Delirdim iyice

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Of iyice kafayi yedim artik sinirlenmiyorum gulme krizi geciriyorum su an bile teyzemle ayni odadayiz o uyuyor ben ise kahkaha atiyorum ama ortada sebep neden yok zor bastirdim gulmeyi anlamadim gitti uyumadan oncede nasil kahkahalar attim zor susturdular

Hiçbirşeyi içinize atmayın birilerine anlatın mutlaka yoksa içinden çıkamazsınız, kendimden biliyorum

İyi de neden bunu bir dert gibi görüp buraya konusunu açıyorsun ben anlamıyorum artık seni. Evet konu açma sınırı yok, istersen sonsuz konu aç ama ayıp değil mi artık biraz? Kaç gündür canımız sıkkın, moralimiz bozuk. Bence biraz dur artık güzel kardeşim.

İyi de neden bunu bir dert gibi görüp buraya konusunu açıyorsun ben anlamıyorum artık seni. Evet konu açma sınırı yok, istersen sonsuz konu aç ama ayıp değil mi artık biraz? Kaç gündür canımız sıkkın, moralimiz bozuk. Bence biraz dur artık güzel kardeşim.
Ama nedensiz guluyorum dert bu bir insan nedensiz deli gibi guler mi ben guluyotum

Aslinda psikolojik degil ergenlik ve her seyi icime atmaktan
yok o ergenlik degil dikkat cekmeye calismak burda bile ayni seyi yapiyosun
dunya senin etrafinda donsun istiyorsun ama belliki donmuyor yani
belkide ailen bu hareketlerinden skilmistir artik
suraya sorunum var diye yazdiklarini okuyuncada benim gulesim geliyor mesela
sen daha sorun gormemissin

Bdv bolum kurallarinda her konuya yorum yapmak zorunda degilsiniz yaziyot beni ciddiye almiyorsan bir sey yapamam ablacim

ben senin için gerçekten üzüldüğüm için yazıyorum, evet yazmak zorunda değilim. Yaşın küçücük ve ufacık şeyleri fazla büyütüyorsun, o yüzden ciddiye alınmıyorsun.

Back
X