merhaba herkese. anlatacağım şey eminim herkesin sinirini çok bozacak. Ailecek hayvanları çok severiz. babamın işyeri açık bir alanda olduğu için kendimize ait 3 köpeğimiz vardı. daha sonra bu sayı sokak köpeklerinin de işyerimizi mesken tutmasıyla, sahiplerinin köpekleri terk etmesiyle bir hayli çoğaldı bu durumdan hiç şikayetçi değiliz. babam hep der ki; bizim rızkımızda onlarında hakkı var. hergün erken kalkar onların yemeklerini hazırlatır işe öyle gider. hasta olduklarında veterinere götürür. şehir dışındaysa sürekli arar sorar '' köpeklere yemek verdiniz mi? '' diye.gelelim konuya; birkaç gün önce 40' lı yaşlarda bir adam geliyo işyerinin yanındaki parka orada biraz alkol alıyor. daha sonra biraz ileride ağaçlık ve otluk alan var. bizim köpeğimiz candy oraya çağırıyo. candy de çok cana yakın bir köpek. hayvan yiyecek verecek diye gidiyo. abimle babam fark ediyolar. candy' nin otluğa doğru gittiğini. hayvan ordan çıkmayınca abim gidip bakıyo. Bir de ne görsün Ş...siz adam köpeğe tecavüz ediyo. abim gördükleri karşısında çıldırıyo. adamı bir güzel haşat ediyo.
daha sonra bizimkiler karakola gitmeden adam beni dövdüler deyip bizimkilerden önce şikayette bulunuyo. polis gelip bizimkileri alıyo olayı anlatıyolar. iyi yapmışsınız eline sağlık diyolar. Bizimkiler şikayetçi oluyo, o pislikte tabi. ama suçunu kabul eder mi? hiç. saçmalığa bakın, köpek erkek olsa cezası daha ağırmış. Mahkeme günü daha belli olmadı. umarım bu iğrenç yaratık çok güzel bir ceza alır ve ismi deşifre edilip gazetelerde yer alır.
böyle yaratıkların aile içi ve geçmişi iyice araştırılmalı. Bunu bi hayvana yapan pislik çoluk çocuğa ne yapmaz. üstelik bu pisliği yaptığı yer çocuk parkının hemen dibi. hayvanın ağzı var dili yok nasıl bir insadır bu. insan demeye utanıyorum. Allah bilir çoluğu çocuğu ve torunları vardır. Rabbim böyle insanlarıı kahretsin. böyle pisliklerle bizleri karşılaştırmasın.
çok sinirlerim bozuldu, o nedenle yazmak istedim...
daha sonra bizimkiler karakola gitmeden adam beni dövdüler deyip bizimkilerden önce şikayette bulunuyo. polis gelip bizimkileri alıyo olayı anlatıyolar. iyi yapmışsınız eline sağlık diyolar. Bizimkiler şikayetçi oluyo, o pislikte tabi. ama suçunu kabul eder mi? hiç. saçmalığa bakın, köpek erkek olsa cezası daha ağırmış. Mahkeme günü daha belli olmadı. umarım bu iğrenç yaratık çok güzel bir ceza alır ve ismi deşifre edilip gazetelerde yer alır.
böyle yaratıkların aile içi ve geçmişi iyice araştırılmalı. Bunu bi hayvana yapan pislik çoluk çocuğa ne yapmaz. üstelik bu pisliği yaptığı yer çocuk parkının hemen dibi. hayvanın ağzı var dili yok nasıl bir insadır bu. insan demeye utanıyorum. Allah bilir çoluğu çocuğu ve torunları vardır. Rabbim böyle insanlarıı kahretsin. böyle pisliklerle bizleri karşılaştırmasın.
çok sinirlerim bozuldu, o nedenle yazmak istedim...