Sevgisi gelince bitmez aksine gelene kadar sana daha çok bağlanır, seni daha çok sever. Çünkü sen onu bekliyorsun, elinde her imkan varken (gezip tozma, başka bi erkekle görüşmek vs vs... ) bunları yapmıyorsun emin ol sevgilin herşeyin farkındadır. Ama nazından yapıyor bunları sana. Bide askerde kim bilir neler yaşıyorlar bize farkettirmiyorlar. Onun vermiş olduğu gerginlik, baskı bide üstüne sen de ters bişey söylüyorsan soğuk davranması da bundandır. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın. Sen içini ferah Tut aklına kötü bişey getirme. Unutma dilekler dualaşır, dualarda kabul olur Allah ın iZniyle...
İnşaallah dediğin gibi olur gülüm şu 4-5 gündür nefes alamıyorum resmen yaşama sevincim söndürabbimden tek duam sevdiğim o bilir en güzelini çok sağol duaların için bitanem
Bak bugün sırf en yakın arkadaşımın sözüne gittim diye ne tipler attı sinir oldum ama takmıyorum artık Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını verir. Sen de takma dua et..
Benm arkadaşımı da bırakmadı kıskançlığından kız arkadaşmdan bile kıskanıyodu düşün .hayatımda bitek o olacakmış herşeyim o olacakmış öyle zaten dedim dedim ama yenemedi kıskançlığını görüşmüyorum artık kızla bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan bunalıyorum bazen ama sevgimi hiç etkilemiyo davranışları keşke o da beni bu kadar sevse ...
Sonra bu adamlar tabi size istediklerini yaptırır kızlar. Kız arkadaşlarınıza bile karışmak ne demek? Hayatında bi tek ben olucam ne demek? Size bu kadar hükmetmelerine nasıl izin veriyorsunuz?
Söyleyin o zaman, onlar da arkadaşlarıyla görüşmesinler.
belki de :) diyorum ya sevgisinden adım gibi eminim miktarı kıt acık herhalde
Sonra bu adamlar tabi size istediklerini yaptırır kızlar. Kız arkadaşlarınıza bile karışmak ne demek? Hayatında bi tek ben olucam ne demek? Size bu kadar hükmetmelerine nasıl izin veriyorsunuz?
Söyleyin o zaman, onlar da arkadaşlarıyla görüşmesinler.
Akılları da kıt düşünemiyorlar bi türlü :) afedersin şuan benimkine gerçekten çok kızgınım o yüzden böyle konuşuyorum. Yoksa deliler gibi aşığım ben...
Kızlar sevgilim askerde ciddiyiz. Sevgisinden eminim ama bilmiyorum askerliğin verdiği psikoloji midir nedir herşeyden kıskanıyor. Normalde ileri görüşlü biri askere gitmeden sakın kendini bunaltma dışarı çık gez diyordu. Şimdi de öyle diyor geçen sinemaya gittim mutlu oldu. Sorun şu bi erkekle aynı ortamda bulunmam onu deli ediyor. Tartışmalarımız da hep bu yüzden. Ben artık problem yaşamak istemiyorum askerde diye de bişey diyemiyorum. Ne yapayım onu nasıl rahatlatabilirim ya da bu ilişki nasıl sorunsuz ilerleyebilir. Bütün sosyal paylaşım sitelerini sildim, numaramı değiştirdim nadir kişilerde var şuan numaram. Her aradığında arayan soran var mı. Bi durum var mı bu tür muhabbetler de sıktı artık. Çok seviyorum hanımlar benim kaderim o olsun istiyorum nasıl davranayım ne yapayım bi akıl verin....
bir şey olursa zaten haberin olur kendime yakışır şekilde seni bekliyorum artık bu kadar güvensiz olma beni üzüyorsun dediniz mi?
Teşekkür ederim yorumun için :) kıskanmakta sevmektir kısmına bayıldımm :)Yani kıskanmak da sevmektir..
gelince düzelir diye düşünüyorum çünkü uzakta olduğu için
kıskanması artıyor belliki ben böyle düşünüyorum gayette mantıklı
Biz evlenmeden once esim tam bir psikopatti, hele de nisandan sonra iyice kafayi yedi, evden disari atim attirmiyordu neredeyse. Ben istanbulda idim, o da ankarada. Ben de evden cok cikan biri de degilim o zamanlar. Ananem kanser hastasi idi, annem, babam hastaneye, eczaneye yolluyordu, onlar basinda bekliyor ananemin, hastaneye, eczaneye gideyim telefon ile kirk kere arar, mesaj ceker, agzina geleni sayardi cabuk eve don diye. Ananem hasta, hic mi merhametin yok diyordum, sen evde bekle baban gitsin diyordu, babam da baska bir yere gitti derdim, anlamazdi. Bakkala, firina bile giderken izin alacaksin derdi, izin almadan kacayim birden pat diye arardi, mesaj cekerdi, disarda yakalasin kiyametleri koparirdi, telini acmayayim yine kiyametleri koparirdi, neredeydin de telini acmiyorsun diye. Bakkala gitmek icin izin isterdim vermezdi de baban gitsin, annen gitsin, genc kiz bakkala mi gidermis diye. Annemin isi var 5 dk gideyim iste diye yalvarirdim.
Erkeklerden kiskanmak degil onunki, gorgusuzluktu tamamen. Arkadaslarimla bulusmak icin gunler oncesinden izin alirdim, o da saatli izin verirdi, tam 5 oldugunda evde olacaksin derdi, trafik olsun, ya da kizlarla muhabbetten biraz gec cikmis olayim kac defa arar, agzina geleni sayar, kavgalar ederdi. Bir defa amcam darildi bana hic gelmiyorsun diye, umreden donmustu, ben gitmemistim. Amcama gidiyordum(yurume 15 dk uzaklikta), izin almayi unutmusum ya da bilerek almadim hatirlamiyorum, yolda arayacagi tuttu(zaten hep boyle oluyordu), derhal eve gidiyorsun amcanlara gitmeyeceksin dedi. Olmaz amcam kusuyor bana, bir kere ziyaretine gideyim dedim, hayir cabuk, hemen eve gideceksin dedi. Teli sessize aldim bilmem kac tane agir laflar, hakaretler iceren, agzina geleni sayan mesajlar yazmis. Bir kere annem, babam, ben komsumuzun dugune gidecegiz, dugunu olan kizi cok severim, orada da kizdi yine, annenler gitsin, sen evde kal, genc kizin dugunde ne isi var diye, sanki gorucu mu cikacak bana, oynamam etmem, bir kosede otururuz annemle babamla. Annemlerle bircok gezmeye, oturmaya gitmedim onunla kavga etmeyeyim diye, bu sefer de arasin, bir genc kiz evde tek mi kalirmis, birakilirmis diye annemlere sayardi. Annemlere belli etmemeye calisirdim ama evden hic cikmamami onlar da anlamisti artik, bu oglan evlensin seni eve kapatacak diye uzulurlerdi. Annemin dedigi olmustur hatta oglum biz ona guveniriz, arkadaslarini taniriz, o gidecegi gelecegi yeri bilir diye. Ikimiz de univ mezunuyuz, aileden de boyle gormus degil, annesi gayet rahat gezer. Kendi psikopatligindan boyle davraniyordu bana, hatta soyluyordu onun emrinden cikmayana kadar, onun izninden disari adim atmayana kadar boyle davranacakmis, evligimiz de hep ondan izin alarak gececekmis, sonra zamanla serbest birakacakmis. Evlendik yine boyle kavgalar ettik, daha bir-iki haftalik evliyiz, bir arkadasimin isyerine gittim, izin almak icin kirk kere aradim, telini acmadi, ben de mesaj yazdim 1 saate donecegim diye, mesaji sonradan gormus, arkadasimin ofisine yeni girdim, hemen aradi, neden izinsiz cikiyorsun diye, acmadin dedim, acmadiysam cikmayacaksin dedi, mesaj yazdim dedim, bir saat doldu, hemen eve don dedi, ama daha simdi girdim dedim, simdi cik o zaman, simdi cik o zaman dedi kizin ofiste, telde bagira bagira konusuyor bir de, rezil oldum, arkadasima da rezil oldum, hemen ciktim oradan, arar diye korkuma da taksiyle dondum eve ama ne agladim o gun ya. EVlendik ABD ye geldik, gidecek gelecek hic mi hic bir yer yok artik, hapis gibi evdeyim, basi goge erdi bizimkinin. Ne arkadasim, ne annem babam, ne de amcam var ziyaret edecek, nisanliligim da kavgalarla, evden cikmamalarimla gecti, ozluyorum da cok herkesi. Simdi o kadar bunaltmiyor Allah var ama evden cikacak mekan da yok ki artik.
Ben yine dokturdum, zira esimin psikopatliklari, nisanlilik zamanimizin igrenc anilari anlat anlat bitmez bende. Haline sukretsin nisanli, evli, sevgilisi olan kizlar, bu kadar kafayi yemis biri bana denk gelmis sanirim, kimsede anlata anlata bitmeyecek psikopatliklari olan nisanli, es yok, olan da tahammul etmiyor artik. 3 kuzenim aldatmalar, sorumsuzluklar yuzunden bosandi, aldatmiyor, dovmuyor diye her manyakligina katlandim, katlaniyorum esimin.
Bence onu rahatlatan şekilde konusun ona ne kadar asik olduğunuzu belirten iltifatlar söyleyin hep , benimki daha askere gitmedi yakinda gidicek inşallah ama daha simdiden çok kiskanc askerde nasil olur kimbilir ama kiskanc olması uzaklasmasindan iyidir dimi yani :26:
tabi ki iyidir uzaklasması soguması demek kıskanmasıda sevmesı demek yanı :) biz esimle cok erken evlendık suan ıkımızde okuyoruz oda yapmadı askerlık.. o kıskanclık bızdede var.. o askere gıdınce ben kayınvalidemde falan olucam neyseki gozu arkada kalmıcak..
kıskansın bırakın alttan alın sorun kalmaz..
sağol canımcıım :) teşekkürler Allah'ım sana da nasip etsin..Biz daha hemen evlenemeyiz ama bakalim kismetaliyorum ama bazen çok abarttigida oluyor ne güzel gözü arkada kalmicak Allah yuvanizi hep mutlu huzurlu yapsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?