Delireceğim az kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Kızlar dün öğlenden beri erkek arkadaşıma ulaşamıyorum. Öğlene doğru en son yoğun başladık yazmıştı. Ancak o saatten sonra attığım mesajlar görüldü olmadı. Arıyorum açmıyor. Hiç huyu olan bir şey değil çnkü her müsait anında yazan biri dün öğleden beri ortada yok. En son Bugün biraz önce iş yerini aradım firmada da değilmiş delirmek üzereyim az kaldı 🤦🏼‍♀️

Güncelleme : Sorun yok kızlar beyfendi kötü bir gün geçirmiş neden ona ulaşmayı beklemek yerine iş yerini aradığım için birde insanları taciz ediyorsun diye tantana yaptı.

Son düzenleme:
Ailesinden tanıdığınız biri veya arkadasi yok mu? Ne zamandır birliktesiniz, işe bile gitmediyse ya hastanede ya da karakolda olabilir.

Benimki bana 4 -5 saat yazmasın ben hemen haber almaya çalışırım. Anlarım ki başına bir şey geldi. Huyu değil çünkü ennnnn geç 2 saat sonra yazar.

Hemen ailesinden, arkadaşlarından sorun öğrenmeye çalışın. Dünden beri yazmamak bana hiç güvenli gelmedi

Ailesinden tanıdığınız biri veya arkadasi yok mu? Ne zamandır birliktesiniz, işe bile gitmediyse ya hastanede ya da karakolda olabilir.
Ablasına yazdım instagramdan arkadaşlarını yazıp haber almaya çalışmak istemedim ama bilmiyorum firma da santraldeki kız firma da değil Bugün dedi. Mesajlar çift tik oluyor öyle kalıyor arıyorum açan yok

Benimki bana 4 -5 saat yazmasın ben hemen haber almaya çalışırım. Anlarım ki başına bir şey geldi. Huyu değil çünkü ennnnn geç 2 saat sonra yazar.

Hemen ailesinden, arkadaşlarından sorun öğrenmeye çalışın. Dünden beri yazmamak bana hiç güvenli gelmedi
İşte oda yazmayan biri değil arkadaşlarıyla içmeye gitse yazar. Hani sessiz sedasız ayrılmak için mi kaçtı acaba dedim sosyal medya da yorumlarıma kadar duruyor

Ablasına yazdım instagramdan arkadaşlarını yazıp haber almaya çalışmak istemedim ama bilmiyorum firma da santraldeki kız firma da değil Bugün dedi. Mesajlar çift tik oluyor öyle kalıyor arıyorum açan yok
Dünden beri yazmıyor diyorsunuz niye haber almak istemediniz? Ben bile merak ettim.

İşte oda yazmayan biri değil arkadaşlarıyla içmeye gitse yazar. Hani sessiz sedasız ayrılmak için mi kaçtı acaba dedim sosyal medya da yorumlarıma kadar duruyor
Böyle bir düşünceye kapılmak hiç aklıma gelmezdi benim. Niye böyle düşündünüz? Aranız kötü müydü?

Dünden beri yazmıyor diyorsunuz niye haber almak istemediniz? Ben bile merak ettim.
Akşam yazdım ettim yazmak istemiyor sandım
Ya onun ya sizin başınıza bir sey gelmis gibi duruyor. Umarım kotu bir sey olmamistir
İnşallah korkum ama çok basit bir sebep varsa ben öldüreceğim
Böyle bir düşünceye kapılmak hiç aklıma gelmezdi benim. Niye böyle düşündünüz? Aranız kötü müydü?
Aramız aksine çok iyiydi dün sabah en son aşkımla canımlı cicimli konuştuk pazar birlikteydik 🤦🏼‍♀️

1 ay olmak üzere ortak arkadaşımız yok

Hayır değil aynı ildeyiz

1 ay olmak üzere
Keşke ablasına mesaj atmasaymışsınız. Başına kötü birşey gelse, ailesine ulaşırlar zaten. Israrcı durumuna düşmüşsünüz. Bir işler karıştırıyor bence de. Sizin yerinizde olsam ne söylerse söylesin böyle laps diye iletişimi kesip ortadan kaybolan birine tekrar güvenemezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X