DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

kendine iyi bakarsan 20 li yaşlardan beri düzenli olarak spor cilt bakımı yaparsan 40 larda da estetik gerekmiyor.tabii en önemlisi sigara içilmeyecek.mesela pandemi de cilt bakımına gidemediğim için ultrasonic shovel beauty start adlı bir cihaz aldım valla cildimi pırıl pırıl yaptı.serum kullanımı da çok önemli kremlerden daha etkili serumlar
Ben şöyle karşı değilim mısal benım burnumda estetik ama benımkı mecburıyettendı genız etlerım vardı nefes alamıyordum artık böyle akrabalar sende et mı var bellı oluyor herhalde ses mı çıkıyor ben anlamıyordum. Burnumuda doğrusu beğenmıyordum. Doktora gıttık kı babam burnunda bır şey yok ıstıyorsan tamam dedı ama bı gıttık burnum bıldığın kanca şeklinde eğrıymış bundan haberımız yok alttan çekıp gösterdı şok olduk💩 alın ve burun arası duz geliyormuş erkeksıymış dırek yaptırdık😂 ama ılerleyen yaşlarda botoks vs abartmadan ufak ufak yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü yanlış bılınen bır şey var kırışıklık çıkmadan yaptırılmalı. Yuze prp falan yaptırırım. Dolgu yaptırmam asla ama

O terapide ortaya çıkar, belki güzel bir kızkardeşiniz vardır o sizden daha çok iltifat alıyordur, belki annenizin söylediği bir şey tetiklemiştir. Yüzbinlerce ihtimal var. İyi bir terapist çözer bunu...
Aileyle bir problemim yok ama belki instagram güzellik algısı çok etkilemiş olabilir

kendine iyi bakarsan 20 li yaşlardan beri düzenli olarak spor cilt bakımı yaparsan 40 larda da estetik gerekmiyor.tabii en önemlisi sigara içilmeyecek.mesela pandemi de cilt bakımına gidemediğim için ultrasonic shovel beauty start adlı bir cihaz aldım valla cildimi pırıl pırıl yaptı.serum kullanımı da çok önemli kremlerden daha etkili serumlar
Sigaram alkolüm yok çok şükür. Cilt bakımım da yerinde. Ama altyapı problemim var

İçinizi, benliğinizi doldurdukça, nasıl göründüğünüz sizi çok alakadar etmeyecek.
Çünkü aynaya baktığınızda ‘her anlamda yeterli’ bir kadın göreceksiniz.
Tavsiyem budur...
Buna da çok dikkat ediyorum. Düzenli kitap okurum. Hem eğitimim geleceğim fiziğim yüzüm her şeyim mükemmel olsun istiyorum. Yetişemeyince bunalıma giriyorum

Aslan burcu musunuz merak ettim🙄 kimse şimdi duyar kasmasın ben de aslanım😬 Bir olay, kendimi yetersiz hissetmeme sebep olmuştu ve bir süre benzer şeyler düşünmüştüm ama geride bıraktım. Sadece tetikleyicilerle karşılaşırsam alevleniyor. Bir süre bu işlemlere yatırdığınız parayı profesyonel desteğe yatırıp altında yatanın ne olduğunu bulun bence.
Evet aslan stelyumum var yükselenim de terazi ❤️

İşte nedir en iyi hal

Kalın dudaklar şiş gözler mi

Heykel burnu mu

Çevrenizde size göre güzel olmayan birileri olursa belki iyi hissedersiniz

Kuzenim lisede iken hep çirkin kızlarla arkadaş olurmuş ki yanlarında kendi güzel görünsün
Arkadaşlarıma çirkin demeyeyim ama onların yanında komplekse çok girmiyorum. Bu tanımadığım daha güzel insan gördüğüm zaman çıkan bir durum

Ben şöyle karşı değilim mısal benım burnumda estetik ama benımkı mecburıyettendı genız etlerım vardı nefes alamıyordum artık böyle akrabalar sende et mı var bellı oluyor herhalde ses mı çıkıyor ben anlamıyordum. Burnumuda doğrusu beğenmıyordum. Doktora gıttık kı babam burnunda bır şey yok ıstıyorsan tamam dedı ama bı gıttık burnum bıldığın kanca şeklinde eğrıymış bundan haberımız yok alttan çekıp gösterdı şok olduk💩 alın ve burun arası duz geliyormuş erkeksıymış dırek yaptırdık😂 ama ılerleyen yaşlarda botoks vs abartmadan ufak ufak yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü yanlış bılınen bır şey var kırışıklık çıkmadan yaptırılmalı. Yuze prp falan yaptırırım. Dolgu yaptırmam asla ama
burun önemli o yaptırılabilir mutlu etmiyorsa kişiyi ama vırt zırt dolgu botoks yok fransız askısı yok yanaklara müdahale silikon memevs.tv de resimlerde güzel yakından gerçekten yapay ve korkunç görünüyor çoğu kadında.yakışan kadın sayısı bin de bir.kırışıklık çıkmadan yaptırılmalı evet ben 42 yaşındayım yok ben de kırışıklık mesela çünkü 20 li yaşlardan itibaren önlemimi aldım araştırdım daima ne gerekiyorsa uyguladım uygulattım.Amacım kısa boylu da olsam yetmişlerimde Nebahat çehre gibi görünmek hem fiziğimle hem de giyim tarzımla .idolümdür o kadın

Buna da çok dikkat ediyorum. Düzenli kitap okurum. Hem eğitimim geleceğim fiziğim yüzüm her şeyim mükemmel olsun istiyorum. Yetişemeyince bunalıma giriyorum
Bahsettiğim sadece kültürel donanım değil.
Hayatınızda yolunuzun düşmeyeceği yerlerden şeyler okumak, bunları hissetmek, ait olduğunuz zümre dışında ‘dünyada neler var’ ile ilgilenmek, başkalarının trajedilerini benimseyip belki de çıkar yol için üzerine düşünebilmek, hiç ilgilenmediğiniz ya da itici bulduğunuz bir sporu, sanat dalını deneyimlemek vs vs.

İnsan elbet kendini güzel görmek ister.
O konuda diyebileceğim bir şey yok ama güzel hissetmek sadece bir histir.
Bu hisse sahip olmanız için bence duygusal olarak boşluklarınız var.
Eminim ki hem ruhen hem bedenen taş çatlatan bir kadınsınızdır, solunuzda sıfır kalırım😂
Ama o his, inanın dünyalara değişilmez bir maneviyat.
İnsan iyisi kötüsüyle, güzeli çirkiniyle, kilosu zayıfı ya da beniyle kendini olduğunu gibi kabul edip bundan memnun bir hayat sürüp üzerine de yaydığı enerji ile tasdikleyince tadından yenmiyor.

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔
Ben doğal olmayıp güzel olanını görmedim.Burun bi kere kendini çok belli ediyor estetik olunca.Bence de bir terapi al canım böyle hastalıkları olup afedersin maymuna dönenler oluyor

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔

Zarefet kursları var nişantaşında onlardan birine kaydolun ve asaletin plastik cerrahi ile elde edileneyeceğini öğreneceksiniz.Bakın kraliyet saraylarında yaşayan kadınlara tamamen doğallar ve özgüvenleri ile alakalı bir sıkıntıları yok!

Back
X