deli oluyorum artık...

Askerde olduğu için daha çok germek istemiyorum onu:)

Aslında haklisin orda bin tane erkeğin arasında ne yapabilir ki ama iste şeytan yok mu o şeytan hani carsi izninde napiyo acaba ne ediyor diye düşünür insan bence arada da olsa dozajinda belli edin belki ondanda sıkıyodur kiskanclik yapiyodur hani neden kiskanmiyo artik beni istemiyor mu diye [/QUOTE]

Gayet rahat benimki telefon da kullanıyor netten telefondan mesaj çeken çok oluyor ama biriktiriyorum geldiğinde konuşacağımız çok şey var.

Canım sen ona önlem almaya bak derim ben. Çok sıkıntılar yaşarsın daha sonra mesela benim başıma hiç gelmedi ama 5 dakika sonra evde ol evden arıcam seni diyenler bile varmış. Ki sadece askerlik değil normal zamanda da zor bu

Gayet rahat benimki telefon da kullanıyor netten telefondan mesaj çeken çok oluyor ama biriktiriyorum geldiğinde konuşacağımız çok şey var.[/QUOTE]

Gayet haklisin konuşman gerekir bence ordaykende sorun cikar hani bi yerden bi yere mutlaka halen iplerin senin elinde olduğunu belli etmelisiniz oradayken gormuyosun naptigini ben olsam beni kiskaninca onlari katarim

İnşallah canım bi atlatsaydık şu günleri. Sen kurtulmulşsun darısı tüm asker yolu gözleyenlere inşallah. Benimki kısa dönem zor dayanıyorum sen 15 ay çok iyi dayanmışsın bunun için ayrıca tebrik ediyorum.

8 ay oldu biteli ama hala o günler aklıma geldikçe kalbim sıkışıyo Ama bittikten sonrada vayy be ne çabuk geçmiş diyosun sabret geçer bu günlerde Allah kavuştursun

Evet benim durumum baya zor yok en azindan öyle diyebileceğini düşünmüyorum ama eğer derse sanirim orda kiyamet kopar ne yani sen bana hic guvenmiyon mu diye zaten ben evden cikmayi çok seven bi insan değilim ama ciktigimda boyle yapinca bazen duvara vurasim geliyor nasil önlem almaliyim

Gayet rahat benimki telefon da kullanıyor netten telefondan mesaj çeken çok oluyor ama biriktiriyorum geldiğinde konuşacağımız çok şey var.

Gayet haklisin konuşman gerekir bence ordaykende sorun cikar hani bi yerden bi yere mutlaka halen iplerin senin elinde olduğunu belli etmelisiniz oradayken gormuyosun naptigini ben olsam beni kiskaninca onlari katarim[/QUOTE]

O da zor günler geçiriyor ben yine istediğim yere gidebiliyorum o dört duvar arasınd.2 haftadır çarşıya da çıkamadı cezalıydı. O yüzden şimdi hep alttan alıyorum bişey deyip daha çok canını sıkmak istemiyorum keratanın:)

Eğer aynı şeyleri sen de yapıyosan yapmamalısın. Ayrıca öyle bir şey söylediğinde nerede olduğumu biliyosun ne yaptığımı biliyosun neyin inadını yapıyosun gerçekten şu hareketlerin beni çok yoruyo tarzı konuşabilirsin. Yani o zaman kopartıcağın kıyameti şu anda kopartmalısın yoksa ilerde gerçekten bu durumdan çok yorulursun.

Gayet haklisin konuşman gerekir bence ordaykende sorun cikar hani bi yerden bi yere mutlaka halen iplerin senin elinde olduğunu belli etmelisiniz oradayken gormuyosun naptigini ben olsam beni kiskaninca onlari katarim

O da zor günler geçiriyor ben yine istediğim yere gidebiliyorum o dört duvar arasınd.2 haftadır çarşıya da çıkamadı cezalıydı. O yüzden şimdi hep alttan alıyorum bişey deyip daha çok canını sıkmak istemiyorum keratanın:)[/QUOTE]

valla tebrikler haklisin bu durumda üstüne gitmek ters gelebilir

8 ay oldu biteli ama hala o günler aklıma geldikçe kalbim sıkışıyo Ama bittikten sonrada vayy be ne çabuk geçmiş diyosun sabret geçer bu günlerde Allah kavuştursun

Saol canım. Peki geldikten sonra nasıldı halleri?

Yok aksine ben hic yapmiyorum nerde olduğunu kimle olduğunu biliyosam ama çok gecikirse o zaman çok kiziyorum dedim inan ki onuda dedim ama yok halen ayni degismiyo tamam diyo ama yinede yapiyo sonra belde kavga etme bu sefer ben surat yapiyorum o geliyor

valla tebrikler haklisin bu durumda üstüne gitmek ters gelebilir [/QUOTE]

Canım benim beni yakın zamanda daha iyi anlycaksın. en zor zamanlarım şuan.

Saol canım. Peki geldikten sonra nasıldı halleri?

İlk zamanlar berbattı yani ben o zaman asker beklemek hiç bişeymiş asıl önemli olan sonrasıymış dedim. Ama herkes böyle olucak diye bişey yok benimkinin pek bi arkadaşı vardı onlarda askerden geldin şunu yapalım bunu yapalım diyolardı ben yapma diyodum o ya askerden geldim ben 15 ay şunu yapamadım bunu yapamadım diyodu ve biz tabiki kavga ediyoduk Ama 2 ay sonra falan düzeldi işe girmesi, hevesini almış olması herşeyi yoluna koydu ama benimki sıkıntılı bi tip ya belkide o yüzden böyle oldu

Valla işin çok zor canım askerdeyken daha beter olur bu ne yapsan hiç bilemedim

valla tebrikler haklisin bu durumda üstüne gitmek ters gelebilir

Canım benim beni yakın zamanda daha iyi anlycaksın. en zor zamanlarım şuan.[/QUOTE]

siz ne güzel en yakin zamanda kavuscaniz ahh ahh darisi basimiza doğrudur Allah yardimcimiz olsun

Tipik asker halleri nişanlım geleli tam 23 gün oldu.. askere gittiği gün itibariyle saçma sapan kıskançlıklara başlamıştı.. evden çıkılmayacak çıksan bile akşam 5 de evde olunacak.. arkadaşına gidilmeyecek , kimseyle görüşülmeyecek tavırlarına başlamıştı.. amann askerlik dedim alttan alayım dedim bu abarttıkça abarttı.. neyse askerlik bitecek 1 hafta kaldı nişanlım halaa aynı havalarda.. bir noktadan sonra bana da tak etti bende tavrımı koydum ve o da kendini frenledi.. sırf asker diye her dediğine tamam deme yoksa iyice tepene çıkar.. sende tavrını ortaya koy yoksa kuklaya çevirirler insanı çok şükür ki biz atlattık darısı sizlere ...

Geldikten sonraki sıkıntılar için kendimi hazır hissetmiyorum :) zaten aynı şehirlerde bile diiliz geldiğinde 1 hafta yaşadığım şehirde kalacak sonra ailesinin yanında inşallah hayırlısıyla tez zamanda da ciddiyete dökeriz ilişkimizi yoksa epey zorlancaz

Valla işin çok zor canım askerdeyken daha beter olur bu ne yapsan hiç bilemedim

valla bende bilmiyorum benimkide çevresi çok hem de baya çok o da eminim seninki gibi olcak geldikten sonra ben buna hasretim şuna hasretim dicek bizde bin tane kavga etcez inşallah senin ki gibi düzelir hemen boyle konustukca daha bi gözüm korkuyo bide ben biraz dominant bi insanim dediğim yapilmazsa kavga cikar biz hic kavga etmeden duramicaz demek ki

Bizde ayrı şehirlerdeyiz :) onun benim yaşadığım şehirde kalıcak yeri olmadığı için ben sürekli ordaydım başka türlü çok zor oluyodu çünkü Allah sabır versin canım sana

evet bende de o var mesela diyorum ki aman ne yaparsa yapsın ya umrumda olmıcak diyorum atıyorum telefonu bi kenara sonra nasıl benim dediğimi yapmaz ya nasıl diye başlıyorum kavgaya ya takmamaya çalışıcaksın ya da biran önce ciddiyete çevirmeye bakıcaksın işi canım başka türlüsü çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…