Delireceğim az kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun kadar kısa süren bir ilişki de kafayı yememelisiniz diye düşünüyorum
Hiç habersiz bıraktığı olmazdı uyandığı Andan yatana kadar aldığı nefesi bile haber veren bir adam
Kesin bir haltlar karıştırıyordur
Sanmıyorum ilişkimizi gizleyecek biri değil kendisi zaten çevresindeki herkes biliyor ve işe bile gitmeyip de

Keşke ablasına mesaj atmasaymışsınız. Başına kötü birşey gelse, ailesine ulaşırlar zaten. Israrcı durumuna düşmüşsünüz. Bir işler karıştırıyor bence de. Sizin yerinizde olsam ne söylerse söylesin böyle laps diye iletişimi kesip ortadan kaybolan birine tekrar güvenemezdim.
Ailesi bana ulaşamaz zaten öyle bir şey varsa tanışmıyoruz ailesiyle hayır iyi sorun yok derse ablası zaten ben öldüreceğim onu bu sefer de

Kesinlikle gizli bir iş karıştırıyor senden ayrılmayı umursadığını da sanmıyorum

1 aylık ilişki için bu telaş gereksiz… Keşke ablasına da yazmasaydın ben uzun ilişki fln sanmıştım. Boşverin. Zaten eninde sonunda ne olduğunu öğrenirsiniz…

1 aylık ilişki için bu telaş gereksiz… Keşke ablasına da yazmasaydın ben uzun ilişki fln sanmıştım. Boşverin. Zaten eninde sonunda ne olduğunu öğrenirsiniz…
Sorun yok beyfendi kötü bir gün geçirmiş neden ona ulaşmayı beklemek yerine iş yerini aradığım için birde insanları taciz ediyorsun diye tantana yaptı.

Sorun yok kızlar beyfendi kötü bir gün geçirmiş neden ona ulaşmayı beklemek yerine iş yerini aradığım için birde insanları taciz ediyorsun diye tantana yaptı.
1 aylık ilişkiymiş daha tamam da insan en azından iyi değilim, bir şey sorma, sana yazacağım müsait olunca falan der. Bence sal bunun ipini sen

Sorun yok kızlar beyfendi kötü bir gün geçirmiş neden ona ulaşmayı beklemek yerine iş yerini aradığım için birde insanları taciz ediyorsun diye tantana yaptı.
Bir aylık ilişki deyince tahmin etmiştim. Sal ipini gitsin başka işler karıştırıyo belli. Bir aylık ilişki de de böyle kafayı yemeyin bir daha

Bazı konuları okurken saçımı başımı yolmak istiyorum. 1 aylık ilişki için böyle şova gerek var mı orasına karışamam da. 9 yıldır beraber olduğum adam, doğacak bebeğimin babası dahil bana böyle yapsa ertesi gün kendini poposunda tekmeyle bulur. Kendinize değer verin biraz. Bir de tantana yapmış vasat herif. Ağzının payını veremediniz mi!

Kızlar dün öğlenden beri erkek arkadaşıma ulaşamıyorum. Öğlene doğru en son yoğun başladık yazmıştı. Ancak o saatten sonra attığım mesajlar görüldü olmadı. Arıyorum açmıyor. Hiç huyu olan bir şey değil çnkü her müsait anında yazan biri dün öğleden beri ortada yok. En son Bugün biraz önce iş yerini aradım firmada da değilmiş delirmek üzereyim az kaldı 🤦🏼‍♀️

Güncelleme : Sorun yok kızlar beyfendi kötü bir gün geçirmiş neden ona ulaşmayı beklemek yerine iş yerini aradığım için birde insanları taciz ediyorsun diye tantana yaptı.
Ne kadar kötü bir gün geçirirse geçirsin, sana haber vermeliydi ve sorduğunda terslememeliydi.

Kızlar dün öğlenden beri erkek arkadaşıma ulaşamıyorum. Öğlene doğru en son yoğun başladık yazmıştı. Ancak o saatten sonra attığım mesajlar görüldü olmadı. Arıyorum açmıyor. Hiç huyu olan bir şey değil çnkü her müsait anında yazan biri dün öğleden beri ortada yok. En son Bugün biraz önce iş yerini aradım firmada da değilmiş delirmek üzereyim az kaldı 🤦🏼‍♀️

Güncelleme : Sorun yok kızlar beyfendi kötü bir gün geçirmiş neden ona ulaşmayı beklemek yerine iş yerini aradığım için birde insanları taciz ediyorsun diye tantana yaptı.
Seni hak etmiyor baskasi olsa trip atar sen ise endiselenmissin o sana mi kiziyor dusuncesiz biri belli kk

Anam babam kardeşim dışında kimseyi merak etmem kimse için böyle yana yakıla etrafa saldırmam. Umarım bundan sonra siz de böyle yapmazsınız

1 aydır tanidgin adam için böyle yapmazdı cümlesini kurmak da artik bilemiyorum.
1 senelik ilişkisinde ghostlayan adamlar varken çok iyimser düşünüyorsun.
Adam kaçıyor işte senden.
Kimse teline hiç bakmayacaj kadar yoğun değil emin ol.
Iş yerini aramak falan da gerçekten şok oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X