DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Aslan burcu musunuz merak ettim🙄 kimse şimdi duyar kasmasın ben de aslanım😬 Bir olay, kendimi yetersiz hissetmeme sebep olmuştu ve bir süre benzer şeyler düşünmüştüm ama geride bıraktım. Sadece tetikleyicilerle karşılaşırsam alevleniyor. Bir süre bu işlemlere yatırdığınız parayı profesyonel desteğe yatırıp altında yatanın ne olduğunu bulun bence.

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤️
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔

Özgüven probleminiz olabilir

Ne olabilir sizce? Bilmiyorum ki bir travmam da yok aslında mükemmeliyetçilik de olabilir
O terapide ortaya çıkar, belki güzel bir kızkardeşiniz vardır o sizden daha çok iltifat alıyordur, belki annenizin söylediği bir şey tetiklemiştir. Yüzbinlerce ihtimal var. İyi bir terapist çözer bunu...

Bu kız gibi mi
Estetiğe karşı değilim ama bir noktadan sonra eskort gibi görüneceksen yaptırma derim ben. Kararında yaptır.
Dip not; bu videodaki kıza veya konu sahibine veya kıyısından köşesinden estetik yaptırmış herhangi birine eskort demedim. Bugün laf anlatmak zor oluyor bazı hatunlara.

Merhaba evet bu videoyu izledim. O kadar olmam diye düşünüyorum doğal duran estetik gibi durmayan ama mükemmel güzel olan her şeyi çok seviyorum.

Estetiğe karşı değilim ama yaşın çok genç göz çene vs şuan çok çok erken hanı desen ki 40 lı yaşlardayım gereken belli estetikler olur ve ya 30 larda estetık dışı ufak dokunuşlar ama bellı yaşlarda gerekli ufak dokunuşlardır bunlar. Sende ki takıntı olmuş terapi alman gerek
kendine iyi bakarsan 20 li yaşlardan beri düzenli olarak spor cilt bakımı yaparsan 40 larda da estetik gerekmiyor.tabii en önemlisi sigara içilmeyecek.mesela pandemi de cilt bakımına gidemediğim için ultrasonic shovel beauty start adlı bir cihaz aldım valla cildimi pırıl pırıl yaptı.serum kullanımı da çok önemli kremlerden daha etkili serumlar

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔
Sana bunu hissetirecek birsey yaşamış olmalısın. Biz insaniz ve kusurlarımızla güzeliz ben kusursuz güzellikten korkarım tam tersi Allah bahtını güzel etsin kardeşim herkesten güzel olup ne yapcaksin kendini geliştir güzelleşirsin

Kendimi çok seviyorum aslında. Kendimden hep güzel olan insanlar elbette olacak ama en azından kendimin en iyi hali olmalıyım

İşte nedir en iyi hal

Kalın dudaklar şiş gözler mi

Heykel burnu mu

Çevrenizde size göre güzel olmayan birileri olursa belki iyi hissedersiniz

Kuzenim lisede iken hep çirkin kızlarla arkadaş olurmuş ki yanlarında kendi güzel görünsün

Onlara kendimi beğendirmek değil de mükemmel güzel olmak. Issız bir adaya düşsem bile bunu isterdim😂
Bunun Bi sınırı yok ki ama 😁 dışarıda çok dikkat çeken biriyim ve bundan aşırı rahatsızım Herkez aynı olmuyor işte 😊

Aslında kemik işlemlerini düşünüyorum şimdilik bir de dudak yanak dolgusu olabilir belki
kardeş delimisin kemiklerine müdahale ettirme sakın ben geçen yıl beyin ameliyatı oldum halaa acıyor kemiklerim kırılan yerlerden ve birleşme yerlerinden ve his kaybı da oluyor ayrıca .estetik prof.akrabam var o bile asla tavsiye etmez bize gereksiz estetiği.kendisi ücra ülkelerde parmağı kopan yarık dudak şeklinde doğan çocuklara müdahale etmeyi tercih ediyor öyle diyeyim size

20 yaşında genç bir kadınsın 20 yaşındasın..
Estetik için daha çok çok erkenken neden bu acelen?
Güzellik göreceli bir kavram seni doğal halinle seven sevmeli
Sen ne kadar bu kadar genç yaşında estetik yaptırırsan yaptır eminim bir beğenmeyen çıkacaktır..insanların ne dediklerini kafana takma derim 35 yaşında daha bende estetik yok ki estetik için benim için bile çok erken
Yapma estetik yaptırıcam derken daha kötü olabilirsin hatta ve hatta ölebilirsin
Evet Ajda Pekkan idolüm yaşımda daha ilerleyince yaptırabilirim bir Ajda Pekkan olamasakta bizimde bakım yapmamız şart ama şimdi değil sende yaptırma artık

Q

Bu kız gibi mi
Estetiğe karşı değilim ama bir noktadan sonra eskort gibi görüneceksen yaptırma derim ben. Kararında yaptır.
Dip not; bu videodaki kıza veya konu sahibine veya kıyısından köşesinden estetik yaptırmış herhangi birine eskort demedim. Bugün laf anlatmak zor oluyor bazı hatunlara.

Bu kiz degilki topiş

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
bence siz iyi bir doktora görünün psikolojik destek alın

çocukluğunuzda bunu tetikleyen bişiy olmuştur mutlaka. bir iki estetik neyse de sayısı arttıkça doğal görüntünün gideceğini estetik bağımlısı diğer tüm kadınlardan bir farkınızın olmıycağını ve tam tersine daha da çirkinleşeceğinizin farkında olmanızı öneririm. çok estetik toplum tarafından da size önyargıyla bakılmasına, zekanızın sorgulanmasına sebep olur. yani kaş yaparken göz çıkarırsınız diye düşünüyorum.

Back
X