Benım anlayamadığım bişey var siz neden bu kadar çok tepki veriyosunuz ki ? Buraya bi konu açılmış herkes kendi düşüncelerini dilediği gibi yazma özgürlüğü var neden direk olarak tartışmaya giriyosunuz ? Ayrıca konu sahibi arkadaşımın geçmiş konularına hiç göz attınız mı ? o çok savunduğunuz eltisinin kızcağızın düğününde surat surata bi köşede oturduğunu okudunuz mu ? kaynanasının düğün boyunca sırf kıskanmasın kızmasın diye eltisinin dibinde oturduğunu sonra sanki eltinin aklı yokmuş gibi kocasına gidipte onu da oynamaya kaldırın dediğini ? Bu insan çok mu normal sizce? Valla o bu değil de benim kocamın dizine kimse elini koyamaz saçıyla oynayamaz dizine elini koyamaz ! ben sanmıyorum ki sizin kaynınızın eşi bu durumdan çok hoşnuttur neyse daha fazla bişey söylemek istemiyorum yoksa ceza alıcaz yok yere...
sarılıp öpmekten anladığınız nedir acaba?
boynundan, kulağından, gıdısından öpmekten bahsetmiyoruz burada
sarılmak derken de sarmaş dolaş oturmaktan bahsetmiyoruz
dokunmadan öpmeden duramıyorsa sorun vardır ne demek lütfen bana biri açıklayabilir mi?
gerçekten elti yerine ben sinirlenmeye başladım, zira ben de yeri geldiğinde sarılan, yeri geldiğinde dans eden, yeri geldiğinde öpen bir insanım kayınbiraderimi.
nedir yani?
şimdi ben bunları yapınca karaktersiz yılışık mı oluyorum? anlamaya çalışıtığım için soruyorum...
ben böyle yapınca kayınbiraderimin erkeklik hissiyatı mı kabarıyor...
aklımı kaçırmak üzereyim gerçekten
inanılır gibi değil...
akrabalık ilişkileri zayıf olan insanlar lütfen başkalarının hayatı için yargıda bulunmasınlar
ayıptır ya.
beni zaten "yenge/kuzen/gelin" olarak görmeyen bir insanın bana karşı terbiyesiz hisler beslemesi için benim dokunmama öpmeme gerek yok merak etmeyiniz
onlar zaten potansiyel tacizcilerdir.