deli oluyorum artık...

Zaten askerliği bize yapıyorlar bu adamlar. Aşıksan çekicen başka çözüm yok :)) Sizinkiler iyi yine kızlar, benimki kıskandığını da belli etmez, onu yapma bunu yapma da demez. Ne yapıp yapmayacağımı, ne giyip giymeyeceğimi, kimle oturup oturmayacağımı ben bilmeliyim. Askerdeyken çık gez derdi iki defa arkadaşlarımla çıktım ki onun da arkadaşları yemin ederim mesaj atmaktan zehir oldu oturmam. Oraya gitmeme kızıp kıskandığını belli etmeyip kaç günlerimi zehir etti üstelik. Sizinkiler söylüyor en azından benimki bakacak baktığı yerde kalıcam ben.

Aynı benim erkek arkadaşım :) Sözde o beni kıskanmaz ne yapıp ettiğime karışmaz git gez der ama çıkıp gezdiğimde ikide bir arar mesaj atar telefonu kapatmaya kalktığımda rahatsız ettim dimi kusura bakma ya diye imalı konuşmalar :) Bir akşam arkadaşım geldi zehir etti bana geceyi ama sonra itiraf etti beyefendi ilgi ona karşı azalınca kıskanıyormuş bir de kimseye söyleme diyor şapşal

Benimki garip bir adam ben de sevdim işte çekiyorum böyle. Kendi kıskandırmaktan geri kalmaz ama :)

Alın benden de o kadar :) Tabi öyle ama kendisine aynı şeylerin yapılmasından da hiç hoşlanmaz zor adam ama seviyorum

Sen zor adam neymiş bir bana sor canım neler var neler bende:S Başkası evli bile olsa şimdiye çeker giderdi, ben sevgili olduğum halde bir yere gidemiyorum. bana aşkla bakıyor ya ben de aptal aşık çekiyorum işte.

Kıyamam ya bende öyleyim anlıyorum o yüzden seni Sevmek sevilmek güzel geliyor gerçekten

Anormal bir davranış değil. Seven her erkeğin göstereceği tepkiler. Uzakta ve sizi rahatsız eden birisinin olup olmadığını merak ediyor. Bunda kötü olan ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…