deli oldum yardım edin

Allah Allah kadin uyuyacagim diyor hala misafirlige geliyorlar. Allah kurtarsin ne diyim..

Annene söyle, onlar geldiğinde surat yapsın. Belki durmadan gelip gitmezler. Ben de doğum yapınca anneme gideyim dedim. Sakın gelme, eşinin ailesi kalabalık bi de onları çekemem dedi haklı olarak Keşke paramız bitti deyip gidip kaynananın evinde otursaydın. Bir daha gelmezdi evine :)

yüzsüze yüzsüz olmak gerekiyor kötü de olmayacaksın ama kabul de etmeyeceksin onlar yüzüne güle güle bilerek geliyorlar sen de yüzlerine gülerek kabul etmemek için bahaneler üretirsin en sonu onlar da bırakmaya başlar

yazınca rahatladım biraz saolun kızlar size de akıl olsun sakin yakın gitmeyin. Sizin dediğiniz çoğu şeyi yaptım küssnler diye dua ediyorum o derece eşim önceden yüz veriyordu artık o da vermiyor saat ilerleyince pijama giyiyor esnio kaynanam kalkmazsa eltim hiç anlamıyor yemin etmişm artık bornoz giyip kapıyı açacağım ama bence ondanda anlamazlar

Allah yardimcin olsun canim bence evden biraz uzaklas kafani toplarsin. Sen yokken esin uygun bir dille konussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…