- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
evet ruh sagligida pek iyi degil dikkat cekmek icin her yol mubah modunda15 yaşında mı :/ bilmiyordum ben .
herseye meyilli yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ruh sagligida pek iyi degil dikkat cekmek icin her yol mubah modunda15 yaşında mı :/ bilmiyordum ben .
Emine Bulut Ali Emiri saçma sapan insanlar yüzünden ölümleri aklımdan çıkmadığı için ben sürekli gerginim sinirli ağlıyorum hele o annenin toprak evlat gibi kokmuyor diyişi ya Türkiye yaşıyorum gülecek hiçbirşey bulamıyor Allahm bukadar cahil cani insanların soyu kurusunHayir sadece normal mi demek istemistim
Niye sürekli konu açıyorsun?Of iyice kafayi yedim artik sinirlenmiyorum gulme krizi geciriyorum su an bile teyzemle ayni odadayiz o uyuyor ben ise kahkaha atiyorum ama ortada sebep neden yok zor bastirdim gulmeyi anlamadim gitti uyumadan oncede nasil kahkahalar attim zor susturdular
Bu siteye de son girisimdi kendinize iyi bakin bu konunun yorumlarini okuyup gidicem
Ha bunun farkındasın yani. Konu açıp durma artık mademAslinda psikolojik degil ergenlik ve her seyi icime atmaktan
Vallahi bilmiyordum siz yazınca öğrendim .evet ruh sagligida pek iyi degil dikkat cekmek icin her yol mubah modunda
herseye meyilli yani
BEN 15 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM DEDİM , DAHA KAÇ KEZ YAZMAM GEREKLİ ACABA ?Tamam cok kötü bir olay ama hiç alakası olmayan bir konu ile bagdaslastirmaya gerek yok. Yersiz duyar
herkes her uyenin yasini bilmek zorunda degil sonucta farkettim bilmediginizi oyuzden uyardim zatenVallahi bilmiyordum siz yazınca öğrendim .
Teşekkür ederim , zaten mesajımı değiştirdim ama önüne gelen alıntı yapmış .herkes her uyenin yasini bilmek zorunda degil sonucta farkettim bilmediginizi oyuzden uyardim zaten
BEN 15 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM DEDİM , DAHA KAÇ KEZ YAZMAM GEREKLİ ACABA ?
Ben sonra yazmış olduğunuzu görüyorum neyse büyütmeye gerek yok önce ya da sonra , inanın bilmiyordum yaşını , bilsem yazar mıydım .FARKINDAYSANIZ 15 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM MESAJINIZDAN ÖNCE YAZMIŞIM. ÖNCE BİR OKUYUN SONRA YORUM YAPIN
Kimsenin isteklerime cevap vermesine gerek yok :)Biz seni tanımadığımız halde senden bunalıyoruz, evdekileri düşünemiyorum.
Ergenliğin dibine vurmuşsun ya evdekilerden ya da buradakilerden ilgi bekliyorsun.
İnsanlar her istediğinde senin isteklerine cevap vermek zorunda değil.
Boğma ki boğulmayasın.
Ben hic bir seye meyilli degilim lutfen deli muamelesi yapmayin bana benimde sabrim var buradaki yorumlara saygi ile cevap verdikce deli,gecimsiz huysuz gibi seyler yaziliyor
Söylediklerinle yaptıkların çelişiyor.Kimsenin isteklerime cevap vermesine gerek yok :)