benimki tam Saldim cayira mevlam kayira. Bundan iyidir ya. Gelince de duzelir bence.
Bence onu rahatlatan şekilde konusun ona ne kadar asik olduğunuzu belirten iltifatlar söyleyin hep , benimki daha askere gitmedi yakinda gidicek inşallah ama daha simdiden çok kiskanc askerde nasil olur kimbilir ama kiskanc olması uzaklasmasindan iyidir dimi yani :26:
Tatlım Allah yardımcın olsun şimdiden gerçekten zor günler seni bekliyor. İnşallah seninki sana zorluk çıkarmaz.
Amin canim Allah seninde yardimcin olsun insaallahbide cok kati biridir onun istemedigi olmaz askerde degilken dugune bile yollamak istemezdi bakalim ordayken nolcak sizinkide öyle miydi :26:
Arkadaşımın sözüne bile gönülsüz yolluyor aslında sivildeyken böyle diildi. Askere gittikten sonra kıskanç oldu aşırı hem de. Normalde de kıskançtı ama bu kadar bunaltıcı diildi.
Benimki daha şimdiden öyle :44: bence erkekler askere gidince bi güvensizlik geliyor ama bu size olan güvensizlik değil kendine güveni gidiyor hani yaninizda olmayinca acaba nerde napiyo baskasi onla ilgileniyor mu bakiyo mu diye hep dusunuyoduryerinde bizde olsak bizdede öyle olur bence yani bayanlarda
bendede aynı durum var :) şikayetçi değilim aslında
Bu konuda kesinlikle katılıyorum sana kendilerine güvenleri azalıyor. Ben böyle düşünmemiştim hiç:) o yüzden sürekli arayan soran konuşmaya çalışan var mı diye soruyor. Aslında kıskanması güzel bişey ama bizim konu tartışmaya gidiyor bide bir nazlı anlatamam :) kıskansın bişey demiyorum ama trip atması deli oluyorum o zaman...
benim erkek arkadasimda öyle sağolsun bi kiskansin kiyametler kopuyo bi görün kaç kere tartistik ama ben daha çok kiskancim ondan beni gecemiyo bide bi surat asiyo bazen yanasiyorum sen git şuna yanas buna yanas diyo o zaman cildiriyorum ne halin varsa gör yetti artik sanki ben bakiyorum sen biliyon beni diyorum sonra o yanasiyo
Şuan çok güldüm bu kadar olur aynı benimki. Sonra pişman oluyor özür diliyor. Be adam özür dileyeceğin yere ne sorun çıkarıyorsun dimi. Allah bize sabır versin canım. Seninki ne zaman gidiyor?
amin canim :) 8. Ayda muayenesi var bakalim ondan ne kadar sonra gitcek bilmiyoruz ama iste sorun cikarmadan durmuyolar ama bende az cadi değilim bi kiza selam versin kiyamet kopar bide benimki fazla neşeli ve eğlenceli hani çok dikkat cekiyo disarda ondan bi kiza selam versin olurum sinirimden bi kac kere oldu kizi yanagindan öptü tokalasti gördüm calisiyodum (mağazada) gördüm ya oldum sinirimden kizi getirdi ayagima kadar inmedim iki merdiven asagi benim sizin gibilerle isim yok dedim
[QUOT4119093]Hayırlısı olsun tatlım sağ salim gitsin gelsin inşallah. Ben de çok kıskancım ama maalesef şuan onu belli edemiyorum
Amin insallah :) askerde olduğu için mi yoksa normalde mi ? :)
15 ay asker bekledim kızlar ve şu anda o zamanlar yaşadığım sıkıntılara vay be lükse bak ufacık şeyleri sorun ediyomuşum diyorumaskerdeki erkek her zamankinden daha aşırı tepkiler verir benimki dışarı çık gez derdi ama dışarı çıktığımda da alttan alttan burnumdan getirirdi ama ona laf asla söyleyemezsin çünkü o askerrr inşallah sizlerde güzel bi şekilde atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?