• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delimiyim neyim

öncelikle merabaaa
Aklımdan ciddi anlamda şüpheleniyorum
Durum şöyle ki
Bir bilgiyi aktardıktan sonra o bilginin gerçek olmadığını anlıyorsunuz
Hem karşı tarafa şok yaşatıp gerçek olmadığını anlayınca ikinci şoku siz yaşıyorsunuz
Gerçekliğine eminim böyle bir bilgi var ama kaynak yok kim söykedi nerden gördüm bir yerden mi okudum bilmiyorum? Bunu ikinci yaşayşım
Deliriyorum heralde:deli:

Olaylardan biri şuydu
Daniel Radcliffe namı değer haryy poter
Kızımın doktoru ile kızım konuşuyor doktor haryy poter ı severmisin diye soruyor kızıma
Bende atlıyorum vah vah adamı bıçaklayıp öldürdüler diyorum adam afalladı nası ne ara oldu oldu diyorum ya geçenlerde adam telefonundan bakıyor yok öyle bir bilgi ama ben doğruluğundan emin gibiyim nerdeyse
Ama kaynak nerde ne ara oldu nerde okudum bilmiyorum
Offf birazda utandım bu durumdan yalancı gibi hissettim

Diğeri ise daha vahim rica ediyorum dini yorumlar yapılmasın sadece olayı daha iyi anlatabilmek adına yazıyorum
Dün akşam kardeşim iftara çağırmış bizde gittik
enişte bey hoşgeldiniz dedi elini uzattı tokalaştık falan
yemekler yendi herşey tamam eve dönüyoruz
arabaya binmeden elimi uzattım kibarlık adına hoşçakal diye ne gerek varsa
Adam abdestliyim dedi
Bakın şimdi bana:)
Demezmiyim kızkardeşin yanında üçümüz birarada abdest bozulmaz tabii şaşırdılar
Ben kendimden emin üsteliyorum
Bune şimdi nereden çıktı nereden uydurdum tövbe tövbe sus be kadın:kızgın:
Kardeşim bak bozulmuyormuş diyor
Tokalaşmaya bu kadar hevesli görünce beni
Adam emin değilim diyor adam diyorum çünkü kendime kızıyorum mümkünse ya o yada ben sibiryaya gidelim ve bir daha birbirimizi görmeyelim
Gecenin sonunda eve geldim kaynağımı arıyorum nereden bu bilgi diye hanefi şafiii caferi maliki alevi fark etmez yeterki bir dayanağım olsun ama yok :deli:
Şimdi haksızmıyım delimiyim neyim demekte
Çok utanç verici umarım yanlış anlamazlar nasıl açıklarım ben bunu?
Delilik demeyelimde. Okuduklarinizi duyduklarinizi karistiriyorsunuz sanirim. Ya da heyecandan olabilir.

İçimde vahşi bir ben daha var adamları normal yolla bile öldüremiyorum
Bıçaklamak nedir?
Nebilim ben:KK12:

Canım bi psikoloğa mı danışsan acaba? iyice bi inse derinlere.. Bilemedim. Ben de merak ettim nedir durum!
Onun haricinde çok tatlı bi enerjin var :))))) normal yolla öldürmek nasıl oluyor :) ;)

Bunun olduğunu farketmen güzel ya farketmezeydin asıl o zaman kötüydü.

Bu olaylari yasarken kafaniza baska bi sey takilmis olabilirmi.mesela bende baska bi seylere kafam takili oldugu zaman sorulan sorulara anlamsiz cevaplar verebiliyorum birde eger yanlis degilse hanifi meshebinde tokalasmakla abdest bozulmuyor diye biliyorum ben.birinci konuya gelince internette bazen oldu diye asparagas haberler cikabiliyor belki onlardan birine denk gelmissinizdir

Harry potter kitabı okurken, ayni odada tvde bir bicaklanma haberi varsa, beyniniz bu iki alakasiz bilgiyi ayni anda kodluyor olabilir. Baska bi açıklama bulamadım :D
Ben de nadiren bir olay yaşarım. Mesela atıyorum, bir arkadaşım bana kırmızı etek aldığını ve koltuga oturunca boyadiginu anlattı. Ama bunu ruyamda mi anlatti yoksa gerçekten mi konuştuk ayirt edemiyorum. Garip bi his :D

bu ara kafanız karışıktır belki, ondan olabilir.. yorgunsunuzdur olayları karıştırıyorsunuzdur belki.. ya da çok dalgınsınızdır.. ne olursa olsun bi sorun var gibi.. bence psikiyatriste gitseniz erkenden daha iyi olur.. inşaallah bi şey yoktur:)

Delilik demeyelimde. Okuduklarinizi duyduklarinizi karistiriyorsunuz sanirim. Ya da heyecandan olabilir.
Bilmiyorum normalde rahat biriyimdir
Tabii bilinçaltını bilemiyorum belkide bütünü çerçöple doludur işte zaman zaman ortaya çıkıp beni utandırıyordur

Harry potter kitabı okurken, ayni odada tvde bir bicaklanma haberi varsa, beyniniz bu iki alakasiz bilgiyi ayni anda kodluyor olabilir. Baska bi açıklama bulamadım :KK70:
Ben de nadiren bir olay yaşarım. Mesela atıyorum, bir arkadaşım bana kırmızı etek aldığını ve koltuga oturunca boyadiginu anlattı. Ama bunu ruyamda mi anlatti yoksa gerçekten mi konuştuk ayirt edemiyorum. Garip bi his :KK70:
Garip ne ki garip hiç sorma
hiç varlığını bilmediğim duyguları hissettim
Şaşkın mutsuz utangaç komik hepsini karışımı:KK53:

hiçbir şey anlamadım:işsiz:

Hani deja vu desem değil çünkü olmuş bir şeyi tekrar yaşamış gibi bir hissiyatınız yok.

6. hissi kuvvetli desem o hiç değil:KK53:,

Geleceği hissediyor desem ilerisi için tahmin edip doğru çıktıgınız bir durum yok:işsiz:

Ay ne diyeceğimi bilemedim. Beynim yandı :KK53:

hiçbir şey anlamadım:işsiz:

Hani deja vu desem değil çünkü olmuş bir şeyi tekrar yaşamış gibi bir hissiyatınız yok.

6. hissi kuvvetli desem o hiç değil:KK53:,

Geleceği hissediyor desem ilerisi için tahmin edip doğru çıktıgınız bir durum yok:işsiz:

Ay ne diyeceğimi bilemedim. Beynim yandı :KK53:
Senin beynin yanmışsa bir düşüsene beni o gece saat sabah dokuza kadar uyuyamadım
Nerden duydum rüyadamı gördüm bir hastalığın belirtileri mi? Normalde eğitime bu kadar kafa yorsam odtüye profesör olurdum heralde:deli:

Son düzenleme:
Senin beynin yanmışsa bir düşüsene beni o gece saat sabah dokuza kadar uyuyamadım
Nerden duydum rüyadamı gördüm bir hastalığın belirtileri mi? Normalde eğitime bu kadar kafa yorsam odtüye profesör olurdum heralde:deli:
çok ilginç bir durum cidden. nerden buluyorsunuz bunları hadi buldunuz bari söylemeyin :KK53:

Back
X