• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli olmama az kaldı !

sarılıp öpmekten anladığınız nedir acaba?
boynundan, kulağından, gıdısından öpmekten bahsetmiyoruz burada
sarılmak derken de sarmaş dolaş oturmaktan bahsetmiyoruz

dokunmadan öpmeden duramıyorsa sorun vardır ne demek lütfen bana biri açıklayabilir mi?

gerçekten elti yerine ben sinirlenmeye başladım, zira ben de yeri geldiğinde sarılan, yeri geldiğinde dans eden, yeri geldiğinde öpen bir insanım kayınbiraderimi.
nedir yani?
şimdi ben bunları yapınca karaktersiz yılışık mı oluyorum? anlamaya çalışıtığım için soruyorum...
ben böyle yapınca kayınbiraderimin erkeklik hissiyatı mı kabarıyor...

aklımı kaçırmak üzereyim gerçekten
inanılır gibi değil...

akrabalık ilişkileri zayıf olan insanlar lütfen başkalarının hayatı için yargıda bulunmasınlar
ayıptır ya.

beni zaten "yenge/kuzen/gelin" olarak görmeyen bir insanın bana karşı terbiyesiz hisler beslemesi için benim dokunmama öpmeme gerek yok merak etmeyiniz
onlar zaten potansiyel tacizcilerdir.
Benım anlayamadığım bişey var siz neden bu kadar çok tepki veriyosunuz ki ? Buraya bi konu açılmış herkes kendi düşüncelerini dilediği gibi yazma özgürlüğü var neden direk olarak tartışmaya giriyosunuz ? Ayrıca konu sahibi arkadaşımın geçmiş konularına hiç göz attınız mı ? o çok savunduğunuz eltisinin kızcağızın düğününde surat surata bi köşede oturduğunu okudunuz mu ? kaynanasının düğün boyunca sırf kıskanmasın kızmasın diye eltisinin dibinde oturduğunu sonra sanki eltinin aklı yokmuş gibi kocasına gidipte onu da oynamaya kaldırın dediğini ? Bu insan çok mu normal sizce? Valla o bu değil de benim kocamın dizine kimse elini koyamaz saçıyla oynayamaz dizine elini koyamaz ! ben sanmıyorum ki sizin kaynınızın eşi bu durumdan çok hoşnuttur neyse daha fazla bişey söylemek istemiyorum yoksa ceza alıcaz yok yere...

Benım anlayamadığım bişey var siz neden bu kadar çok tepki veriyosunuz ki ? Buraya bi konu açılmış herkes kendi düşüncelerini dilediği gibi yazma özgürlüğü var neden direk olarak tartışmaya giriyosunuz ? Ayrıca konu sahibi arkadaşımın geçmiş konularına hiç göz attınız mı ? o çok savunduğunuz eltisinin kızcağızın düğününde surat surata bi köşede oturduğunu okudunuz mu ? kaynanasının düğün boyunca sırf kıskanmasın kızmasın diye eltisinin dibinde oturduğunu sonra sanki eltinin aklı yokmuş gibi kocasına gidipte onu da oynamaya kaldırın dediğini ? Bu insan çok mu normal sizce? Valla o bu değil de benim kocamın dizine kimse elini koyamaz saçıyla oynayamaz dizine elini koyamaz ! ben sanmıyorum ki sizin kaynınızın eşi bu durumdan çok hoşnuttur neyse daha fazla bişey söylemek istemiyorum yoksa ceza alıcaz yok yere...

bence siz konuları karıştırdınız
konu sahibi arkadaşın eltisi değil o bambaşka biri
iki konu farklı konuları karıştırmayın

ayrıca işi benim eltilerime kadar getirmeye hiç hakkınız da haddiniz de yok

en son olarak da eğer benim adım geçerek burda benim için "dans eden arkadaş kendine çeki düzen versin sınırını çizsin" denirse
doğal olarak savunma hakkımı da yaparım

Son düzenleme:

bence siz konuları karıştırdınız
konu sahibi arkadaşın eltisi değil o bambaşka biri
iki konu farklı konuları karıştırmayın

ayrıca işi benim eltilerime kadar getirmeye hiç hakkınız da haddiniz de yok

en son olarak da eğer benim adım geçerek burda pen, dans eden arkadaş kendine çeki düzen versin sınırını çizsin denirse
doğal olarak savunma hakkımı da yaparım
aaa pardon ya gerçekten konuları karıştırmışım ben :1:
Neyse arkadaşım siz işi kendinize getirdiğiniz için öyle söyledim.. benim sizinle bi alıp veremediğim yok beni yanlış anlamanızı istemem..Burda herkes kendi düşüncesini söyledi bende söyledim.. Ayrıca herkes siz değil ki siz iyi niyetlisinizdir ama bakalım o kadın iyi niyetli mi işin bi de o tarafı var değil mi ?

sanki biraz fazla iler gitmişsiniz...çok ayıp...

Çok ayıp bu yaptığınız. Siz böyle düşünüyorsunuz diye neden diğerlerinin aklına da fesat sokuyorsunuz?

Çok ayıp bu yaptığınız. Siz böyle düşünüyorsunuz diye neden diğerlerinin aklına da fesat sokuyorsunuz?
Arkadaş konuyu kendisine çevirdiği için öyle yazdım. Eğer gerçekten ileri gittiysem kusuruma bakmayın..

yaa kadını kaşar yaptılar kardeşini küçük peynir,
csi'a da böyle sardılar...
ya hiç tanımadığınız insanlar hakkında bunları yazarken nasıl titremez eliniz...
sonra gider efendimiz şu kurala göre yaşa dedi dersiniz...
ne çelişki dolu bir dünya zihniyet...
pöfffffffffffffff

Arkadaş konuyu kendisine çevirdiği için öyle yazdım. Eğer gerçekten ileri gittiysem kusuruma bakmayın..

bakın son kez söylüyorum
konuyu ben kendime çevirmedim
bana bir yargılama ile gelindi, ben de o yargılamaya cevap verdim
birinci mesaj bana yazılan mesaj
siz de o mesajı alntılayıp yazmışsınız
anlatabildim??

bir arkadaş ben de kaynımla sarılırım,öperim düğünde dans falan ederim
konuşurken elimi dizine koyarım demiş!!!!:53:
bana bunlar çok ters...
herhangi biri eğer evlilik kurumuna giriyorsa kendine çeki düzen vermeli
evlilik farklıdır mutlaka sınırların olması gerekir
karşı tarafın hakkınızda kötü düşünmesine bile mahal vermemek bizim için daha hayırlıdır
ben kuzenlerimle kardeş gibi büyümeme rağmen evlendikten sonra
bırakın sarılıp öpmeyi telefonda bile arayıp sormam:20:
bir ortamda bir araya gelirsek de çok seviyeli laubali olmadan sohbet ederiz:31:
peygamber efendimiz boş yere söylememiş
(bir kadın ve bir erkek başbaşa yalnız kalırsa onların üçüncüsü de şeytan olur) buyurmuştur...
herkes bu söze uyarak yaşasa zaten böyle düşünceler olmaz

Sana katılıyorum arkadaşım..Hele de evlilikte her yaptığın harekete dikkat etmen gerekir.Ben evli falan değilim ama kendimi o hareketleri yaparken düşünemiyorum bilmiyorum bana çok ayıp geliyo... Sarılıp öpme mevzularını okurken aklıma biz daha çok küçükken yaşanan bi olay geldi ben ilk okula falan gidiyodum kuzenimde benden 4 yaş küçük önceki yıllarda birlikte yatar uyurduk o yıl yine annemler brlikte yatın dediler yengem direk olmaz artık büyümeye başladılar yanlış bizim orda abi kardeş bile olsa belli bi baştan sonra odalarını da ayırıyolar demişti..gerçekten haklıymış düşünsenize gelişmiş bi ülkede bile abi kardeşe güvenmeyip odalarını ayırıyolarsa bizler neden kocalarımıza dokunulmasına öpülmesine göz yummak zorundayız ? onlar kendi çocuklarına güvenmezken biz neden herhangi bi kan bağı bile olmayan bi kadına güvenmek zorundayız ? Bildiğim okadar kötü olaylar varken ( abla kardeşin eşini elinden alıyo, çok yakın iki komşuyken arkadaşı evde yokken eve gidip kocayısla yatıyo) bizzat bizim bulunduğumuz çevrede yaşanmış bi olaydır bu ! Konu sahibi arkadaşın eşine diyeceğim yok yanlış anlamasın ama demek istediğim bu devirde artık herşey normal anlayamıyorum insanları kim ne derse desin anlamayacağım! Arkadaşım kocana sahip çık devam ederse uyar o senin kocan sen onun o senin helalin böyle yılışık hareketlere ne sen ne eşin izin vermeyin gerekirse görüşmeyin eşine dokunmadan öpmeden duramıyosa bunda bi sorun kesin vardır zaten !

bakın son kez söylüyorum
konuyu ben kendime çevirmedim
bana bir yargılama ile gelindi, ben de o yargılamaya cevap verdim
birinci mesaj bana yazılan mesaj
siz de o mesajı alntılayıp yazmışsınız
anlatabildim??
tmm arkadaşım yok yere tartışıp birbirimizi kırmayalım ben birinci msjın tamamını okumadım şahısa ait olduğunu farketmedim .. o yazdığım cümle için kusuruma bakma bi anlık sinirle yazdım..

Bazi arkadaslar masallah o
Kadar agir laflar soylemiski yok fesatmisim bilmem ne Herkes gibi esimi paylasmak yada eltim opup sariliyo diye susmak zorunda degilim bes parmagin besi bir defil ayrica eltimede hafif kadin muamelesi yapmadim o bikere duzgun davranmayi ogrensin neden esimin abisi benim abim deilmi ben neden onuvicik vicik opmuorum yada sarilmiyorum sirf esimin ailesi tutucu yanlis anlamasinlar diye biz bilmiyomuyuz abi sevmesini bazilarida yokdisarifa cikarma filan diye soylemis disardaki bayanlar esime ole yanasmiyodur eminim olayi siz anlattigim srkil bilip konusuosunuz sizinde sinize ole bisey yapilsa rahatsiz olursunuz dokunmasin ne gerek var konussa yetmiomu
ini
kime göre,, neye göre düzgün davranacak anlayamadım. yıllarca beraber oturmanın verdiği bi rahatlık var illa fesat düşünmek mi gerek?

eşiniz bundan rahatsız değil bence çünkü kardeşi gibi biri öpüyor. bi de önce ki msjlarınızda eşimde rahatsız değil yazmıştınız. şimdi eşimde rahatsız diyerek bu U dönüşünün mantığı nedir?

kişi kendinden bilirmiş her şeyi... bence siz sadece dokunmasından değil tüm dişi canlılardan rahatsızsınız

şunu daekleyeym bu kadar sıkmayın eşinizi, her kadın eşinize sarkmaz. böyle koruduğunuz eşinizden darbe yemeyn sonra
bir arkadaş ben de kaynımla sarılırım,öperim düğünde dans falan ederim
konuşurken elimi dizine koyarım demiş!!!!:53:
bana bunlar çok ters...
herhangi biri eğer evlilik kurumuna giriyorsa kendine çeki düzen vermeli
evlilik farklıdır mutlaka sınırların olması gerekir
karşı tarafın hakkınızda kötü düşünmesine bile mahal vermemek bizim için daha hayırlıdır
ben kuzenlerimle kardeş gibi büyümeme rağmen evlendikten sonra
bırakın sarılıp öpmeyi telefonda bile arayıp sormam:20:
bir ortamda bir araya gelirsek de çok seviyeli laubali olmadan sohbet ederiz:31:
peygamber efendimiz boş yere söylememiş
(bir kadın ve bir erkek başbaşa yalnız kalırsa onların üçüncüsü de şeytan olur) buyurmuştur...
herkes bu söze uyarak yaşasa zaten böyle düşünceler olmaz

son zamanlarda kk da bu moda zaten. yorumlara dini katmak, karıştırmak

Ya neden tartosunuz bosuna ya valla konuyu en actim ama uzuldum tartismaniza :( simdi eltim nisanima bes karis suratla geldi kaynanam bile sasirdi ole olmasina ne guldu ne baska bisey evim soyuldu aramadi gelmedi hicbisey ben ona hep yakin davrandim ama o bana ayni sekilde yaklasmafi sadee esime iyi davraniodu ben eltimede kiz kardesinede haff kadin muamelesi yapmadim gorduklerimi hissettiklerimi soyledim elt sadece esime yakin davranio bana bikere yakin davranmadi yemin ediyorum evine gittigimde kaynimla karsilikli konustuklarini gormedim eltimin hafi fesem bana yakin edime yakin ferimki kadinin yapisi bu susarim ama davranmiyo sirf beni sinir ediyo bu davranislariyla

tmm arkadaşım yok yere tartışıp birbirimizi kırmayalım ben birinci msjın tamamını okumadım şahısa ait olduğunu farketmedim .. o yazdığım cümle için kusuruma bakma bi anlık sinirle yazdım..

tamam uzatmayalım.
siz de mümkünse bundan sonra lütfen dikkatli okuyunuz...

Bana soylermisiniz nerde esim rahatsizdeil sonra rahatsiz oldu demisimmm??????? Bekliuorum cevabiniziii

ini
kime göre,, neye göre düzgün davranacak anlayamadım. yıllarca beraber oturmanın verdiği bi rahatlık var illa fesat düşünmek mi gerek?

eşiniz bundan rahatsız değil bence çünkü kardeşi gibi biri öpüyor. bi de önce ki msjlarınızda eşimde rahatsız değil yazmıştınız. şimdi eşimde rahatsız diyerek bu U dönüşünün mantığı nedir?

kişi kendinden bilirmiş her şeyi... bence siz sadece dokunmasından değil tüm dişi canlılardan rahatsızsınız

şunu daekleyeym bu kadar sıkmayın eşinizi, her kadın eşinize sarkmaz. böyle koruduğunuz eşinizden darbe yemeyn sonra

son zamanlarda kk da bu moda zaten. yorumlara dini katmak, karıştırmak

Arkadaşlar kimsenin içinde neler yaşadığını bilemezsiniz.
Kdın olsun, erkek olsun.
Bu sebepten dolayı gereğinden fazla laubali olmamak en iyisi.
Benim görüşüm

o halde şöyle yapsanız
4ünüzün (kayınbirader+elti+eşiniz+siz) olduğu bir ortamda bunu açık açık dile getirseniz
bu tür "lakayt" davranışlardan hoşlanmadığınızı, eşinize sizden başka kimsenin dokunamayacağınızı söyleseniz?
daha iyi olmaz mı?

hem belki tepkisini de görürsünüz, içiniz içinizi de yemez...

Şimdi 4'lü ortamda söylesem 1 eşim alıncak böyle birşey nasıl düşünürsün diye 2 eltim dicek sen beni ne sandın ki kayınbiraderimde aynı şekilde eşimi ne sanıyosun diye ben eltimi tekken söyledim eşimede dedim sende söyle diye ama hala aynısını yapıyo şimdi dörtlü ortamda dile getirsem ben haksız çıkarım uyardım anlamıyo kadın bende gitmek istemiyorum ona hala aynı hala aynı !

bakın ben daha önce size böyle bir yol göstermiştim bunu kabul etmediniz
eltiyle tek konuşun bu konuyu katmadan dedim, onun da işe yaramayacağını söylediniz

peki ne dememizi istersiniz?
anladığım kadarıyla burada sadece eltiniz hakkında kötü yorumlar duyup içinizi ferahlatmak istiyorsunuz
yoksa gerçekten ne istediğinizi anlayabilmiş değilim.

bir de demişsiniz ki ilk sayfalarda sevgiliyken eltime demiştim bu tip davranışlardan hoşlanmadığımı
bence eltinizin size mesafeli olma sebebi bu

Eşime şuç bulmuyorum zaten sadece onu yapmasına izin verdiği için kızdım ayrıca aralarında çok yaş farkı yok ben eltime kızıyorum problemde bişey anlatmadan elini bacağına koymuş olması bana böyle şeyler ters ben ona dedim böyle olma yapma diye ama hala yanaşıyo beni deniyomu anlamadım sinirleniyorum böyle davranınca !:47:

söyledim söylemezmiyim daha sevgiliyken söylemiştim

Şimdi 4'lü ortamda söylesem 1 eşim alıncak böyle birşey nasıl düşünürsün diye 2 eltim dicek sen beni ne sandın ki kayınbiraderimde aynı şekilde eşimi ne sanıyosun diye ben eltimi tekken söyledim eşimede dedim sende söyle diye ama hala aynısını yapıyo şimdi dörtlü ortamda dile getirsem ben haksız çıkarım uyardım anlamıyo kadın bende gitmek istemiyorum ona hala aynı hala aynı !

Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum

Evet evde öyle geziyodu bekarken eşim ! evde bekar varken daha dikkatli giyinip kuşanması gerekmezmi ?

Evet çok sinirliyim ve ayrıca dedim ki bekarken eşim evdeyken giyiyodu ! yani dışarda herkez giyiyo ev ortamı evde tanımadığın bilmediğin bi adam !

hemen teşhis ettiniz demek ilginç ! kıskançmışım :) kaynanam anlattı odada yatıyolardı diye

evet konudan rahatsızım sağol beni anladığın için :) ben eltimi daha öncedende uyardım yani uyarmak bi işe yaramıyo kayınvalidem anlatırkende ben hoşlanmam diye söylemştim ama tekrardan aynı şeyler olmaya devam ediyor yani anlıcan uyarmak bir işe yaramıyor !

Oda rahatsız olmuş zaten konuştum daha görüşmek istemiyorum filan dedi yengemle tabi abisiyle istediği gibi görüşsün :)

Bana soylermisiniz nerde esim rahatsizdeil sonra rahatsiz oldu demisimmm??????? Bekliuorum cevabiniziii

eşiniz o ortamdan rahatsız olsaydı aynı evde yaşamazdı. hadi yaşadı diyelim o minili kızdan rahatsız olsaydı -ve bunun için kavga ediyormuşsunuz-

ayrı eve çıkardı. ya hatta yok mu anne-babası onun evine giderdi. bakın kaynana bile sessiz kalmış durumunuza

eşiniz şikayetçi değil bence çünkü adam sizin gibi düşünmüyor

saddece evde huzursuzluk çıkmasın diye öyle demiştir...

bakın ben daha önce size böyle bir yol göstermiştim bunu kabul etmediniz
eltiyle tek konuşun bu konuyu katmadan dedim, onun da işe yaramayacağını söylediniz

peki ne dememizi istersiniz?
anladığım kadarıyla burada sadece eltiniz hakkında kötü yorumlar duyup içinizi ferahlatmak istiyorsunuz
yoksa gerçekten ne istediğinizi anlayabilmiş değilim.

bir de demişsiniz ki ilk sayfalarda sevgiliyken eltime demiştim bu tip davranışlardan hoşlanmadığımı
bence eltinizin size mesafeli olma sebebi bu

Esim soyledi dha sonra devam edince ben soyledim Oda duzgun davransn bende iyi seyler konusim

şimdi benim aklıma takıldı da kusura bakmazsanız eğer yorum yapma gereği duydumm.. eşinize neden eltiniz sarksın çok mu yakışıklı bulunmaz hint kumaşı mı yoksa kocasında olmayan bişey eşinizde mi var ?.. eşini bu kadar çok seviyo ve bi o kadar da kıskanıyosan tatlım.. bence hane içinde mini etek giyenlere değil dışarıda gezen senin tabirinle kaşar peyniri olanlardan koru.. hoş onu da anlamış değilim de mini etek giydik kaşarız ooohh ne güzel dünyaa :1: benim de kocam var ama nedense gırtlagına çökecek kadar kıskanmıyorum.. bence ben gitmeliyim psikologa sorun olmalı bende aşırı kıskanamıyorum acaba fazla mı güveniyorum ???

eşiniz o ortamdan rahatsız olsaydı aynı evde yaşamazdı. hadi yaşadı diyelim o minili kızdan rahatsız olsaydı -ve bunun için kavga ediyormuşsunuz-

ayrı eve çıkardı. ya hatta yok mu anne-babası onun evine giderdi. bakın kaynana bile sessiz kalmış durumunuza

eşiniz şikayetçi değil bence çünkü adam sizin gibi düşünmüyor

saddece evde huzursuzluk çıkmasın diye öyle demiştir...

Ne kadar basit dmi o evde yasamasin yada baska eve gitsin ciksin ne kadar basit bisey dmi bi ev kurmak yasadi diye bu durumdan hosnut oldgu anlamina helmez herkez gulluk gulistanlik yasamio malesef o yuzden ayri eve filan cikmadi o zaman

şimdi benim aklıma takıldı da kusura bakmazsanız eğer yorum yapma gereği duydumm.. eşinize neden eltiniz sarksın çok mu yakışıklı bulunmaz hint kumaşı mı yoksa kocasında olmayan bişey eşinizde mi var ?.. eşini bu kadar çok seviyo ve bi o kadar da kıskanıyosan tatlım.. bence hane içinde mini etek giyenlere değil dışarıda gezen senin tabirinle kaşar peyniri olanlardan koru.. hoş onu da anlamış değilim de mini etek giydik kaşarız ooohh ne güzel dünyaa :1: benim de kocam var ama nedense gırtlagına çökecek kadar kıskanmıyorum.. bence ben gitmeliyim psikologa sorun olmalı bende aşırı kıskanamıyorum acaba fazla mı güveniyorum ???

Back
X