Delirdim mi?

Annem ile babamın 8 sene sonra dünyaya gelen ilk çocuğuyum :KK66:
O kadar ayrıl demelere, o kadar çocuğunuz olmaz demelere rağmen... Yılmamışlar.
Eşimin amcasının kızı evliliklerinin 14 ya da 15. senesinde oğullarını kucaklarına aldılar.

Sizin durumunuzda iken şimdi umudu kesmek, ilişkinize yapabileceğiniz en büyük haksızlık olur.
Ee ben de takılayım benimkinin sülalesinin de boşanarak 2. eşi alma şeceresi kabarık... Eşimin ilk (ve tek) eşi olarak kurayım mı ben de, ilahi mugehatun mugehatun ...

O teselliyi verenin ağzına ıslak terlikle vurmak lazım, şuursuz. Salağa bak, güldüm kusura bakma da, eliyle yapıyor k.çıyla deviriyor :)

Neyse sen takılma...Vazgeçmek için her zaman çok erkendir.

Ne güzel maaşallah sen çok kıymetlisindir haaa :)
Boşanmalık bir durumumuz sorunumuz yok zaten bizim, sadece öyle bir his geldi çöreklendi içime.
Sanki bir gün bir şey olcakmış bende ayrılcakmışım gibi hissetmeye başladım.
Birde dediğim gibi mesela kpederimde eşimin abiside hep aldatmışlar karılarını vakti zamanında. Sıra eşimdeymiş gibi hissediyorum arada:KK53:

His olarak içine kurulmamış ki.Arkadaşın içine öküz gibi oturmuş.
Başkası söylese he he derdin belki ama sana teselli vermeye çalışan yakından biri olunca kurcalamış seni.

Aynen işte, insanın aklına takılıyor illa hayatım.
Bir de dediğim gibi kpederimde abiside aldatmışlar hep,bazen sıra ondaymış gibi hissediyorum.
Aaa hatta geçen gün noldu bak şimdi aklıma geldi.
Bir konu geçti bu dedi ki "bir kadın benle uğraşsa nefsime güvenmem" dedim o nasıl laf. Yüzüme karşı böyle deme bari filan dedim. Yani ben uyarım demiyorum ama işte insanız kendime yüzde yüz güeniyorum yapmam diyemem dedi.
Sağol dürüstlüğün için dedim bende:KK53:

Hahah ay muge yaa ben de dedim nolmus acaba:KK53:
Sen delirmemissin de delinin birinin kuyuya attigi tasi cikarmaya calisiosun:KK45:
Vardir bole patavatsiz tipler verdikleri teselliden vermedikleri hayirli:KK47:
Bebek bekleme sureci cookkk cok yipratici olabilio biliorum, olmadik seylere uzulup kafayi takabilio insan:KK16:
Sana tavsiyem bole tiplere derdini anlatma hatta bu bebek olayini cok cok guvenmedigin, seni rahatlatmayan kimseye anlatma, kafan rahat olur:KK49:
Bu arada bebek icin tedavi goruo musun? Istemiosan bu soruyu pas gecebilirsin:oops:

Aynen işte, insanın aklına takılıyor illa hayatım.
Bir de dediğim gibi kpederimde abiside aldatmışlar hep,bazen sıra ondaymış gibi hissediyorum.
Aaa hatta geçen gün noldu bak şimdi aklıma geldi.
Bir konu geçti bu dedi ki "bir kadın benle uğraşsa nefsime güvenmem" dedim o nasıl laf. Yüzüme karşı böyle deme bari filan dedim. Yani ben uyarım demiyorum ama işte insanız kendime yüzde yüz güeniyorum yapmam diyemem dedi.
Sağol dürüstlüğün için dedim bende:KK53:
Ve şeytan işe başlarrrr :KK53:

Ne güzel maaşallah sen çok kıymetlisindir haaa :)
Boşanmalık bir durumumuz sorunumuz yok zaten bizim, sadece öyle bir his geldi çöreklendi içime.
Sanki bir gün bir şey olcakmış bende ayrılcakmışım gibi hissetmeye başladım.
Birde dediğim gibi mesela kpederimde eşimin abiside hep aldatmışlar karılarını vakti zamanında. Sıra eşimdeymiş gibi hissediyorum arada:KK53:

Sorma, bir de 9 sene boyunca tek çocuktum. :))
O kadar doktor gezmişler, bi doktor da kesinlikle senin çocuğun olmaz demiş kadının yüzüne yüzüne düşünebiliyor musun?
Bayılmış annem orada üzüntüden. Eski defterleri var, dergilerden - gazetelerden yüzlerce çocuk fotoğrafını kesmiş yapıştırmış senelerce, ne kadar hüzünlü bir şey... Bir de her ortamda "Çocuğunuz olmuyo mu sizin?" diye soran iki ayaklı okküzlerle muhatap...

Sonra bir doktora daha gidiyorlar. O da tıbben mümkün sizin çocuğunuzun olması, biz elimizden geleni yaparız, takdir Allah'ın diyor. Ama önce şu çocuk fikrini bi çıkarın kafanızdan, gezin tozun... Sonra da ben işte.
Çok üzerine düşmemeye çalış mugehatun mugehatun cum, olacağı varsa önünde sonunda oluyor, yoksa da yoktur başka bir çözüm yolu denenir, illa doğuran mı ana oluyor? Çevremde evlat edinen akrabalarım da var, özlerden özler maşallah. Kaldı ki çifte kumru bir ömür yaşayan çocuksuz çiftler de yok mu? Yani... Laf söylemiş balkabağı, salla...

Bu konunun aldatmayla da boşanmayla da doğrudan bir ilişkisi yok. Kişisine bakar o.

O kuşaktan kuşağa geçen aldatılma mantığından da çık lütfen, ne o öyle piramitin laneti gibi :))

kuzum ne ilgisi var? benim bi tanıdığımın da çocuğu olmuyor.ve uzun süredir evliler.böyle şeylere inanıp da güzelim evliliğinizi mahvetmeyin.beraber geçirdiğiniz günlerin kıymetini bilin.illa herkesin cocugu olacak diye birşey yok.e cocukları olanlar da boşanıyor ona kalırsa.hem Allah nasip ederse olur cocugunuz da.kendinizi üzmeyin.

Olurmu öyle şey ya..o zaman bu mantığa göre çocuğu olanlarda hiç boşanamaz))
Böyle şeyler düşünüp daha çok strese sokmayın kendinizi..stresli olursanız bebek yapabilme ihtimaliniz azalır. .rahat olun..

Bu düşüncenin üzerinde durma hiç hakkımızda hayırlısı biz birbirimizi seviyoruz diyeceksin her korku geldiğinde...

Kahin mi onlar nerden bilsin
İnanma
Neyi çağırırsan o gelir
Uyduruk falcılara giden falcının dediğini doğru gibi görür düşüne düşüne o kötülüğü bulur
Bu yüzden dinimizce uygun değil aslında

Neyse işte güzel düşün güzel olsun
5 çocuk yapıp boşananlar da var ona bakarsan

Back
X