- 26 Temmuz 2018
- 364
- 403
- 18
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Uyku muyku gitti biz delirdik burda topluca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kokusu domestosa benziyor :)Özel olarak spermi hiç koklamadığım için bilmiyorum burnum iyi koku almıyor da olabilir çünkü hiç sperm kokusu diye bir şey de duymadım. 10 yıllık cinsel hayatımda.
Cocugunu bır bahane bulup hemen hastaneye gotur hıc durma hemen gıt sabahı bekleme. Esının hareketlerınden mı suphelendın boyle sapkınlıkları mı vardı daha once ? Tuylerım dıken diken oldu su anda. Sakın ol ve hastaneye gıt lutfen. Cocugun vucuduna baktin mı herhangı bırsey var mı ? İyice ıncele .Ben nasil uyuyayim sadece yazacak gucum yok psikolojik gecmisim iyi degil suan dilim uyuşuyor panikliyim sanki üstüme bişey oturdu kalbim yerinden cikacak inanin ne derseniz deyin şuan aklim almiyor karakola gidecektim sayenizd3 doktora gidecegim.Elle tutulur gozle gorulur bir durum 9lsa zaten suan o adam yasamiyor olurdu sperm sulanan ve sugu olan bişey uyku tulumunun on kismi islakti boynuna dogru ve kokladigimda o tuhaf kokuyu aldi mdiyorum ya belki iyice uctum psikolojim gitti ve umarim oyledir ama bana yol gosteren mesajlarinizi okuyorum okumaya calisiyorum
Sakın ol lütfennnnn...Ben nasil uyuyayim sadece yazacak gucum yok psikolojik gecmisim iyi degil suan dilim uyuşuyor panikliyim sanki üstüme bişey oturdu kalbim yerinden cikacak inanin ne derseniz deyin şuan aklim almiyor karakola gidecektim sayenizd3 doktora gidecegim.Elle tutulur gozle gorulur bir durum 9lsa zaten suan o adam yasamiyor olurdu sperm sulanan ve sugu olan bişey uyku tulumunun on kismi islakti boynuna dogru ve kokladigimda o tuhaf kokuyu aldi mdiyorum ya belki iyice uctum psikolojim gitti ve umarim oyledir ama bana yol gosteren mesajlarinizi okuyorum okumaya calisiyorum