• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli olmama az kaldı !

Cok sagol destegin icin denicem sagol valla ;)
canım mutlaka benim yazdıklarımı yazan olmuştur ama
bende nacizane fikrimi belirtmek isterim

kıskançlık çok kötü içini kemiren bir duygu

bende yaşadım ordan biliyorum

kafam sürekli onunla meşguldu

ama düşündümde olacağı varsa zaten oluyor

hatta eşimede açtım konuyu

ne kavgalar ettik artık nefret derecesine gelmiştim ona karşı

o mesafe koydu biraz
birazda ben boşladım

takmamaya çalıştım yoksa kendi psikolojim iyice bozulacaktı

ha eşime güvensizlik değil nerdeyse yapmayacağına eminim (hiç bişeyden emin olamayız oda ayrı :37:)

ama onların yanındayken eşine yakın dur yaptığıınz güzel şeyleri anlat eğer içinde gerçekten sana zarar vermek için seni üzmek için yaptığına dair şüphelerin varsa

anlarsın zaten

tepkileri nasıl sıcak mı soğukmu

ama çok kafana takıp yuvana zarar verme kardeşim :34:

dini karıştırmasak? zira forumda bunu konuşmak yasak
ayrıca bu mantıkla
hiç bir karşı cinsin elini sıkmamalı, öpmemeli hatta aynı odada olmamalıyız öyle mi

offff
gerçekten daha fazla bişey demek istemiyorum
konu bambaşka bir yere gidicek.

csi beni şu sayfa sayfa yorumun içinde en çok tahrik eden ne yazık ki senin bu yorumun...tıpkı bu forumda olduğu gibi, amacı hayatı düzenlemek olan üstelik bizim koymadığımız kurallar var.uyup uymamak bize kalmış kimse yargılayamaz.ama bunlar var. 'oof o zaman ona bakarsan öyle böyle' ..evet öyle.küçümseme rica ederim. konuyu dağıttım ayrıntıya girdim kişisele girdim belki seni kızdırdım ama ban yemeye değer inan...bu sözün hiç hoş değil kabul edemedim kusura bakma .umarım anlatabildim..

csi beni şu sayfa sayfa yorumun içinde en çok tahrik eden ne yazık ki senin bu yorumun...tıpkı bu forumda olduğu gibi, amacı hayatı düzenlemek olan üstelik bizim koymadığımız kurallar var.uyup uymamak bize kalmış kimse yargılayamaz.ama bunlar var. 'oof o zaman ona bakarsan öyle böyle' ..evet öyle.küçümseme rica ederim. konuyu dağıttım ayrıntıya girdim kişisele girdim belki seni kızdırdım ama ban yemeye değer inan...bu sözün hiç hoş değil kabul edemedim kusura bakma .umarım anlatabildim..

oradaki offf sanırım yanlış anlaşıldı
zira ben off u "söylemek istediğim çok şey var ancak forumda bu konuları konuşmak yasak" anlamında demiştim
küçümsemek falan değil
bakın gene bir yargılama var
bu yüzden forumda tartışmak yasak işte

bu konuyu uzatmayalım zira adminler bir çok defa uyardılar

Son düzenleme:
oradaki offf sanırım yanlış anlaşıldı
zira ben off u "söylemek istediğim çok şey var ancak forumda bu konuları konuşmak yasak" anlamında demiştim
küçümsemek falan değil
bakın gene bir yargılama var
bu yüzden forumda tartışmak yasak işte

bu konuyu uzatmayalım zira adminler bir çok defa uyardılar

Tamam bence de.yanlış anladım demek ki afedersin.

:kkk: Ya sinirden napıcamı kime çatıcamı şasırdım arkadaşlar ya !

Salı günü pek kıymetli(!) eltime yemeğe gittik herkes oradaydı.Annemler kaynanam,kayınbabam filan.Neyse kapıdan girdik eltim eşime öyle bir sarıldı ki öyle bir içten cıvık cıvık öptü ki eşim kendisini çekti içeri geçti tabi annemle ben şok olduk ! Bende senelerden beri amcaoğullarıyla biri zaten benimle yaş beraber büyüdük ben bile o kadar yakın değilim ne sarılırım ne öperim neyse yemekleri yedik oturmaya geçtik ben eltime bulaşık için filan yardım ettim bana dedi kızın ödevi var bi yardım edermisin dedi tamam dedim odasında ödevine yardım ediyodu eşim annem kayınvalidem filan salonda oturuyodu eltim birden gelip eşimin yanına oturup elini bacağına koymuş herkesin içinde ! tabi eşim hemen gamze nerde deyip yanıma geldi ama annem çok şaşırmış olayı bana anlattı ben elini koyduğunu filan görmemiştim.Biliyorum eşim öyle atılgan herkesle konuşan yakın olabilen biri değil ama yengesi ne hakla herkesin içinde eşime böyle davranıyo anlamıyorum benimi sınamaya çalışıyo anlamadım.Zaten biz daha sevgiliykende kızkardeşi kayınvalidemlerde kalmış ( o zamanlar beraber yaşıyorlardı eltimler ) ev zaten 2 oda 1 salon eşimle kardeşini aynı odada yatırmak istiyomuş eşim sırf onun yüzünden mutfakta yerde yatıyodu eltim evim soyuldu ne bir aradı ne bir geldi zaten ısınamamıştım bu olaylarda tuz biber oldu üstüne eşime bağırdım çağırdım üzülüyorum ama oda izin vermesin ne hakla elini koyar bacağına nasıl öyle sarılır öper ya ! ben onun eşimin abisiyle fazla muhabbet etmiyorum ki yanlış anlamasın bişey demesin diye eltim hemen eşimin yanına sıvışıyo !:47::47::47::47::47::47::47:

ayyy sus kız delirdinmi sen kan cıkar valla yoktur öle şey sen kıskanmışsındır. annende seni doldurmuştur alıp verdiniz brbirinize demek doldun sen. kızkardeşine yapacaktı olmadı olabilir. uzak durursun gitmezsin olur biter sakın kimseye bişe deme yani

Burada belirli tipler var çete gibiler resmen hepsi hep aynı fikirdedir ve genelde konu sahibine yüklenirler sürekli yok sen böylesin yok sen şöylesin biz böyle bakıyoruz olaya derler senin doğrun doğru olmak zorunda mı derler.Derler de derler.Kardeş kardeşe neler yapıyor(daha geçtiğimiz aylarda konusu vardı kk'da) siz gelmiş burada bu kadar laubali bir eltiyi savunma derdine düşmüş bir de konuyu bu kadar uzatmışsınız pes yani

Burada belirli tipler var çete gibiler resmen hepsi hep aynı fikirdedir ve genelde konu sahibine yüklenirler sürekli yok sen böylesin yok sen şöylesin biz böyle bakıyoruz olaya derler senin doğrun doğru olmak zorunda mı derler.Derler de derler.Kardeş kardeşe neler yapıyor(daha geçtiğimiz aylarda konusu vardı kk'da) siz gelmiş burada bu kadar laubali bir eltiyi savunma derdine düşmüş bir de konuyu bu kadar uzatmışsınız pes yani

Çete(?) ne demek? Ne kadar ayıp sizin şu yaptığınız... Herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda mı? İlla konu sahibine canım cicim tatlışım demek zorunda mıyız? Burası özgür bir platform isteyen istediğini yazar. Hakaret yok, küfür yok ne zorunuza gitti, ne rahatsız etti sizi anlamadım :S

Son düzenleme:

dini karıştırmasak? zira forumda bunu konuşmak yasak
ayrıca bu mantıkla
hiç bir karşı cinsin elini sıkmamalı, öpmemeli hatta aynı odada olmamalıyız öyle mi

offff
gerçekten daha fazla bişey demek istemiyorum
konu bambaşka bir yere gidicek.

soru sorup, bakış açımızı merak edenlere neden bakışımızın temel dayanağını açıklayınca sorun oluyor, bunu anlamadım.

herkese göre iyi, doğru, kötü, yanlış değişir. bunda problem yok. ancak benim bu konulara bakış açım dine göredir. din bir şeye yasak, yanlış, güzel, iyi diyorsa ben ona göre hayata dair her şeye yorum yapmaya, yaşamaya çalışırım.

din diyor ki, kaynını öpemezsin, haliyle ben kaynımı öpmem, eltime veya nikah düşen herhangi birine de öptürmem.

ama din deseydi ki kaynını öpebilir, o zaman konu sahibinin kıskançlığı üzerinde dönerdi konu. "ben kıskanmam, dinen sakıncası yok" ancak kimileri eşini kıskanabilir, doğaldır der geçerim.

bir mevzuda din geçmesinden bu kadar rahatsız olunmasın. eğer dikte edilirse, o zaman haklı olabilirsiniz.

Son düzenleme:
soru sorup, bakış açımızı merak edenlere neden bakışımızın temel dayanağını açıklayınca sorun oluyor, bunu anlamadım.

herkese göre iyi, doğru, kötü, yanlış değişir. bunda problem yok. ancak benim bu konulara bakış açım dine göredir. din bir şeye yasak, yanlış, güzel, iyi diyorsa ben ona göre hayata dair her şeye yorum yapmaya, yaşamaya çalışırım.

din diyor ki, kaynını öpemezsin, haliyle ben kaynımı öpmem, eltime veya nikah düşen herhangi birine de öptürmem.

ama din deseydi ki kaynını öpebilir, o zaman konu sahibinin kıskançlığı üzerinde dönerdi konu. "ben kıskanmam, dinen sakıncası yok" ancak kimileri eşini kıskanabilir, doğaldır der geçerim.

bir mevzuda din geçmesinden bu kadar rahatsız olunmasın. eğer dikte edilirse, o zaman haklı olabilirsiniz.

Tartışma çıkıyormuş seni de bi uyaran çıkar birazdan....

ceza almadınızmı siz daha ?yakındır:)kullandığınız tabir gerçekten yerinde olmuş..

isterlerse bunada ceza kessinler..burda şahsıma hakaret ediliyor,onlar görülmüyor.biz esprili bir dille cvp yazıyoruz hemen siteden uzaklaştırılıyoruz..
konu dışı mesaj olduğunun farkındayım sayın editör enazından bunun konu dışı olduğunu kabul ediyorum..

Burada hakaret var mı ? Bence yok ! Bazı tipler(!) için yazılmış bir yazı ama ne isim verilmiş ne de adres verilmiş ! Fikrini yazmış geçmiş ....

Çete(?) ne demek? Ne kadar ayıp sizin şu yaptığınız... Herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda mı? İlla konu sahibine canım cicim tatlışım demek zorunda mıyız? Burası özgür bir platform isteyen istediğini yazar. Hakaret yok, küfür yok ne zorunuza gitti, ne rahatsız etti sizi anlamadım :S

Lakin bu abla üzerine alınmış kaç kez ceza aldığını bilmiyorum ama hepsinde haksız ceza aldığını iddia eden elmayra abla yukarıdakinin yazdığından bir kelime bile malesef anlamamış saygıdan bahsedip saygısızlık yaparak fikrini beyan etmiş. Burası özgür bir platform ama kendi herşeyi yazabilirken başkası fikrini yazarken 10 kez düşünmeli nasıl mantık ama ? Ben bayıldım.....

ceza almadınızmı siz daha ?yakındır:)kullandığınız tabir gerçekten yerinde olmuş..

isterlerse bunada ceza kessinler..burda şahsıma hakaret ediliyor,onlar görülmüyor.biz esprili bir dille cvp yazıyoruz hemen siteden uzaklaştırılıyoruz..
konu dışı mesaj olduğunun farkındayım sayın editör enazından bunun konu dışı olduğunu kabul ediyorum..

konuyla nekadar alakalı bir mesaj değilmi sayın editör?
bahsettiği kişi benim..konu sahibi ben değilim hatırlatayım..

Sayın dolunayda ısrarla konu dışı mesajları şiakyet ediyor ama kötü içerikten değil buraya yazarak. Kendi yazdığının konu dışı olduğunun farkında değil.

Şimdi bu kişilere ceza versek inanın suçlu biz oluruz ama ben artık anlatamıyorum buraya alenen yazdım ki belki biraz anlarlar diye ....

Binlerce kez yazdık ki !

- Kötü içerik butonunu kullanın !
- Kötü içerik butonuna bastıktan sonra sizin cevap verme hakkınız gene yok ! (Yani rahatsız olduğunuz mesajı kötü içerikle bildirdiniz editorlerin müdahale etmesini bekleyinö beklemez ben nasılsa kötü içeriğe bastım ceza almam yaklaşımı hatalıdır. karşılıklı polemikten yediğiniz ceza sebebi budur.)

1001

Back
X