• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli olmama az kaldı !

Esim soyledi dha sonra devam edince ben soyledim Oda duzgun davransn bende iyi seyler konusim

peki nedir sizce?
eltinizin eşinizde gözü mü var?
sizi ayırıp eşinizi mi alacak?
bunu kayınvalidesinin ve eşinin yanında yapacak kadar gözünü mü kararttı?

gerçekten eltinizin ne yapmaya çalıştığını düşünüyorsunuz
çok merak ettim

şimdi benim aklıma takıldı da kusura bakmazsanız eğer yorum yapma gereği duydumm.. eşinize neden eltiniz sarksın çok mu yakışıklı bulunmaz hint kumaşı mı yoksa kocasında olmayan bişey eşinizde mi var ?.. eşini bu kadar çok seviyo ve bi o kadar da kıskanıyosan tatlım.. bence hane içinde mini etek giyenlere değil dışarıda gezen senin tabirinle kaşar peyniri olanlardan koru.. hoş onu da anlamış değilim de mini etek giydik kaşarız ooohh ne güzel dünyaa :1: benim de kocam var ama nedense gırtlagına çökecek kadar kıskanmıyorum.. bence ben gitmeliyim psikologa sorun olmalı bende aşırı kıskanamıyorum acaba fazla mı güveniyorum ???

Ya allah as ne kasar peyniri ya ne zaman dedim kasar peyniri diye ? Bana yakin dacranmiyo esime yakin davranamaz yakisikli veya deil allah allah ya

Son düzenleme:
peki nedir sizce?

çok merak ettim

ben de en çok bunu merak ediyorum...
son nokta hangi cümleyle konulacak acabaaa

Bence eltin senin rahatsız olduğunun farkında ve bilerek o şekilde davranıyor eşine.
Umursamıyormuş gibi davran.
Eşin versin cevabını.
Saçını okşarsa he yenge evet orası kaşınıyor bir zahmet kaşıyıver :24:desin.
Ya da bacağına elini koyduğuna bu benim bacağım yange.Karıştırdın herhalde desin.
Anlar zaar

peki nedir sizce?

çok merak ettim

Bi su konuyu saptirmayin ben gozumu var dedim sanki gozu var demisim gibi yorum yapiyosunuzz diyorumkiiiiiiiiiii kadin bana uzaaaakkkk esimeeeee yaaakinnnnn ile olmasini isteeemiyoorummmmm uyardikkk halaaa devaaam ediyooo diyorummmmmm

valla bu olayın içinden çıkılmaz sanırıım.. bence sen eşini altın bi kafese koy

Bi su konuyu saptirmayin ben gozumu var dedim sanki gozu var demisim gibi yorum yapiyosunuzz diyorumkiiiiiiiiiii kadin bana uzaaaakkkk esimeeeee yaaakinnnnn ile olmasini isteeemiyoorummmmm uyardikkk halaaa devaaam ediyooo diyorummmmmm

harfleri uzatarak yazınca ne oluyor?
bu konu gerçekten farklı bir yöne kayıyor
ben sizin rahatsızlığınızı anladım ancak siz kendinize bunu itiraf edemiyorsunuz

sizin sorununuz eltinizin sizi sevmemesi eşinizi sevmesi
siz eltinizin size mesafeli oluşuna kızgınsınız gerisi bahane
e onun sebebini de biz bilemeyiz
elektriiğiniz tutmamıştır muhtemelen

ayrıca vıcık vıcık diyen, öpüyor , bacağına dokunuyor, saçını okşuyor diyen siz değilmiydiniz?
(geçmiş sayfalara gidip o mesajlarınızı da bulucam zamanım olur ise)

:1::1:
siz esinizi eltinizden saplantı derecesınde kıskanıyorsunuz ama bunu daha kendınıze bıle soyleyemıyorsunuz..el ne der aaaa olurmu hiç öyle sey mantıgıyla...
ınan herksle aynı samımıyetı kurmak zorunda degıl..sızle samımı degıl dıye esınızede mesafe koymak zorundamı?yada sızle cok samımı dyelım esnınzlede cok samımı olmak zorundamı??
laftan anlamıyor uyardım hala aynı dıyorsun..bence sacını basını yol:1::1: durum buraya gıdecek sanırım:1::1:

Konunuzu uzaktan takip eden biri olarak, bu alıntıladığım yazınızdan sonra gerçekten kafam çorba oldu.
Az öncesine kadar eşinizi eltinizden kıskandığınızı düşünmüştüm, hak da vermiştim.
Ama şu an sizi yanlış anladığım hissine kapıldım.
Yani siz eltinizin size uzak olmasına mı içerliyorsunuz
Yoksa eşinize yakın oluşuna mı???

harfleri uzatarak yazınca ne oluyor?
bu konu gerçekten farklı bir yöne kayıyor
ben sizin rahatsızlığınızı anladım ancak siz kendinize bunu itiraf edemiyorsunuz

sizin sorununuz eltinizin sizi sevmemesi eşinizi sevmesi
siz eltinizin size mesafeli oluşuna kızgınsınız gerisi bahane
e onun sebebini de biz bilemeyiz
elektriiğiniz tutmamıştır muhtemelen

ayrıca vıcık vıcık diyen, öpüyor , bacağına dokunuyor, saçını okşuyor diyen siz değilmiydiniz?
(geçmiş sayfalara gidip o mesajlarınızı da bulucam zamanım olur ise)

Dedgimi biliorum eliyle sacini oksadginida optugunude bundan rahatsiz oldgumuzu soyluyoruz ben ona esimde gozu var demedim o hareketlerinden rahatsizim dedimm

Konunuzu uzaktan takip eden biri olarak, bu alıntıladığım yazınızdan sonra gerçekten kafam çorba oldu.
Az öncesine kadar eşinizi eltinizden kıskandığınızı düşünmüştüm, hak da vermiştim.
Ama şu an sizi yanlış anladığım hissine kapıldım.
Yani siz eltinizin size uzak olmasına mı içerliyorsunuz
Yoksa eşinize yakın oluşuna mı???

Neden kiskanim eltimi onunda iki kolu iki bcagi var eksigide olabilir fazlasida napabilirim oturup aglicak halim yokya benden fazlasi var diye ama diyorumya bana uzak benim yanimda esime yakin davraniyo rahatsiz oluyorum bu konudan

:kkk: Ya sinirden napıcamı kime çatıcamı şasırdım arkadaşlar ya !

Salı günü pek kıymetli(!) eltime yemeğe gittik herkes oradaydı.Annemler kaynanam,kayınbabam filan.Neyse kapıdan girdik eltim eşime öyle bir sarıldı ki öyle bir içten cıvık cıvık öptü ki eşim kendisini çekti içeri geçti tabi annemle ben şok olduk ! Bende senelerden beri amcaoğullarıyla biri zaten benimle yaş beraber büyüdük ben bile o kadar yakın değilim ne sarılırım ne öperim neyse yemekleri yedik oturmaya geçtik ben eltime bulaşık için filan yardım ettim bana dedi kızın ödevi var bi yardım edermisin dedi tamam dedim odasında ödevine yardım ediyodu eşim annem kayınvalidem filan salonda oturuyodu eltim birden gelip eşimin yanına oturup elini bacağına koymuş herkesin içinde ! tabi eşim hemen gamze nerde deyip yanıma geldi ama annem çok şaşırmış olayı bana anlattı ben elini koyduğunu filan görmemiştim.Biliyorum eşim öyle atılgan herkesle konuşan yakın olabilen biri değil ama yengesi ne hakla herkesin içinde eşime böyle davranıyo anlamıyorum benimi sınamaya çalışıyo anlamadım.Zaten biz daha sevgiliykende kızkardeşi kayınvalidemlerde kalmış ( o zamanlar beraber yaşıyorlardı eltimler ) ev zaten 2 oda 1 salon eşimle kardeşini aynı odada yatırmak istiyomuş eşim sırf onun yüzünden mutfakta yerde yatıyodu eltim evim soyuldu ne bir aradı ne bir geldi zaten ısınamamıştım bu olaylarda tuz biber oldu üstüne eşime bağırdım çağırdım üzülüyorum ama oda izin vermesin ne hakla elini koyar bacağına nasıl öyle sarılır öper ya ! ben onun eşimin abisiyle fazla muhabbet etmiyorum ki yanlış anlamasın bişey demesin diye eltim hemen eşimin yanına sıvışıyo !:47::47::47::47::47::47::47:

evet biliyorum eşimin şuçu yok ama o ortamda emin olun öyle görseydiniz şuçu olmayan eşinize bile patlardınız ben öyle yaptım tabi yine barıştık gönlümü aldı ama sebep yok geliyo ben içerdeyim eşimin yanına oturuyo elini koyuyo insan sinir olmasında napsın eltim bencede beni delirtmeye çalışıyo ama yapamıcak ! eşime çok üzülüyorum kavga edince çok sessiz sakindir anlayışlıdır ama napim insanın elinde olan bişey değil tutamıyorum dilimi napim :39:

aralarında 5 yaş filan var tamam aynı evde yaşamış olablirler bende amca çocuklarıyla beraber büyüdüm ama bikere bile sarılıp öpmedim sırf eşim kızıyo diye ki kızmasada ben öyle şeyler yapamam yapım gereği (6 senedir beraberiz ) sevgiliykende uyarmıştım yengesi bu tarz hareketler gene vardı tanışmaya gittiğimizde koltuğun kolluk kısmına oturup eşimin şaçıyla oynadığındada uyarmıştım ama artık evlendik öyle şeyler yapmaması gerek uyarmama rağmen yapıyosa ben tabiki kızarım paronayad ayaparım ben uyarmışım sen ne hakla eşime öyle davranırsın ya ?

Ya işte banada sevecen olsa sarılsa gelse yanıma otursa amenna derimki kadının yapısı böyle normal hani hoşgeldin der sarılır öperizya öyle öptü beni ama eşime gelince ayyy canımmm benimmm hoşgeldinn oooouuww dedi sarıldı bi öptü mıck mıck böyle ya yoksa niye yanlış anlim sonuçta kadıne vli barklı ama bi arada mesafe olur ne o öyle ya !

ne yani illa sarılıp öpsün mü ? izin mi verim buna ben sevmiyorum o zaman gitmim evine istemiyorum bizi çağrıyosa biraz dikkat etsin davranışına

Olurmu canım arkadaş söylediyse doğrudur ben bir psikolga görünmeliyim ! :) diyorum kayınvalidem anlattı bana aynı yerde uyutmak istediğini arkadaş sadce teşhis ettiği olayla alakadar oluyo kıskanırım veya kıskanmam herkes tek tip değilya beş parmağın beşi bir değil ki kıskanırım tabi sonuçta kocam dmi :)

bende giyiyorum eşimin yanında ama evde başkası varken tanımadığım birinin yanında öyle giyemem siz giymeye devam edin ne diyim

Yok kardeşi olarak görüyo filan diyo arkadaşlar ama ben bu kadar yakın mesafeden rahatsızım ki eşimde rahatsız belli ediyo uyarmıştıkta devam ediyo daha ne düşünim ben ?

Evine gidiyoruz eşimin boynuna böyle sarılıyo canımmm cicim hoşgeldin diyip öpüyo sonra ben kızın ödevi var ona bi baksana diyo ona bakıyorum oda içerde annemlerin yanında eşimin dizinin dibine oturup iki elini dizlerine koyuyo bende iyi düşüncem ? neden düşünimki ister kızsınlar ister kızmasınlar ama bana bunlar ters neden ben onun eşine öyle davranmıyorum oda benim abim değil mi ? yanlış anlamasın diye fazla konuşmuyorum bile ama ben onu uyarmama rağmen böyle labali davranmaya devam ediyor kusura bakmasın ama artık iyi niyetli olamıcam !

yeterli mi?
zira bütün mesajlarınızı kopyalayacak zamanım yok maalesef.
yetmez derseniz devam edebilirim :ssz:

Neden kiskanim eltimi onunda iki kolu iki bcagi var eksigide olabilir fazlasida napabilirim oturup aglicak halim yokya benden fazlasi var diye ama diyorumya bana uzak benim yanimda esime yakin davraniyo rahatsiz oluyorum bu konudan

Eltinizi değil eşinizi mi kıskanıyorsunuz diye sormuştum ben?

Eşini kıskanman çok normal canım.Ayıp bişey değil ki kararında kıskançlık.
Sen de bir eksik olduğunu da göstermez.

işe eşinizi eltinizden kıskandığınızı kabul ederek başlarsanız yukarıdaki alıntılar neticesinde...
belki çözülebilir...
mesela eşinize gidip kıskanıyorum diyebilirsiniz açıkça...
bana evet kötü niyet yoktur ama kıskanıyorum diyen bir kocayı sana sarılmasını yanlış anlıyorum diyen bir kocaya tercih ederim...
her aklıselim insan da eder galiba...

eşiniz sizle tanışmadan önce de eltiniz vardı...aynı evde bile yaşamışlar demekki kardeş gibi olmuşlar sonradan aileye siz dahil olmuşsunuz,
birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz böyle bir zorunluluk olmamalı da zaten,ama eşinle araları baştan beri iyi sonradan evlendi diye
adam kötü mü olsun? size göre baştan beri eltinin eşinde gözü var...bunu mu duymak istiyorsun?
herkesin davranışı,yapısı farklıdır sana garip gelen bir şey başkasına gayet normal gelir,
en çok kardeşine yaptığın yorum dikkatimi çekti ,23 yaşında ve açık saçık giyiniyor diye,
bence sen sadece eltinden değil bu kızdan da şüphelenip kıskanıyorsun eşini,

Ben yazdiklarimi biliyorumda kopyalama sebebiniz nedir?

konuyu saptırdığımı söylemiştiniz de o harfleri uzata uzata yazdığınız mesajda da
ben de o yüzden kopyaladım
alıntıladığım son mesajınızda (kırmızı ile işaretlenen)
eltinizin iyi niyeti olmadığını söyleyen sizsiniz.

Son düzenleme:
Back
X