- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Aslinda psikolojik degil ergenlik ve her seyi icime atmaktanruh sagligin agir bozuk farkindasindir umarim
Ya sunu yazarken bile nasil kahkaha atiyorum sesime uyanacaklarAllah bozmasın.
Gulmeyi kesersem uyuyacagim hala guluyorumYat uyu Allah aşkına.
Ama nedensiz guluyorum dert bu bir insan nedensiz deli gibi guler mi ben guluyotumİyi de neden bunu bir dert gibi görüp buraya konusunu açıyorsun ben anlamıyorum artık seni. Evet konu açma sınırı yok, istersen sonsuz konu aç ama ayıp değil mi artık biraz? Kaç gündür canımız sıkkın, moralimiz bozuk. Bence biraz dur artık güzel kardeşim.
Anlatinca ciddiye almiyorlar ki denedim alingan ve ergen oluyorumHiçbirşeyi içinize atmayın birilerine anlatın mutlaka yoksa içinden çıkamazsınız, kendimden biliyorum
Ama nedensiz guluyorum dert bu bir insan nedensiz deli gibi guler mi ben guluyotum
Bdv bolum kurallarinda her konuya yorum yapmak zorunda degilsiniz yaziyot beni ciddiye almiyorsan bir sey yapamam ablacimofff.. peki. ciddiye alinacak tarafın yok zaten kusura bakma.
yok o ergenlik degil dikkat cekmeye calismak burda bile ayni seyi yapiyosunAslinda psikolojik degil ergenlik ve her seyi icime atmaktan
Meslek yanlis girildi cunkjProfilinizde yaşınız 15, mesleği memur yazıyor. :)))
Bdv bolum kurallarinda her konuya yorum yapmak zorunda degilsiniz yaziyot beni ciddiye almiyorsan bir sey yapamam ablacim
anlatinca ciddiye almayinca birazda deli taklidi yapip kendi kendime guleyim bakiyim dedin heraldeAnlatinca ciddiye almiyorlar ki denedim alingan ve ergen oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?