delirdim resmen. Bunu yapan bir insan olamaz.

guliz84

.....Eden bulur!.....
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
338
8
46
Batman
merhaba herkese. anlatacağım şey eminim herkesin sinirini çok bozacak. Ailecek hayvanları çok severiz. babamın işyeri açık bir alanda olduğu için kendimize ait 3 köpeğimiz vardı. daha sonra bu sayı sokak köpeklerinin de işyerimizi mesken tutmasıyla, sahiplerinin köpekleri terk etmesiyle bir hayli çoğaldı bu durumdan hiç şikayetçi değiliz. babam hep der ki; bizim rızkımızda onlarında hakkı var. hergün erken kalkar onların yemeklerini hazırlatır işe öyle gider. hasta olduklarında veterinere götürür. şehir dışındaysa sürekli arar sorar '' köpeklere yemek verdiniz mi? '' diye.gelelim konuya; birkaç gün önce 40' lı yaşlarda bir adam geliyo işyerinin yanındaki parka orada biraz alkol alıyor. daha sonra biraz ileride ağaçlık ve otluk alan var. bizim köpeğimiz candy oraya çağırıyo. candy de çok cana yakın bir köpek. hayvan yiyecek verecek diye gidiyo. abimle babam fark ediyolar. candy' nin otluğa doğru gittiğini. hayvan ordan çıkmayınca abim gidip bakıyo. Bir de ne görsün Ş...siz adam köpeğe tecavüz ediyo. abim gördükleri karşısında çıldırıyo. adamı bir güzel haşat ediyo.
daha sonra bizimkiler karakola gitmeden adam beni dövdüler deyip bizimkilerden önce şikayette bulunuyo. polis gelip bizimkileri alıyo olayı anlatıyolar. iyi yapmışsınız eline sağlık diyolar. Bizimkiler şikayetçi oluyo, o pislikte tabi. ama suçunu kabul eder mi? hiç. saçmalığa bakın, köpek erkek olsa cezası daha ağırmış. Mahkeme günü daha belli olmadı. umarım bu iğrenç yaratık çok güzel bir ceza alır ve ismi deşifre edilip gazetelerde yer alır.
böyle yaratıkların aile içi ve geçmişi iyice araştırılmalı. Bunu bi hayvana yapan pislik çoluk çocuğa ne yapmaz. üstelik bu pisliği yaptığı yer çocuk parkının hemen dibi. hayvanın ağzı var dili yok nasıl bir insadır bu. insan demeye utanıyorum. Allah bilir çoluğu çocuğu ve torunları vardır. Rabbim böyle insanlarıı kahretsin. böyle pisliklerle bizleri karşılaştırmasın.
çok sinirlerim bozuldu, o nedenle yazmak istedim...

çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca..Yüce rabbim hepimizi ve tüm canlıları korusun böylelerinin şerrinden!!!

allahın belası
bunu çaresi savunmasız hayvana yapana insana yapamaz mı sanıyolar
bunlara en ağır cezaları vermeli devlet
köpeğin tecavüze uğradığını ıspatladınız mı
vet. fakültesinden rapor alsaydınız
başka türlü ispat edemezsiniz malesef

merhaba herkese. anlatacağım şey eminim herkesin sinirini çok bozacak. Ailecek hayvanları çok severiz. babamın işyeri açık bir alanda olduğu için kendimize ait 3 köpeğimiz vardı. daha sonra bu sayı sokak köpeklerinin de işyerimizi mesken tutmasıyla, sahiplerinin köpekleri terk etmesiyle bir hayli çoğaldı bu durumdan hiç şikayetçi değiliz. babam hep der ki; bizim rızkımızda onlarında hakkı var. hergün erken kalkar onların yemeklerini hazırlatır işe öyle gider. hasta olduklarında veterinere götürür. şehir dışındaysa sürekli arar sorar '' köpeklere yemek verdiniz mi? '' diye.gelelim konuya; birkaç gün önce 40' lı yaşlarda bir adam geliyo işyerinin yanındaki parka orada biraz alkol alıyor. daha sonra biraz ileride ağaçlık ve otluk alan var. bizim köpeğimiz candy oraya çağırıyo. candy de çok cana yakın bir köpek. hayvan yiyecek verecek diye gidiyo. abimle babam fark ediyolar. candy' nin otluğa doğru gittiğini. hayvan ordan çıkmayınca abim gidip bakıyo. Bir de ne görsün Ş...siz adam köpeğe tecavüz ediyo. abim gördükleri karşısında çıldırıyo. adamı bir güzel haşat ediyo.
daha sonra bizimkiler karakola gitmeden adam beni dövdüler deyip bizimkilerden önce şikayette bulunuyo. polis gelip bizimkileri alıyo olayı anlatıyolar. iyi yapmışsınız eline sağlık diyolar. Bizimkiler şikayetçi oluyo, o pislikte tabi. ama suçunu kabul eder mi? hiç. saçmalığa bakın, köpek erkek olsa cezası daha ağırmış. Mahkeme günü daha belli olmadı. umarım bu iğrenç yaratık çok güzel bir ceza alır ve ismi deşifre edilip gazetelerde yer alır.
böyle yaratıkların aile içi ve geçmişi iyice araştırılmalı. Bunu bi hayvana yapan pislik çoluk çocuğa ne yapmaz. üstelik bu pisliği yaptığı yer çocuk parkının hemen dibi. hayvanın ağzı var dili yok nasıl bir insadır bu. insan demeye utanıyorum. Allah bilir çoluğu çocuğu ve torunları vardır. Rabbim böyle insanlarıı kahretsin. böyle pisliklerle bizleri karşılaştırmasın.
çok sinirlerim bozuldu, o nedenle yazmak istedim...

insanlar insanlıktan çıkmış canım onlara hayvan demek bile inan hayvanlara hakaret olur inşallah cezasını çeker pislik herif. böyle insanlarla ne bizi ne evlatlarımızı nede tüm müslüman kardeşlerimizi karşılaştırmasın rabbim. başımıza taş yağmadığına dua etmeliyiz aslında ne günlere kaldık yarabbim böyle sapık ruhlu insanlar ne yazıkki vicdandan merhametten yoksun artık hiç güvenilecek bir ortam yok.:50::50::50:

Son düzenleme:
allahım gün geçtikçe insanlardan nefret ediyorum

bunlara insan bile denmemeli...

bu yaratıklara en büyük ceza verilmeli...

insanın biraz kendine saygısı olur!!!!

düsündüm düsündüm...
yazacak tek bir kelime bile bulamadim:50:
kanim dondu:50:
zavalli candy:5:

su yasadigim yerde hayvanlara verilen degerin 10 da 1 keske türkiyede verilse....

yok artık bunu yapan gerçekten insan olamaz nasıl bişey bu ya . böyle yapanları arabistandaki gibi cezalandrmak lazım aslında . yada alıp asıcaksn ibret olcak diycem de ibret de vicdanı olup Allah tan korkan insana işler . bunu yapan insana insan bile demek istemiyorum diycek sözüm yok . devletimizin bu konudaki cezalrı ne yazık ki yeterli değil daha caydırıcı daha ağır cezalar konulmalı . Allah belasını versin bunu yapana.

allahın belası
bunu çaresi savunmasız hayvana yapana insana yapamaz mı sanıyolar
bunlara en ağır cezaları vermeli devlet
köpeğin tecavüze uğradığını ıspatladınız mı
vet. fakültesinden rapor alsaydınız
başka türlü ispat edemezsiniz malesef

söyledim, ama ne yaptılar bilmiyorum. yarın öğrenicem bakalım.

söyledim, ama ne yaptılar bilmiyorum. yarın öğrenicem bakalım.

elinizde veteriner fakültesinin raporu olmalı mutlaka
ama olayın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum
en kısa sürede hatta olayın hemen üzerinde götürseydiniz
daha iyi olurdu
adli kayıt tutulur sizin işinizde kolaylaşırdı
öyle zor ki hayat ve kanunlar onlar için
bu elinizde en büyük ve yeterli kanıt olurdu
yoksa şansınız malesef yok
yapmadım der inkar eder, köpek de hayır yaptı diyemeyeceği için
o pislik herif elini kolunu sallaya sallaya gezer:19:

şuanda ağlıyorum bu nasıl birrr hayvanlık!!!! o adamı öldürmek isterdm off neler söylemek istiyorum elim ayagım titredi yaaa hayvan diyoruz asıl kim hayvan ve herşeyi hissediyor onlar o yavrucak anlamıyormu sanki tecavüze ugradıgnı nasıl üzülmştürrr nasıl ne hissediyordur ama çagırsa birisi yine gider yanına koşulsuz güven sevgi onlarda bulunan..allah belasını verir umarım o pisliğin ki sanmıyorum bizim ülkemizdeee:(

O adamın da aynı şeyi yaşamasını dilerim :47:

Konunuz evcil hayvanlar bölümüne taşındı..

elinizde veteriner fakültesinin raporu olmalı mutlaka
ama olayın üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum
en kısa sürede hatta olayın hemen üzerinde götürseydiniz
daha iyi olurdu
adli kayıt tutulur sizin işinizde kolaylaşırdı
öyle zor ki hayat ve kanunlar onlar için
bu elinizde en büyük ve yeterli kanıt olurdu
yoksa şansınız malesef yok
yapmadım der inkar eder, köpek de hayır yaptı diyemeyeceği için
o pislik herif elini kolunu sallaya sallaya gezer:19:

olayın üzerinden 5 gün falan geçti. ben olayı telefonla öğrendim. ailemden baya uzaktayım. annem üzüleceğimi bildiği için 2-3 gün haberim olmadı. öğrendiğimde götürmemişlerdi. karakolda da bilgilendirmemişler maalesef. bugün yine sordum. üzerinden birkaç gün geçti olmaz diye götürmemişler. şahitler çokmuş, inşallah cezasını alır adi herif. umarım dediğiniz gibi olmaz.

olayın üzerinden 5 gün falan geçti. ben olayı telefonla öğrendim. ailemden baya uzaktayım. annem üzüleceğimi bildiği için 2-3 gün haberim olmadı. öğrendiğimde götürmemişlerdi. karakolda da bilgilendirmemişler maalesef. bugün yine sordum. üzerinden birkaç gün geçti olmaz diye götürmemişler. şahitler çokmuş, inşallah cezasını alır adi herif. umarım dediğiniz gibi olmaz.[/QUOTE
şahitlerde varsa umarım bişeyler yapılabilirr bu olaylar o kadar çok arttı ki ülkemizde erkeklerden nefret eder oldum bu nasıl bir sapıklık nasıl bir zevk ben anlayamıyorum yaa onlar bebek gibiler nasıl böyle birşey yapılır ben akıl sır erdiremiyorum:( böyle haberler duydukça çok üzülüyorum ve tecavüze ugrayıp ölen çok köpek var bunu o hayvana yapan başka birisine yapamazmı sanıyorlar yada savunmasız bir çocuğa yapamazmı bu sapıklıgı yapan allah belasını verir umarım bu hayatta yanına kar kalsadaaa cehennemdee yanmasını dilerimm saçmalamış olabilir çok sinirliyim çünkü hayvanlara yapılan haksızlıklarla ilgili konularda..

bir cezası olmalı müebbet hapis olmalı bencee hayvanlara tecavüz kadınlara tecavüzle eşit sayılmalı cezasııı

Back
X