DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Daha yüzün oturmadan bulaşma derim. Bdv de ve estetik bölümünde genelde halinden memnun olmayanlar pişman olanlar çoğunlukta bence Estetik e karşı değilim ama çok ciddi sosyal yaşamdan koparan psikolojik olarak etkileyen bir sorun olmadığı sürece yaptırmamak en iyisi.. çok sevilen oyuncularin geneli güzel olmaktan ziyade sempatik ve doğal olduğu için seviliyor mesela..

Ben doğal olmayıp güzel olanını görmedim.Burun bi kere kendini çok belli ediyor estetik olunca.Bence de bir terapi al canım böyle hastalıkları olup afedersin maymuna dönenler oluyor
geçen yıllarda tv de izlemiştim bir kadın 167 boyundaymış boyunu kısa bulup bacaklarını kırdırıp uzattırmış doktora daha uzun olmak için.ama sonuç olarak bir daha yürüyemeyecek şekilde kötürüm kalmış :kızgın:

20 yaşında genç bir kadınsın 20 yaşındasın..
Estetik için daha çok çok erkenken neden bu acelen?
Güzellik göreceli bir kavram seni doğal halinle seven sevmeli
Sen ne kadar bu kadar genç yaşında estetik yaptırırsan yaptır eminim bir beğenmeyen çıkacaktır..insanların ne dediklerini kafana takma derim 35 yaşında daha bende estetik yok ki estetik için benim için bile çok erken
Yapma estetik yaptırıcam derken daha kötü olabilirsin hatta ve hatta ölebilirsin
Evet Ajda Pekkan idolüm yaşımda daha ilerleyince yaptırabilirim bir Ajda Pekkan olamasakta bizimde bakım yapmamız şart ama şimdi değil sende yaptırma artık
Önemli olan en çok kendimi beğenmem aslında 😔

Bence terapi almanız gerekli etrafınız guzel oldugunuzu söylüyor ama bu sizi tatmin etmiyor bu durum aynaya baktgnda kendini kilolu görüp zayflamak istemeyle benzer bir durum acilen destek alın çünkü hayat karşınıza sizden daha güzel birilerini hep çıkaracak bu icinizdeki en guzeli olma hissi sizi bir çıkmaza sokacak biran evvel kurtulun

Bende estetiğe karsi degilim ama dozunda olmasini severim.
İnsanın kendinde sevmedigi bir hadi iki yeri olsun sizin bahsetdgniz nerdeyse heryeriniz ve gitdikce cogalacak bir yerleri duzeltme isteği bence kendnizi begenmediginiz ve kendnize gubenemediginiz baska duygular var onlari ortmek icin dis görünüşüzu on plana cikarmak istiyorsunuz br terapist mutlaka şart

Zarefet kursları var nişantaşında onlardan birine kaydolun ve asaletin plastik cerrahi ile elde edileneyeceğini öğreneceksiniz.Bakın kraliyet saraylarında yaşayan kadınlara tamamen doğallar ve özgüvenleri ile alakalı bir sıkıntıları yok!
Çok şükür aura, yürüyüş, edep, zarafet(ki doğrusu böyle yazılır) Bir problemim yok. Benim problemim simetriyle, altyapıyla alakalı

Önemli olan en çok kendimi beğenmem aslında 😔
Sen zaten kendini beğeniyorsun hepimiz kendimizi beğeniyoruz ama sen biraz fazla takıyorsun insanların dediklerine bir bakan bir daha baksın istiyorsun bu olmaz doğallık kadar güzel birşey var mı ya..artık estetik yaptırma zaten 50 li yaşlarına gelince yaptırıcaksın acele etme

Ben
burun önemli o yaptırılabilir mutlu etmiyorsa kişiyi ama vırt zırt dolgu botoks yok fransız askısı yok yanaklara müdahale silikon memevs.tv de resimlerde güzel yakından gerçekten yapay ve korkunç görünüyor çoğu kadında.yakışan kadın sayısı bin de bir.kırışıklık çıkmadan yaptırılmalı evet ben 42 yaşındayım yok ben de kırışıklık mesela çünkü 20 li yaşlardan itibaren önlemimi aldım araştırdım daima ne gerekiyorsa uyguladım uygulattım.Amacım kısa boylu da olsam yetmişlerimde Nebahat çehre gibi görünmek hem fiziğimle hem de giyim tarzımla .idolümdür o kadın
bak bende cıldıme çok dıkkat edıyorum. Temızlığı onemlidir. Ürünlerımı dermokozmetık seçerım. Kırışıklığım şuanlık yok bırazda genetık olarak şanslıyım annem 50 ye dayandı kadında yok yanı mınıktır. Ama profesyonel cılt bakımı vs şart olucak galiba ne kadar dıkkat etsemde yeterli gelmıcektır. Aslında botokstan zıyade kök hücre daha mantıklı gelıyor kendı kanında vs alınıyor. Burnumuda zaten öyle çok kalkık ıncecık çok estetık dıye bağıran bır burun yaptırmadım doğal sempatık yaptırdım. Çok dıkkat eden yandan anlıyor o kadar 😌

Daha yüzün oturmadan bulaşma derim. Bdv de ve estetik bölümünde genelde halinden memnun olmayanlar pişman olanlar çoğunlukta bence Estetik e karşı değilim ama çok ciddi sosyal yaşamdan koparan psikolojik olarak etkileyen bir sorun olmadığı sürece yaptırmamak en iyisi.. çok sevilen oyuncularin geneli güzel olmaktan ziyade sempatik ve doğal olduğu için seviliyor mesela..
sumru yavrucuk mesela kadının güzel olmayan bir çene yapısı var ama çok çok iyi bir oyuncu ve bana çok sempatik gelir daima o kadın

Doğru ama onlar kadar olmam diye düşünüyorum. Her şeyi kararında güzel
Bu kadar aşırı beğenilme isteğiyle ve daha 20 yaşındayken estetik yaptırmaya başladıysanız, sizden daha güzel olanlari gördükçe ve yaş aldıkça kararında duramayacaginiz çok belli. Her yaşta, yaşınıza uygun kararında bir güzellik, zerafet, sağlıklı bir duruş ve kültürle zaten yeterince bir guzellige sahip olursunuz.Lütfen terapi alın ve kendinizle barışık olun.

Ben

bak bende cıldıme çok dıkkat edıyorum. Temızlığı onemlidir. Ürünlerımı dermokozmetık seçerım. Kırışıklığım şuanlık yok bırazda genetık olarak şanslıyım annem 50 ye dayandı kadında yok yanı mınıktır. Ama profesyonel cılt bakımı vs şart olucak galiba ne kadar dıkkat etsemde yeterli gelmıcektır. Aslında botokstan zıyade kök hücre daha mantıklı gelıyor kendı kanında vs alınıyor. Burnumuda zaten öyle çok kalkık ıncecık çok estetık dıye bağıran bır burun yaptırmadım doğal sempatık yaptırdım. Çok dıkkat eden yandan anlıyor o kadar 😌
estetisyenlerde öyle cihazlar var ki artık cerrahi müdahaleye hiçç gerek yok .ha pahalı uygulamalar kabull.o zaman da evde yüz yogası günlük serum ve maske ve dermapen yapabilir kişi bunlar gayet uygun fiyatlı.ben de pilli yüz temizleyici var günlük kullanırım cildi uyarıyor çünkü.ayrıca yukarda yazdığım aletten de çok memnunum evde bakım için.

Bana
estetisyenlerde öyle cihazlar var ki artık cerrahi müdahaleye hiçç gerek yok .ha pahalı uygulamalar kabull.o zaman da evde yüz yogası günlük serum ve maske ve dermapen yapabilir kişi bunlar gayet uygun fiyatlı.ben de pilli yüz temizleyici var günlük kullanırım cildi uyarıyor çünkü.ayrıca yukarda yazdığım aletten de çok memnunum evde bakım için.
Bana kullandığın yuz temızleme aletlerı atabılır mısın kuzu

Merhaba evet bu videoyu izledim. O kadar olmam diye düşünüyorum doğal duran estetik gibi durmayan ama mükemmel güzel olan her şeyi çok seviyorum.
Herkes doğal olsun diye yaptırıyor zaten belli ki bir yerde ipin ucu kaçıyor. Bir de doktorunuz tek bir ameliyatta bozabilir herşeyi. Bende botox yaptırıyorum bazen ama 43 yaşındayım canım ya sen çok çok gençsin bozma masum güzelligini

Çok şükür aura, yürüyüş, edep, zarafet(ki doğrusu böyle yazılır) Bir problemim yok. Benim problemim simetriyle, altyapıyla alakalı

ZERAFET NASIL YAZILIR?

Bu kelimenin zerafet mi, zarafet mi olarak yazıldığı sorgulanır. Bu kelimenin doğru kullanımı zarafet şeklinde olmalıdır.

zerafet (Yanlış kullanım)
zarafet (Doğru kullanım)..özür dilerim türkçeyi sonradan öğrendiğimden kaynaklı..sonuçta mesajı doğrı alma zarifliğinde bulunmuşsunuz😝

20 yaş cok cok erken aşırı erken
uber bir sıkıntı olmadıkça bence cok gereksiz
Dusunsene 20 sene sonra geçmiş fotolara bakınca estetik goreceksin bir tek cok saçma
O gençlik o yüksek enerjili yüz yerine yapılı birsey görmek istemezdim
Zaten psikolojik bir sorun gibi duruyor bi terapi alsan iyi olur...ortamda ki en güzeli sen olamazsin çünkü güzellik buruna dudağa bakmıyor,sıradan dediğin biri gelir aurasiyla oyle bir dikkat ceker ki neye uğradığını şaşırırsın...guzellik algını biraz genişlet

Pilli yüz temizleyici nasıl birşey , nerden aldınız ve memnun musunuz, özelden yazabilirseniz
çok sevinirim🌼

Back
X