Rahatsızlık olayı ayrı, ev sahibide olsalar kiracıda olsalar hakları yok sizi taciz etmeye sürekli. Korkutmayın direkt gidin şikayette bulunun, anlatın.Kapıya polis vs görevli gelince daha net anlaşılır.Sizi yeni evli, dişsiz görüpte öyle davranıyor olabilirler..
ben onlara kiraci nasil olsa diye bisey demedim. dikkatli okumamissiniz. ev sahibi bnm gibi onlarda. hatta apartmanin sahibi gibi davraniyr adi insanlar.
sikayette bulunmak durumu cozmeyecek malesef.

Back
X