Annem ile babamın 8 sene sonra dünyaya gelen ilk çocuğuyum
O kadar ayrıl demelere, o kadar çocuğunuz olmaz demelere rağmen... Yılmamışlar.
Eşimin amcasının kızı evliliklerinin 14 ya da 15. senesinde oğullarını kucaklarına aldılar.
Sizin durumunuzda iken şimdi umudu kesmek, ilişkinize yapabileceğiniz en büyük haksızlık olur.
Ee ben de takılayım benimkinin sülalesinin de boşanarak 2. eşi alma şeceresi kabarık... Eşimin ilk (ve tek) eşi olarak kurayım mı ben de, ilahimugehatun ...
O teselliyi verenin ağzına ıslak terlikle vurmak lazım, şuursuz. Salağa bak, güldüm kusura bakma da, eliyle yapıyor k.çıyla deviriyor :)
Neyse sen takılma...Vazgeçmek için her zaman çok erkendir.
His olarak içine kurulmamış ki.Arkadaşın içine öküz gibi oturmuş.
Başkası söylese he he derdin belki ama sana teselli vermeye çalışan yakından biri olunca kurcalamış seni.
Ve şeytan işe başlarrrrAynen işte, insanın aklına takılıyor illa hayatım.
Bir de dediğim gibi kpederimde abiside aldatmışlar hep,bazen sıra ondaymış gibi hissediyorum.
Aaa hatta geçen gün noldu bak şimdi aklıma geldi.
Bir konu geçti bu dedi ki "bir kadın benle uğraşsa nefsime güvenmem" dedim o nasıl laf. Yüzüme karşı böyle deme bari filan dedim. Yani ben uyarım demiyorum ama işte insanız kendime yüzde yüz güeniyorum yapmam diyemem dedi.
Sağol dürüstlüğün için dedim bende
Ne güzel maaşallah sen çok kıymetlisindir haaa :)
Boşanmalık bir durumumuz sorunumuz yok zaten bizim, sadece öyle bir his geldi çöreklendi içime.
Sanki bir gün bir şey olcakmış bende ayrılcakmışım gibi hissetmeye başladım.
Birde dediğim gibi mesela kpederimde eşimin abiside hep aldatmışlar karılarını vakti zamanında. Sıra eşimdeymiş gibi hissediyorum arada
Yeşilçam a bağlıyorum. "Mutluluğumuza bir mani çıkacak naadnan" moduna geçiyorum.
Mutluyum çünkü.
BravoSana bir akıl canım ; OKB'sin
Benımde bi kaç gundur başım dönüyor. tümör falan olmasın beynimde. Neyim var acaba, yaşayacak mıyım?Sana bir akıl canım ; OKB'sin
Neden sordunuz?Bravonasil koydunuz bu teshisi acaba?
Bu kadar akilci bir teshisin altyapisini merak ettigimdenNeden sordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?