Aynı durum derken. Sen nasıl davranıyorsun peki?
Kızlar sevgilim askerde ciddiyiz. Sevgisinden eminim ama bilmiyorum askerliğin verdiği psikoloji midir nedir herşeyden kıskanıyor. Normalde ileri görüşlü biri askere gitmeden sakın kendini bunaltma dışarı çık gez diyordu. Şimdi de öyle diyor geçen sinemaya gittim mutlu oldu. Sorun şu bi erkekle aynı ortamda bulunmam onu deli ediyor. Tartışmalarımız da hep bu yüzden. Ben artık problem yaşamak istemiyorum askerde diye de bişey diyemiyorum. Ne yapayım onu nasıl rahatlatabilirim ya da bu ilişki nasıl sorunsuz ilerleyebilir. Bütün sosyal paylaşım sitelerini sildim, numaramı değiştirdim nadir kişilerde var şuan numaram. Her aradığında arayan soran var mı. Bi durum var mı bu tür muhabbetler de sıktı artık. Çok seviyorum hanımlar benim kaderim o olsun istiyorum nasıl davranayım ne yapayım bi akıl verin....
Kızlar sevgilim askerde ciddiyiz. Sevgisinden eminim ama bilmiyorum askerliğin verdiği psikoloji midir nedir herşeyden kıskanıyor. Normalde ileri görüşlü biri askere gitmeden sakın kendini bunaltma dışarı çık gez diyordu. Şimdi de öyle diyor geçen sinemaya gittim mutlu oldu. Sorun şu bi erkekle aynı ortamda bulunmam onu deli ediyor. Tartışmalarımız da hep bu yüzden. Ben artık problem yaşamak istemiyorum askerde diye de bişey diyemiyorum. Ne yapayım onu nasıl rahatlatabilirim ya da bu ilişki nasıl sorunsuz ilerleyebilir. Bütün sosyal paylaşım sitelerini sildim, numaramı değiştirdim nadir kişilerde var şuan numaram. Her aradığında arayan soran var mı. Bi durum var mı bu tür muhabbetler de sıktı artık. Çok seviyorum hanımlar benim kaderim o olsun istiyorum nasıl davranayım ne yapayım bi akıl verin....
kıskandığı zaman mesaj döşüyo bana
bilerek cvp vermiyorum
normaldede sinirlendiğim zaman cevap vermem . konu değiştirmeye çalışır oralı olmam. bi süre sonra aklı başına gelip üzülüyor.
yani o sinirlendiği zaman tepki verir. ben vermem üzülür kendiliğinden özür dilerama huy değişmiyor tabi yapcek bişi yok
Istemedigi insanlarla görüşme onun sevgisindwn onemli dil heralde bide biz hanimlarin bi huyu var bir erkegi kıskandıgini biliyosak esimiz yada sevgilimizin hep oda ordaydi oda geldi filn yapariz vuyuk ihtimal sendede olmus öyle seyler
Aynı durumdayız :/ tek fark benimki giderken tembihlemişti dışarı çıkmak,kimseyle buluşmak yok die.bitek annemle çıkmama izin var şüphesi yok güveni tam çok şükür ama bi ortama girdiğimde erkek olur bakar die kıskanıyo işte.e bi de asker psikolojisi napim ondan kıymetli mi ne derse kabülüm :) arkadaşım bile yok hiç düşün yani
Bende aynı cevapları veriyorum hepKonu sahibi bize kızıcak konuyu geyiğe çevirdik diye
Gelince duzelir bence..
zaten az bir sureniz kalmis, suan senden uzak diye öyle.
burada senın durumunda evli bir arkadaş yazmıştı aynı şeyleri..
askerlik psikolojısı sanırım :44:
Senin taktik çok iyi ya keşke bende senin gibi olabilsem :) mesaj döşeyen hep benim
Allah kavuştursun canım benim. İşte biz hep böyle düşünüyoruz. Değer veriyoruz kendimizden ödün veriyoruz durum böyleyken bile aşırı kıskançlık yapıp tartışma çıkıyor ya o zaman çok canım sıkılıyor. Ama ne derse benim de kabulüm:) senin çok var mı?
bugün bi konuda zıtlaştık yine bişilere kızmış etmiş. gerekli cevapları verdim. uzun bi süredir cevap yazmadım az önce kendiliğinden msj atmış büyümem lazım diye sıpammsonradan farkına varıyor oda pişman oluyo. pişman olduğundada hiç bi zaman yüzüne vurmuyorum. en azından kendiliğinden farkına varıyor bişilerin. kendi yaptığından rahatsız oluyor. böyle böyle düzelecek bişiler. diğer türlü ateşe odun atmak gibi bişi olurdu
canım sabretmekten ve onunla bolca ilgilenmekten başka çaren yok mektup felan da yaz küçük hediyeler gönder onu sevdiğini her fırsatta söyle sana şöle söyliyim askerde onların düşünmeye çok fazla vakitleri oluyo kimbilir neler geliyo aklına oda seni çok seviyoki kaptırmaktan korkuyodursabret bakalım
Amin kuzum amin...Bu şekilde davranıp da karşılık alamamak çok üzüyo benihele 3-4 gündür buz gibi bana karşı ayrılmanın eşiğindeyiz alttah alıyorum ama ne yapsam mutlu edemiyorum onu malesef daha çok 256 gün var
Sakın yanlış bişey söyleme telefon kullanıyorsa uzun bi mesaj at hissettiklerini. İnşallah aranız düzelir çok mutlu olursunuz.
İnşaallah canm cümlemiz ama çok yoruldum ben bu tavırlarından aşkından ölüyorum bi dediğini iki etmiyorum 1 senedir neler atlattık ne mücadeleler ettim ben ama karşılığı nie böyle oluyo sevgisinden adım gibi eminim ama gittiğinden beri bi dönem iyiysek bi dönem bi huzursuzluk çıkarıyo anlayamıyorum normalde de böyle huzursuzluklarımız oluyodu da yanımdayken çabuk geçiyodu şimdi geçmeyecek gibi çok korkuyorum çok
Canım askerde şuan ve herkesin dediği gibi psikoloji iyi diil. Söylediklerine takılma pireyi deve yaparlar anca. Burda bize düşen alttan almak aşkımızı, sevgimizi bol bol göstermek. Ne derlerse hehe demek. Canını sıkma sakın dua et bol bol...
Ediyorum zaten inan ki alttan alıyorum .O soğuk davrandıkça ben anlamazlıktan gelip sevgimi gösteriyorum ama gelene kadar böyle olur da gelince sevgisi biter die korkuyorum ya sevgisi biterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?