- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi limonbanyosu
Nolduki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir sadece normal mi demek istemistimEe napalm gülüyorsan???? Bi fikir yada bir dert yanmamışsıb BDV ye şimdi gülüyorsun diye biz napalm???
1 bardak süt iç yat uyu minik kuş :)Of iyice kafayi yedim artik sinirlenmiyorum gulme krizi geciriyorum su an bile teyzemle ayni odadayiz o uyuyor ben ise kahkaha atiyorum ama ortada sebep neden yok zor bastirdim gulmeyi anlamadim gitti uyumadan oncede nasil kahkahalar attim zor susturdular
normal normal bi sıkıntı yok hadi yat uyuHayir sadece normal mi demek istemistim
15 yaşında dahaEmine Bulut 'un nasıl öldüğünü düşünürseniz birden gülmeniz kesilir .
Bu siteye de son girisimdi kendinize iyi bakin bu konunun yorumlarini okuyup gidicem
Ama o da bir çocuk henüz ablası...Emine Bulut 'un nasıl öldüğünü düşünürseniz birden gülmeniz kesilir .
Şunu alıntılayayım da, kanıt olarak kalsın elimizde.Bu siteye de son girisimdi kendinize iyi bakin bu konunun yorumlarini okuyup gidicem
15 yaşında mı :/ bilmiyordum ben .15 yaşında daha
Emine Bulut 'un nasıl öldüğünü düşünürseniz birden gülmeniz kesilir .
Ay valla bilmiyordum dur yorumumu değiştireyim görmesin .Ama o da bir çocuk henüz ablası...