Delirdim mi?

Dimi ya. İnsanlar böyle işte. Bi de bana bunu bak hayırlısı böyleymiş diyerek anlatıyor.
Resmen bana kadın ayrılırsınız filan mı demek istedi ne dedi :KK70:

ayrılırsınız dememiş bence ayrılırsanız demiş. en mutlu evliliklerde bile olabilen bi ihtimal. ama çocukla bağlantısını göremedim sadece. saçma bi laf etmiş.

Üst katimizda 20 kusur yıllık evli hiç çocuğu olmamış çift yaşıyor. El ele geziyorlar hep :) ben dogmusum 1 buçuk yaşında ayrılmışlar annemler. Onun dışında çocukları evlilik çağına gelip ayrılanlar da var . Biraz da kader sanırım bilemiyorum.
Kötü düşünüp kendini uzme . Dilerim en yakın zamanda sağlıklı bi bebegin olur :)

Ya ne tatlı bir çiftmiş :KK200:
senin içinde üzücü desem mi? Umarım mutlu bir çocukluğun olmuştur her şeye rağmen.
Kader kısmet tabi bir yerde
Bu konular biraz zor insan yaşarken saçmalıyor bir zaman sonra
çok tşk ederım:KK200:

Ya ne tatlı bir çiftmiş :KK200:
senin içinde üzücü desem mi? Umarım mutlu bir çocukluğun olmuştur her şeye rağmen.
Kader kısmet tabi bir yerde
Bu konular biraz zor insan yaşarken saçmalıyor bir zaman sonra
çok tşk ederım:KK200:
Ergenlik donemine kadar zorluk çektim. Okulda baba adı mesleği sorulunca kıpkırmızı olurdum çünkü babamın mesleğini tam olarak bilmiyordum 6 yaşından sonra hiç gorusmedigimiz için . Ama geçiyor. Insan hayatta herşeye alışıyor :)

Ben de korktum bir şey mi var diye..
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.
en büyük acı bir erkek acısı olsun..
Allah yaşatmasın ama olursa da dünyanın sonu değil.
Ona da alışırsın.
Sen stresten böyle hissediyorsun. Kaldı ki olacağı varsa zaten önüne geçilmez. Yaşadığın anı zehir etme kendine.

:D Kız öyle deme boşanırsam ne yaparımın hesaplarını yapıyorum oturup bazen :D

Baya pskopata bağladım. Haklısın dünyanın sonu değil ama ne bileyim işte, yaşamadan korkunç geliyor her şey.

Mügiş'im senin ağzın ya da aklın kum küreği mi istiyor ne????
O arkadaşın avutma mekanizması olmamış,ailesine gitsin yenisini yapsınlar fabrikasyon hatası.
Düşünme böyle pis şeyler,aklını dağıt.:KK11:

Gel bir tane çak valla hayatım, lazım oluyo arada bana :D
O arkadaşım öyle bir tip biraz densiz ama bende ne bileyim takıldım kaldım.
Bu çocuk mevzusundan dolayı iyice bunaldım onun yansıması herhalde bunlar

Ergenlik donemine kadar zorluk çektim. Okulda baba adı mesleği sorulunca kıpkırmızı olurdum çünkü babamın mesleğini tam olarak bilmiyordum 6 yaşından sonra hiç gorusmedigimiz için . Ama geçiyor. Insan hayatta herşeye alışıyor :)
Aynen ben de ,baba mesleği dediklerinde ilkokuldayken yemin ediyorum atıyordum,çünkü babamı hiç görmedim.Bu kadar bağlayıcı etkisi olsaydı ikinci çocuk olarak ben bağlardım ama tey tey teyyy yani.

Gel bir tane çak valla hayatım, lazım oluyo arada bana :KK70:
O arkadaşım öyle bir tip biraz densiz ama bende ne bileyim takıldım kaldım.
Bu çocuk mevzusundan dolayı iyice bunaldım onun yansıması herhalde bunlar
Bende de vardı manyak bir arkadaş,kendisi sordu eşin evde iş yapar mı yok özel günleri kutlar mı zırt pırt ,ben de cevap verdim.
Sonra da manyak demez mi anlatma herkese nazar değer.Deli mi ne sanki ben dur bak kocam böle böle yapıyo diye anlatıyormuşum gibi.

eşinle problemin yoksa başkasının söylediği bişey yüzünden saçma bir düşünceye girmenizi anlayamadım.benim de 10. yılda çocuğum oldu bendemi öyle düşünseydim.vardır bundada bir hayır derken siz sadece belkide boşanıcaksınız o yüzden olmuyor kısmını mı kafanıza yerleştirdiniz,bundan birsürü şey çıkar,sağlık sebepleri ,maddi imkanlar,çocukta rahatsızlık,vs vs

Annem ile babamın 8 sene sonra dünyaya gelen ilk çocuğuyum :KK66:
O kadar ayrıl demelere, o kadar çocuğunuz olmaz demelere rağmen... Yılmamışlar.
Eşimin amcasının kızı evliliklerinin 14 ya da 15. senesinde oğullarını kucaklarına aldılar.

Sizin durumunuzda iken şimdi umudu kesmek, ilişkinize yapabileceğiniz en büyük haksızlık olur.
Ee ben de takılayım benimkinin sülalesinin de boşanarak 2. eşi alma şeceresi kabarık... Eşimin ilk (ve tek) eşi olarak kurayım mı ben de, ilahi mugehatun mugehatun ...

O teselliyi verenin ağzına ıslak terlikle vurmak lazım, şuursuz. Salağa bak, güldüm kusura bakma da, eliyle yapıyor k.çıyla deviriyor :)

Neyse sen takılma...Vazgeçmek için her zaman çok erkendir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay kıyamam sana.
Şimdi iyiysen sıkıntı yok, bundan sonra hep iyi ol mutlu ol inşallah:KK200:

Aynen ben de ,baba mesleği dediklerinde ilkokuldayken yemin ediyorum atıyordum,çünkü babamı hiç görmedim.Bu kadar bağlayıcı etkisi olsaydı ikinci çocuk olarak ben bağlardım ama tey tey teyyy yani.

Hiç mi görmedin? :( Kıyamam sana ya. Canım benim. İnş başka yönlerden hep şanslı olursun şu hayatta.

Bende de vardı manyak bir arkadaş,kendisi sordu eşin evde iş yapar mı yok özel günleri kutlar mı zırt pırt ,ben de cevap verdim.
Sonra da manyak demez mi anlatma herkese nazar değer.Deli mi ne sanki ben dur bak kocam böle böle yapıyo diye anlatıyormuşum gibi.

ahahah deseydın haklısın basta sana anlatmamak gerek diye :D

Hiç mi görmedin? :KK43: Kıyamam sana ya. Canım benim. İnş başka yönlerden hep şanslı olursun şu hayatta.

ahahah deseydın haklısın basta sana anlatmamak gerek diye :KK70:
Çok teşekkür ederim canım benim.Babam yanımdan geçse tanımam valla.Hiç silüeti bile yok zihnimde.Eksikliğini de yaşamadım ama arıza oluşumun temelde yatan sebebi bu sankim :KK53:
O manyağa da zaten adın ne dese Haydar diyesim var o derece cevaplamam sorularını

:KK70:

eşinle problemin yoksa başkasının söylediği bişey yüzünden saçma bir düşünceye girmenizi anlayamadım.benim de 10. yılda çocuğum oldu bendemi öyle düşünseydim.vardır bundada bir hayır derken siz sadece belkide boşanıcaksınız o yüzden olmuyor kısmını mı kafanıza yerleştirdiniz,bundan birsürü şey çıkar,sağlık sebepleri ,maddi imkanlar,çocukta rahatsızlık,vs vs

Ne bileyim.
Şahane bir evliliğim yok elbette sorunlarımız var ama mutlu sayılırım. Çocuğun olmuyor oluşu ne tür bir imtihan bilemiyorum kafamda oturtamıyorum sanırım ondan. Bir de hep kötüyü düşünmeye bayılırım.
Fakat his olarak gelip içime kurulması kötü :(

her söylenene inanma...evlendikleri ilk ay hamile kalıp 2. ay boşananlar var..Rabbim herşeyin en iyisini bilir..

Ne bileyim.
Şahane bir evliliğim yok elbette sorunlarımız var ama mutlu sayılırım. Çocuğun olmuyor oluşu ne tür bir imtihan bilemiyorum kafamda oturtamıyorum sanırım ondan. Bir de hep kötüyü düşünmeye bayılırım.
Fakat his olarak gelip içime kurulması kötü :KK43:
His olarak içine kurulmamış ki.Arkadaşın içine öküz gibi oturmuş.
Başkası söylese he he derdin belki ama sana teselli vermeye çalışan yakından biri olunca kurcalamış seni.

Back
X