• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Konunun gerçek olduğuna inanamıyorum. Eşiniz böyle bir sapıklığı bekleyebileceğiniz bir insansa, neden birliktesiniz? Bir de diyelim ki sapık, sizin evde ve uyanık olduğunuz, her an odaya girme ihtimaliniz olan bir saatte yapar mı bu sapıklığı? Ayrıca ortada bu kadar bariz bir delil bırakır mı? Çocuk uyanıkken üstelik, tepki verme ihtimalini, sizin duyma ihtimalinizi göze alır mı? Mantık dışı her şey... Yani aklım öyle diyor da, umarım gerçekten öyledir.

Sperm kokar mı diyen arkadaşlar, ya sizin burunlar tıkanık, ya da bazı erkeklerden sperm değil, saf su çıkışı var. Yoksa kokar yani. Sevişince bir odayı havalandırın siz yine de. :confused:

Sperm kokusu nedir ya? Daha önce koklamışlığınızmı var? Bebek bu kusmuştur, azı dişi çıkıyodur, salyası artmıştır. Eğer adamın tel geçmişinde pedofili ile ilgili aramalar falan gördünüzde ona istinadense birley diyemem yok ıslsklıktansa hemen siz psikiyatriye danışın
Kokuyor hatta ben trabzon hurmasinin kokusuna benzetiyorum hiç yiyemiyorum trabzon hurmasını.

Üye şüphe kötü bir şeydir ya kötü bir şey var ya sen hastasın bence sabah bir doktora götür testle öğrensinler eğer doğruysa karakola, yanlışsa psikiyatriye git bu kadar basit.

Koklamakla ne alaka ya ? Kasenin icine koyup koklamiyoruz heralde. Ama var bir kokusu.

spermin kokusu vardır, sanki elimize alıp kokluyor muyuz diyenleri çok ilginç buluyorum:KK53:

Spermin kokulu olduğunu bilmeyenler bugün de bir şey öğrendiniz hadi iyisiniz :)
Basbaya amonyak kokar sperm denen salgı.
Aynı odada dipdibe olduğunuz insandan gelen kokuyu mutlaka alırsınız zaten burnunuzu dayamaya gerek yok :)

Bu arada konu sahibi gerçeklik algısını şaşırmış olduğu için böyle rahat yazıyorum. Ortada cinsel istismarı yok bence rahat olun. Takıntıları için tedavi olur umarım. Yoksa işi çok zor..

Spermin kokusu vardır ama leke de bırakır hem ciltte hem kıyafette ve bunuda erkekler çok iyi bilir.Birde anne diğer odadayken böyle bir cesaret çok zor.Bu arada bebekler malesef hep temiz kokmuyorlar gündüz banyo yapsada terleyince pis kokuyorlar

Sadece kokusundan mı şüphe duydunuz yoksa daha önce çocuğunuza karşı olumsuz bir durum gördünüz mü?

Sperm kokusu ekşi değil bildiğim kadarı ile, ben çamaşırsuyu katkılı cifin elde bıraktığı kokuya benzetirim.Öyle ekşi bir kokusu yoktur.

Dünyada her şey oluyor, dediğiniz doğru da olabilir. Ama bence kusmuk veya ter kokusudur o. Yani umarım diğer şüpheniz sadece şüphedir.

Sizin dışınızda bu kokuyu koklatabileceğiniz, güvendiğiniz kardeş anne gibi aile bireyleri varsa onlar da koklasın. Sonra tahlile götürün.

Kokuyor hatta ben trabzon hurmasinin kokusuna benzetiyorum hiç yiyemiyorum trabzon hurmasını.

Üye şüphe kötü bir şeydir ya kötü bir şey var ya sen hastasın bence sabah bir doktora götür testle öğrensinler eğer doğruysa karakola, yanlışsa psikiyatriye git bu kadar basit.
benzetme hiç uygun olmamış yanlız

Nasil bi ev ortamda yasadigini bilemem. Suphelerin oldugu icin kokladigini dusunuyorum.. durum cok kotu vahim bisey. Fakat ben cocugun terledigini dusunuyorum bazen ter tuhaf kokar cocuklarda (bi eskimsi koku :) )
Zira sperm kokusundan cok textür ü onemli. Koku yaniltabilir ama textürü yaniltacagini sanmiyorum

Bu düşünceye ne oldugunu bilmediğiniz bir ıslaklıktanmı vardınız sadece yoksa başka şüphelerinizdemi var eğer böyle bir şey yoksa eşinizi çok kötü birşeyle suçluyorsunuz şuan sperm ekşi kokmaz kustuysa o ekşi kokar inşaallah yanılıyorsunuzdur

Nasıl böyle kesin bi yargıya varıyorsunuz anlamıyorum. Çocuklar söylediğinde de "Çocuktur hayal görmüştür, o adam öyle biri değil" diyip kulak tıkarız, ohh mis gibi vicdanlar !!

İsterse raporlu deli olsun, burada bi bebeğin istismarı söz konusu. Tabiki de tüm ihtimaller göz önüne alınmalı, araştırılmalı, kesim sonuçlar elde etmeli. Konu sahibini psikolojik rahatsızlığı olduğuna ikna etmek nedir yahu! Gerçekten rahatsızlığı da olabilir, bu kocasının böyle bir şey yapmasına engel mi ? Ne gerekiyorsa yapsın, düşündüğü gibi değilse bile en azından kendinde ki durumun ciddiyetini öğrenir ve yardım alır.

Haberlerde neler duyuyoruz izliyoruz..Gerçek hayatta olabilecek bişey buraya konu açılınca nedense kimse inanmıyor ve şüphe ile yaklaşıyor.Ben ihbar edeceğim bu konuyu şimdi arastirilsin
Peki bu konu sahibinin pardon ayaklarından ibaretse o babanın düşeceği durum çok kötü şikayet edecekse konu sahibi kendisi emin olup ne olduğuna gereğini o yapacak

Konu sahibi bebeklerimiz ayni yasta
Şoktayim su anda , lutfen acilen bir devlet hastanesine gidin , hastanelerde polis olur , tulumu da goturun
Polisi de cagirtin doktorla gorusmeye , polise durumu anlatip onun gozu onunde teslim edin tulumu
Ve bunu lutfen hemen yapin
Eski yorumlarinizi biliyorum , kocanizin cinsel sorunlari var , lutfen ama lutfrn hemen gidin

Konu zerre kadar inandirici değil. Zaten ondan dolayi silinmiş.

Hadi baba uyutmaya çalişiyor ve böyle iğrenç birşey yapiyor, çocuk ağlamaz mi? Bağirmazmi? Annesi uyumuyor diye kontrol ediyor fakat ağlamasi sorun değil mi?

Pedofiller evet psikopat ve iğrençler fakat her an karisi tarafindan basilabilir bir ihtimalde öyle birşey yapacaklarini sanmiyorum.

Ve boynunda islaklik varmiş. Sperm ve ter gayet ayirt edilcek iki maddedir. Adam çocuğun boynunami boşalmiş oluyor? Konu sahibin odaya girmeden 5 dakika önce?

Bu konu çok fazla tepki alabilceğini anladi konu sahibi ve sildi konuyu. Böyle iğrenç bir konu üzerine prim yapmak istemek neyin nesi? Umarim ömür boyu ban yer!!!

Arya , eski konularina baktim memeden kesiyormus bebegi o yuzden baba uyutiyor
Zaten aglar bebekler boyle bir donemde cok ve annenin odaya girmemesi gerek ki bebek anneyi gorup daha cok meme istemesin
Sanirim boyle bir surecteler ve bebek aglasa bile suphelenmedi ve son anda girdi odaya
Insallah gercek degildir , ama gercekse de degilse de ortada cok ciddi bir problem var bebek acisindan
Ve eski konularda yorunlarda hep kocasinin cinsel tuhafligindan bahsetmis , anlattiklari dogru degilse adam normal degil kesinlikle ama pedofili cok cok agir bir itham
Bence ne olursa olsun o tulumu doktora goturmeli

Sperm kokusu nedir ya? Daha önce koklamışlığınızmı var? Bebek bu kusmuştur, azı dişi çıkıyodur, salyası artmıştır. Eğer adamın tel geçmişinde pedofili ile ilgili aramalar falan gördünüzde ona istinadense birley diyemem yok ıslsklıktansa hemen siz psikiyatriye danışın
Tabi ki kokar :KK52:

cok sacma oyle bise olsa adam siler bence siz yaniliyorsunuzzz. bebek uyku tulumunda terlemistr. kokmustr sperm olsa yapis yapis olur lutfen bu kadar cagil olmayin

Back
X