- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi Venuslukedi
Q
Bu kiz degilki topiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Q
Bu kiz degilki topiş
Ben şöyle karşı değilim mısal benım burnumda estetik ama benımkı mecburıyettendı genız etlerım vardı nefes alamıyordum artık böyle akrabalar sende et mı var bellı oluyor herhalde ses mı çıkıyor ben anlamıyordum. Burnumuda doğrusu beğenmıyordum. Doktora gıttık kı babam burnunda bır şey yok ıstıyorsan tamam dedı ama bı gıttık burnum bıldığın kanca şeklinde eğrıymış bundan haberımız yok alttan çekıp gösterdı şok oldukkendine iyi bakarsan 20 li yaşlardan beri düzenli olarak spor cilt bakımı yaparsan 40 larda da estetik gerekmiyor.tabii en önemlisi sigara içilmeyecek.mesela pandemi de cilt bakımına gidemediğim için ultrasonic shovel beauty start adlı bir cihaz aldım valla cildimi pırıl pırıl yaptı.serum kullanımı da çok önemli kremlerden daha etkili serumlar
Aileyle bir problemim yok ama belki instagram güzellik algısı çok etkilemiş olabilirO terapide ortaya çıkar, belki güzel bir kızkardeşiniz vardır o sizden daha çok iltifat alıyordur, belki annenizin söylediği bir şey tetiklemiştir. Yüzbinlerce ihtimal var. İyi bir terapist çözer bunu...
Sigaram alkolüm yok çok şükür. Cilt bakımım da yerinde. Ama altyapı problemim varkendine iyi bakarsan 20 li yaşlardan beri düzenli olarak spor cilt bakımı yaparsan 40 larda da estetik gerekmiyor.tabii en önemlisi sigara içilmeyecek.mesela pandemi de cilt bakımına gidemediğim için ultrasonic shovel beauty start adlı bir cihaz aldım valla cildimi pırıl pırıl yaptı.serum kullanımı da çok önemli kremlerden daha etkili serumlar
Sennnn ne değişik bir kardeşsin![]()
Buna da çok dikkat ediyorum. Düzenli kitap okurum. Hem eğitimim geleceğim fiziğim yüzüm her şeyim mükemmel olsun istiyorum. Yetişemeyince bunalıma giriyorumİçinizi, benliğinizi doldurdukça, nasıl göründüğünüz sizi çok alakadar etmeyecek.
Çünkü aynaya baktığınızda ‘her anlamda yeterli’ bir kadın göreceksiniz.
Tavsiyem budur...
Olabilir gerçektenGeçmişiniz de kendinizi çirkin mi hissediyordunuz acaba . Yani bence altında yatan bir şeyler var .
Evet aslan stelyumum var yükselenim de teraziAslan burcu musunuz merak ettimkimse şimdi duyar kasmasın ben de aslanım
Bir olay, kendimi yetersiz hissetmeme sebep olmuştu ve bir süre benzer şeyler düşünmüştüm ama geride bıraktım. Sadece tetikleyicilerle karşılaşırsam alevleniyor. Bir süre bu işlemlere yatırdığınız parayı profesyonel desteğe yatırıp altında yatanın ne olduğunu bulun bence.
O paraya estetik yaptırsam düzelmez miyimAcil uzman yardımı
Başına gelen kötü şeyleri güzel olsaydım olmazdı diye düşünüyorum cümlenizle psikiyatriste gidin
Var evet bu durumu özgüvenimi etkiliyor. Dışarıya çok neşeli ve özgüvenli dursam da içimdekileri bir ben biliyorumÖzgüven probleminiz olabilir
Arkadaşlarıma çirkin demeyeyim ama onların yanında komplekse çok girmiyorum. Bu tanımadığım daha güzel insan gördüğüm zaman çıkan bir durumİşte nedir en iyi hal
Kalın dudaklar şiş gözler mi
Heykel burnu mu
Çevrenizde size göre güzel olmayan birileri olursa belki iyi hissedersiniz
Kuzenim lisede iken hep çirkin kızlarla arkadaş olurmuş ki yanlarında kendi güzel görünsün
Mükemmeleştikçe daha çok seviyorum?Kendimi çok seviyorum da ne alaka hepimiz kendimizi seviyoruz. Acil destek al
burun önemli o yaptırılabilir mutlu etmiyorsa kişiyi ama vırt zırt dolgu botoks yok fransız askısı yok yanaklara müdahale silikon memevs.tv de resimlerde güzel yakından gerçekten yapay ve korkunç görünüyor çoğu kadında.yakışan kadın sayısı bin de bir.kırışıklık çıkmadan yaptırılmalı evet ben 42 yaşındayım yok ben de kırışıklık mesela çünkü 20 li yaşlardan itibaren önlemimi aldım araştırdım daima ne gerekiyorsa uyguladım uygulattım.Amacım kısa boylu da olsam yetmişlerimde Nebahat çehre gibi görünmek hem fiziğimle hem de giyim tarzımla .idolümdür o kadınBen şöyle karşı değilim mısal benım burnumda estetik ama benımkı mecburıyettendı genız etlerım vardı nefes alamıyordum artık böyle akrabalar sende et mı var bellı oluyor herhalde ses mı çıkıyor ben anlamıyordum. Burnumuda doğrusu beğenmıyordum. Doktora gıttık kı babam burnunda bır şey yok ıstıyorsan tamam dedı ama bı gıttık burnum bıldığın kanca şeklinde eğrıymış bundan haberımız yok alttan çekıp gösterdı şok oldukalın ve burun arası duz geliyormuş erkeksıymış dırek yaptırdık
ama ılerleyen yaşlarda botoks vs abartmadan ufak ufak yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü yanlış bılınen bır şey var kırışıklık çıkmadan yaptırılmalı. Yuze prp falan yaptırırım. Dolgu yaptırmam asla ama
Bahsettiğim sadece kültürel donanım değil.Buna da çok dikkat ediyorum. Düzenli kitap okurum. Hem eğitimim geleceğim fiziğim yüzüm her şeyim mükemmel olsun istiyorum. Yetişemeyince bunalıma giriyorum
Ben doğal olmayıp güzel olanını görmedim.Burun bi kere kendini çok belli ediyor estetik olunca.Bence de bir terapi al canım böyle hastalıkları olup afedersin maymuna dönenler oluyorMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene![]()
Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene![]()