Delirdim iyice

Hayir sadece normal mi demek istemistim
Emine Bulut Ali Emiri saçma sapan insanlar yüzünden ölümleri aklımdan çıkmadığı için ben sürekli gerginim sinirli ağlıyorum hele o annenin toprak evlat gibi kokmuyor diyişi ya Türkiye yaşıyorum gülecek hiçbirşey bulamıyor Allahm bukadar cahil cani insanların soyu kurusun

Artık sadece dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum.
Yapma bunu, empati kuruyorum. Birinin bana bu cümleyi kurmasını istemezdim. Yapma bunu ya.

Olur öyle bazen.
Bir bakarsın kahkahalar atıyorsun; bir bakarsın yok yere ağlıyorsun.
Vücudun değişiyor, fikirlerin belirginleşiyor, hayal gücün farklılaşıyor ve sen genç olmaya alışmaya çalışıyorsun. Kolay değil.
Gülmenin keyfini çıkar, sorarlarsa komik bir şeyler okuduğunu söyle.

Ben hic bir seye meyilli degilim lutfen deli muamelesi yapmayin bana benimde sabrim var buradaki yorumlara saygi ile cevap verdikce deli,gecimsiz huysuz gibi seyler yaziliyor

Biz seni tanımadığımız halde senden bunalıyoruz, evdekileri düşünemiyorum.
Ergenliğin dibine vurmuşsun. Ya evdekilerden ya da buradakilerden ilgi bekliyorsun.
İnsanlar her istediğinde senin isteklerine cevap vermek zorunda değil.
Boğma ki boğulmayasın.

Biz seni tanımadığımız halde senden bunalıyoruz, evdekileri düşünemiyorum.
Ergenliğin dibine vurmuşsun ya evdekilerden ya da buradakilerden ilgi bekliyorsun.
İnsanlar her istediğinde senin isteklerine cevap vermek zorunda değil.
Boğma ki boğulmayasın.
Kimsenin isteklerime cevap vermesine gerek yok :)

Ben hic bir seye meyilli degilim lutfen deli muamelesi yapmayin bana benimde sabrim var buradaki yorumlara saygi ile cevap verdikce deli,gecimsiz huysuz gibi seyler yaziliyor

başlık delirdim iyice, deli muamelesi yapmayın diyorsun. bence sen kendine bu muameleyi yapma, bir kaç sene sonra utanacaksın bu hallerinden malesef. hepimiz yaşadık ama seninki çok ileri boyutta. çünkü ailen de sıkıntılı, seni dinleyip ilgilenmiyorlar, gel gitlerini anlayışla karşılamıyorlar belki de gerçekten yoruldular. ama cidden canım bu aralar moraller bozuk sen de görüyorsun olanları ülkede, biraz sakin dur lütfen.

Kız minik kuş @ankax yatıp uyusan artık , bak senin en güzel yılların , keşke senin yaşında olsaydım annemin dizinde uyusaydım ❤

Back
X