- 20 Ocak 2015
- 9.618
- 14.060
- 448
- 41
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Boynundan aşağısı islakti derken ya cok ilginç gerçketen bütün vücudu mu? Çiş yapmis olamaz mi hayir sperm bildiğimiz kati kivamli bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun resmini ekledimYazarken kusucam..
Ama öyle sanırım
Şaka mı bu? Yuh nasıl olabilir?
Hemen bi hastaneye giderdim ben ama yani baba bu insan bilmez mi babası nasıl biri ne yapar ne yapmaz? İğrenç. Akıl kaçırtır insana bu.
Resmini çektimBen konuyu göremedim siz nasıl gördünüz?
Konu sahibi hemen banlanmasik belli ki suan dedtege ihtiyaci var ...herdaimumutlu lütfen doktora git ve tulumuda götür...
Destege ihriyaci var tabikide ... malum normal birsey degil. Sizin yorumlariniz acaba neye yariyor? O kadini asagalamaktan baska?Ne desteğe ihtiyacı var?zaten böyle bir seyden şüpheleniyorsa tek yapması gereken şey o değil mi ?
Destege ihriyaci var tabikide ... malum normal birsey degil. Sizin yorumlariniz acaba neye yariyor? O kadini asagalamaktan baska?
Konu sahibi hemen banlanmasin belli ki suan destege ihtiyaci var ...herdaimumutlu lütfen doktora git ve tulumuda götür...
Aynen yapışkan kıvamlı beyaz bir sıvıdır sperm. Çocuk 2 yaşında sanırım çünkü sütten kestim diye bir konusu vardı sanırım.Inşallah evham yapıyordur, evli birisi spermin seklini semalini bilir bastan asagiga islak nasil olabilir . Cocuk kac yaşında bezli mi degil mi bilmiyoruz. Ama konu sahibi okuyorsaniz çocuğu soyun bakin kizarilik vs var mi vücudunda, ıslaklık tek basina bjsey anlam ifaede2 etmiyor bakinca adamda mal değilse çocuğa bisey yapip dokunmadan boşalsa ustune boşalıp kalkip gitmez heralde. Vücuduna bakin, sperm kokusu nedir bilmiyorm ama yapışkan kivamli mi bakin, eşinize sorun neden islak cocuk diye
Konu sahibine yardimci olmaya calisiyorum. Ya siz? Amac ney?Ben kadını ne asagilicam ya
Kendinizde misiniz siz ?Insan ne yaşar da bu kadar şüphelenir çocuğunun babasından?
Normal bir şey mi bu ?
Spermle ter ayırd edilir bir şey öyle değil mi ?
Ne yapması gerekiyor
Kk ya konu açması mi ?koşarak hastane ye gitmesi mi ..