Tipik asker hallerinişanlım geleli tam 23 gün oldu.. askere gittiği gün itibariyle saçma sapan kıskançlıklara başlamıştı.. evden çıkılmayacak çıksan bile akşam 5 de evde olunacak.. arkadaşına gidilmeyecek , kimseyle görüşülmeyecek tavırlarına başlamıştı.. amann askerlik dedim alttan alayım dedim bu abarttıkça abarttı.. neyse askerlik bitecek 1 hafta kaldı nişanlım halaa aynı havalarda.. bir noktadan sonra bana da tak etti bende tavrımı koydum ve o da kendini frenledi.. sırf asker diye her dediğine tamam deme yoksa iyice tepene çıkar.. sende tavrını ortaya koy yoksa kuklaya çevirirler insanı çok şükür ki biz atlattık darısı sizlere ...
Canım benim beni yakın zamanda daha iyi anlycaksın.en zor zamanlarım şuan.
Bizde ayrı şehirlerdeyiz :) onun benim yaşadığım şehirde kalıcak yeri olmadığı için ben sürekli ordaydım başka türlü çok zor oluyodu çünkü Allah sabır versin canım sana
evet bende de o var mesela diyorum ki aman ne yaparsa yapsın ya umrumda olmıcak diyorum atıyorum telefonu bi kenara sonra nasıl benim dediğimi yapmaz ya nasıl diye başlıyorum kavgayaya takmamaya çalışıcaksın ya da biran önce ciddiyete çevirmeye bakıcaksın işi canım başka türlüsü çok zor
Ay inşallah :) ne zormuş asker sevgilinin olması. Ben onu çok düşünüyorum bide Türkiyenin en doğusunda kıyamıyorum da kızıyorumda :) bana da tak diyecek ama ne zaman bilmiyorum.
siz ne güzel en yakin zamanda kavuscaniz ahh ahh darisi basimiza doğrudur Allah yardimcimiz olsun
benim nişanlım İstanbul'un göbeğindeydi buna rağmen çekilmez bir askerdi
benim nişanlım İstanbul'un göbeğindeydi buna rağmen çekilmez bir askerdi
Aynen bende oyleyimaslında onun ailesini taniyorum sağolsun çok iyi insanlar annesi ikidir ciddiyetle dökmek için agzimi yokluyo ama askere gidip gelmeden de ciddiye binsin istemiyorum askerde fikirler çok değişiyormuşya beni istemezse ya uzaklasirsa diyorum cevremdede bu kiz senelerce gezdi sonra söz atti olmak da istemiyorum
Çok sabırlı olman gerekiyor kesinlikle bu tip durumlarda bayan çok önemli.
Ben İstanbul da yasiyorum ama buradaki askerler aslinda çok rahat neden öyleydi ki :26:
Genelde askere gitmeden ciddiyete bağlamayın diyolar ama benim imkanım olsaydı söz veya nişan yapar öyle gönderirdim ama gittiğinde daha 3 aylık sevgiliydik ve kesinlikle askerlik olmasaydı biz böyle olmazdık diye düşünüyorum yani bizi birbirimize daha çok bağladı. Ben ziyaretinede giderdim 18 saat gidiş dönüş çekerdim sırf 10 saat görmek için ahh ahherkekten erkeğe değişir bu sevgiline güveniyosan ve imkanınız varsa olayı ciddiyete bağlayıp gitmesi daha iyi olur bence
Genelde askere gitmeden ciddiyete bağlamayın diyolar ama benim imkanım olsaydı söz veya nişan yapar öyle gönderirdim ama gittiğinde daha 3 aylık sevgiliydik ve kesinlikle askerlik olmasaydı biz böyle olmazdık diye düşünüyorum yani bizi birbirimize daha çok bağladı. Ben ziyaretinede giderdim 18 saat gidiş dönüş çekerdim sırf 10 saat görmek için ahh ahherkekten erkeğe değişir bu sevgiline güveniyosan ve imkanınız varsa olayı ciddiyete bağlayıp gitmesi daha iyi olur bence
tebrikler valla canim aslinda güveniyorum iki buçuk yillik sevgiliyiz evlerimizin arasi 10 dk hani beni sevdiğini biliyorum benle evlenmek istediğini de biliyorum ama iste su elalem yok mu çok dusunduruyolar askerde değişirse simdi çok düşkün ama orda uzaklasirsa diye ondan yapamiyorum yoksa ailem vs de biliyor iliskimizi bakalim
Aslında sabirliyim ama damarima basilmamasi lazim
Canım benim nişanlımda çok çok rahat bir askerlik dönemi geçirdi (her ne kadar kabul etmese de) ... yaşattığı da tamamen kendi huysuzluğu..askerdeyken biliyor ya ben ona karşılık vermem , itiraz etmem diye bunu elinden geldiğince kullanmaya çalıştı ama son 1 hafta kala ben delilendim
Bende gitmeyi çok istiyorum ama o sakın gelme diyo. Karayolundan gitsem tehlikeli ki 2 gün rahat sürer yol havayoluyla gitsem indikten sonra 90 kmde şehrin dışına çıkıyorsun bide doğu o yüzden gitmemi hiç istemiyor. Bende de o kadar cesaret yokacemi birliğinde gitmiştim çok mutlu olmuştu. Neyse bide çok özlüyorum
uzaklaşmaz canım ya aksine daha çok bağlanırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?