- 31 Aralık 2008
- 1.460
- 1.622
- 658
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
O terapide ortaya çıkar, belki güzel bir kızkardeşiniz vardır o sizden daha çok iltifat alıyordur, belki annenizin söylediği bir şey tetiklemiştir. Yüzbinlerce ihtimal var. İyi bir terapist çözer bunu...Ne olabilir sizce? Bilmiyorum ki bir travmam da yok aslında mükemmeliyetçilik de olabilir
Sennnn ne değişik bir kardeşsinNe olabilir sizce? Bilmiyorum ki bir travmam da yok aslında mükemmeliyetçilik de olabilir
Merhaba evet bu videoyu izledim. O kadar olmam diye düşünüyorum doğal duran estetik gibi durmayan ama mükemmel güzel olan her şeyi çok seviyorum.Bu kız gibi mi
Estetiğe karşı değilim ama bir noktadan sonra eskort gibi görüneceksen yaptırma derim ben. Kararında yaptır.
Dip not; bu videodaki kıza veya konu sahibine veya kıyısından köşesinden estetik yaptırmış herhangi birine eskort demedim. Bugün laf anlatmak zor oluyor bazı hatunlara.
kendine iyi bakarsan 20 li yaşlardan beri düzenli olarak spor cilt bakımı yaparsan 40 larda da estetik gerekmiyor.tabii en önemlisi sigara içilmeyecek.mesela pandemi de cilt bakımına gidemediğim için ultrasonic shovel beauty start adlı bir cihaz aldım valla cildimi pırıl pırıl yaptı.serum kullanımı da çok önemli kremlerden daha etkili serumlarEstetiğe karşı değilim ama yaşın çok genç göz çene vs şuan çok çok erken hanı desen ki 40 lı yaşlardayım gereken belli estetikler olur ve ya 30 larda estetık dışı ufak dokunuşlar ama bellı yaşlarda gerekli ufak dokunuşlardır bunlar. Sende ki takıntı olmuş terapi alman gerek
Onlara kendimi beğendirmek değil de mükemmel güzel olmak. Issız bir adaya düşsem bile bunu isterdimGüzellik göreceli Bi kavram kendini insanlara beğendirmekse isteğin nasıl yapacaksın çok merak ettim doğrusu
Cilt bakımına çok önem veriyorum onda bir problemim yok fondöten sürmem ama benimki biraz altyapıyla alakalıestetiği unutun eğer çok göze çarpan bir kusurunuz yoksa ama cilt ve saç bakımı çok önemli kadında ben bu konuda takıntılıyımdır mesela.
Sana bunu hissetirecek birsey yaşamış olmalısın. Biz insaniz ve kusurlarımızla güzeliz ben kusursuz güzellikten korkarım tam tersi Allah bahtını güzel etsin kardeşim herkesten güzel olup ne yapcaksin kendini geliştir güzelleşirsinMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
Kendimi çok seviyorum aslında. Kendimden hep güzel olan insanlar elbette olacak ama en azından kendimin en iyi hali olmalıyım
Bunun Bi sınırı yok ki amaOnlara kendimi beğendirmek değil de mükemmel güzel olmak. Issız bir adaya düşsem bile bunu isterdim
kardeş delimisin kemiklerine müdahale ettirme sakın ben geçen yıl beyin ameliyatı oldum halaa acıyor kemiklerim kırılan yerlerden ve birleşme yerlerinden ve his kaybı da oluyor ayrıca .estetik prof.akrabam var o bile asla tavsiye etmez bize gereksiz estetiği.kendisi ücra ülkelerde parmağı kopan yarık dudak şeklinde doğan çocuklara müdahale etmeyi tercih ediyor öyle diyeyim sizeAslında kemik işlemlerini düşünüyorum şimdilik bir de dudak yanak dolgusu olabilir belki
Bu kiz degilki topişBu kız gibi mi
Estetiğe karşı değilim ama bir noktadan sonra eskort gibi görüneceksen yaptırma derim ben. Kararında yaptır.
Dip not; bu videodaki kıza veya konu sahibine veya kıyısından köşesinden estetik yaptırmış herhangi birine eskort demedim. Bugün laf anlatmak zor oluyor bazı hatunlara.
ne tür bakımlar mesela örnek verir misin?Cilt bakımına çok önem veriyorum onda bir problemim yok fondöten sürmem ama benimki biraz altyapıyla alakalı
bence siz iyi bir doktora görünün psikolojik destek alınMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?