- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
Valla senin beynin de ne var ben bilemem bir beyin mr çektir beyninde ne var ne yok dökülsün ortaya...Benımde bi kaç gundur başım dönüyor. tümör falan olmasın beynimde. Neyim var acaba, yaşayacak mıyım?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla senin beynin de ne var ben bilemem bir beyin mr çektir beyninde ne var ne yok dökülsün ortaya...Benımde bi kaç gundur başım dönüyor. tümör falan olmasın beynimde. Neyim var acaba, yaşayacak mıyım?![]()
"Akılcı teşhis" ne demek pek anlamadım. Ama şöyle açıklayayım. Öncelikle OKB; Obsesif Kompülsif Bozukluk anlamına geliyor. Takıntı hastalığı yani. Konu sahibi takıntı yapmış meseleyi. Halbuki ortada endişe edilecek bir şey yok. Bunu biz biliyoruz ama kendisi takıntı haline getirmiş. Teşhisi de şöyle koydum; aynı rahatsızlık bende de var. Kısacası yaşayan bilir derler ya o hesap.. Çok iyi anladım konu sahibini..Bu kadar akilci bir teshisin altyapisini merak ettigimden
Tamam. Mr sonucumu size aticam. değerlendirirsinizValla senin beynin de ne var ben bilemem bir beyin mr çektir beyninde ne var ne yok dökülsün ortaya...Çok çooook geçmişler olsun acil şifalar..
Okb nin ne oldugunu biliorum ztn, yasayan icin de cok zor bir durumdur evt ama her kafasina bisey takmis insana sen okb sin diebilir miyiz sizce?"Akılcı teşhis" ne demek pek anlamadım. Ama şöyle açıklayayım. Öncelikle OKB; Obsesif Kompülsif Bozukluk anlamına geliyor. Takıntı hastalığı yani. Konu sahibi takıntı yapmış meseleyi. Halbuki ortada endişe edilecek bir şey yok. Bunu biz biliyoruz ama kendisi takıntı haline getirmiş. Teşhisi de şöyle koydum; aynı rahatsızlık bende de var. Kısacası yaşayan bilir derler ya o hesap.. Çok iyi anladım konu sahibini..
Evet cnm bir genel cerrah olarak seve seve...Tamam. Mr sonucumu size aticam. değerlendirirsiniz![]()
Tabi ki diyemeyiz, sadece okur okumaz, hiç endişe etmeden bu aklıma geldi ve paylaştım.Okb nin ne oldugunu biliorum ztn, yasayan icin de cok zor bir durumdur evt ama her kafasina bisey takmis insana sen okb sin diebilir miyiz sizce?
Bu arada rahatsizliginizdan kisa surede kurtulursunuz umarim
Ok bossHanımlar,
konuyu tartışmaya çevirmeyin, alayda edilmesin rica ediyorum.
Hahah ay muge yaa ben de dedim nolmus acaba
Sen delirmemissin de delinin birinin kuyuya attigi tasi cikarmaya calisiosun
Vardir bole patavatsiz tipler verdikleri teselliden vermedikleri hayirli
Bebek bekleme sureci cookkk cok yipratici olabilio biliorum, olmadik seylere uzulup kafayi takabilio insan
Sana tavsiyem bole tiplere derdini anlatma hatta bu bebek olayini cok cok guvenmedigin, seni rahatlatmayan kimseye anlatma, kafan rahat olur
Bu arada bebek icin tedavi goruo musun? Istemiosan bu soruyu pas gecebilirsin![]()
Sorma, bir de 9 sene boyunca tek çocuktum. :))
O kadar doktor gezmişler, bi doktor da kesinlikle senin çocuğun olmaz demiş kadının yüzüne yüzüne düşünebiliyor musun?
Bayılmış annem orada üzüntüden. Eski defterleri var, dergilerden - gazetelerden yüzlerce çocuk fotoğrafını kesmiş yapıştırmış senelerce, ne kadar hüzünlü bir şey... Bir de her ortamda "Çocuğunuz olmuyo mu sizin?" diye soran iki ayaklı okküzlerle muhatap...
Sonra bir doktora daha gidiyorlar. O da tıbben mümkün sizin çocuğunuzun olması, biz elimizden geleni yaparız, takdir Allah'ın diyor. Ama önce şu çocuk fikrini bi çıkarın kafanızdan, gezin tozun... Sonra da ben işte.
Çok üzerine düşmemeye çalışmugehatun cum, olacağı varsa önünde sonunda oluyor, yoksa da yoktur başka bir çözüm yolu denenir, illa doğuran mı ana oluyor? Çevremde evlat edinen akrabalarım da var, özlerden özler maşallah. Kaldı ki çifte kumru bir ömür yaşayan çocuksuz çiftler de yok mu? Yani... Laf söylemiş balkabağı, salla...
Bu konunun aldatmayla da boşanmayla da doğrudan bir ilişkisi yok. Kişisine bakar o.
O kuşaktan kuşağa geçen aldatılma mantığından da çık lütfen, ne o öyle piramitin laneti gibi :))
kuzum ne ilgisi var? benim bi tanıdığımın da çocuğu olmuyor.ve uzun süredir evliler.böyle şeylere inanıp da güzelim evliliğinizi mahvetmeyin.beraber geçirdiğiniz günlerin kıymetini bilin.illa herkesin cocugu olacak diye birşey yok.e cocukları olanlar da boşanıyor ona kalırsa.hem Allah nasip ederse olur cocugunuz da.kendinizi üzmeyin.
Sana bir akıl canım ; OKB'sin
Bu düşüncenin üzerinde durma hiç hakkımızda hayırlısı biz birbirimizi seviyoruz diyeceksin her korku geldiğinde...
Benımde bi kaç gundur başım dönüyor. tümör falan olmasın beynimde. Neyim var acaba, yaşayacak mıyım?![]()
Benim teyzemlerin kaç senedir olmadı olmuyor 40 yaşına geldiler hala evliler çocuk belirlemiyor bu boşanma işini sen etkilenmişsin biraz ondan o his gelmiş şeytandandır bırak uğraşma benle de bari![]()
Selam kızlar,
Yaklaşık dört senedir bebek istiyoruz eşimle ama maalesef nasip olmadı bir türlü.
Uzun süre önce birisi bir tanıdığından bahsetti ve dedi ki "beş senedir bebek istiyorlardı onlarında sorunu sizin gibiydi olmamıştı iyki olmamıış çünkü ayrıldılar" diyerek bana sözde teselli verdi.
Ben bunu duyduğumdan biri içime bir kurt düştü.
Saçma farkındayım ama hani bir his. Sanki bizde boşanacakmışız bu yüzden çocuğumuz olmuyormuş gibi hissediyorum.
Böyle bir şeyin olacağını hissedersin, olduğunda da biliyordum böyle olacağını diyeceğin türden.
Korkuyorum kendi kendime.
Aklıma bin türlü şey geliyor, eşimden sakladığım mevzular,onun ailesinde aldatma şeceresinin kabarık olması, filan filan.
Ya ben bu duygudan nasıl kurtulayım.
Bir akıl verin daa.
Etrafımda tanıdığım en az 4-5 yıl çocuğu olmayan kaç kişi varsa hepsinin de ortak açıklaması ne zaman koyverdilerse çocuk yapma düşüncesini o zaman hamile kaldıklarını öprenmişler. Üzerinde çok durunca çocuk da ağır beklenti altında ezilip meydana çıkamıyor olabilir:)
Evliliğinizin keyfini çıkartın![]()
mugişim bi deli kuyuya taş atmış sende atlamışsın peşinden be kuzumyapma allasen kadının iyi niyetli olmadığını düşünüyorum
![]()