Delireceğim yardım edin

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba kk. Sorunlarım daha sıcak ailem tam kanat açtı derken güvendim , gittim işverenim ile görüştüm ben istanbula geçiyorum ailemin yanına sizden ricam oğluma bizim okulun diğer kanadında indirim sağlayın ve beni de transfer yapın dedim . Adama bir de baskı kurdum şaka gibi.

Yardım ederiz hocam dediler. Birkaç saat sonrq işten çıktım annem babam aramıyor baktım aradım dedim bir şey mi var meğer kardeşimle konuşmuşlar neymiş kardeşim istemiyormuş ben gidersem o evi terkedermiş. Babam da oğlundan olamazmış. Ne denir? Bahane de çok kez gidip döndün güvenemiyorurz madem öyle ne diye buraya geleceksin dediniz ben çıkışımı söyledim adamlara dedim . Bana mı sordun demez mi? Kafayı yemek üzereyim öleyim mi burası küçük yer nasıl iş bulurum işimden de memnunlar ve kurucumuz seni seviyoruz iyi çalışıyorsun demesine rağmen ben basıl toparlanacağım burada kalmak da zorundayım ayrıca üstelik allahım yardım edin ne olur . Ben delireceğim yoksa gerçekten

Tekrar konuşun iş vereninizle yada dediğiniz gibi gidin annenizin olduğu şehre ama yanlarında gitmeyin dalga mı geçiyorlar yeni mi gelmiş akıllarına ne olursa olsun boşanmaktan vazgecmeyin

Keşke konunun öncesinide anlatsaydınız. Neyse bence çok geç olmadan patronunuzla konuşup planlarınızın ters gittiğini, tekrar eski işinize devam etmek istediğinizi söyleyin. Bari işinizden olmayın

Konum daha var bdv de taze duruyor uzatmak istemedim , geçen hafta adamlara kalmak istediğimi ne düşündüklerini sordum bu gün de gidiyorum dedim şimdi nasıl ne zaman söyleyeceğim bilmiyorum delireceğim dengesiz bu der işimden atarlarsa ya

Patronunla yeniden konuş gitme işi iptal oldu diye.. Anlayışla karşılar sizden memnunsa.

Memnun ama ben utanıyorum resmen bir hafta önce kalkacağım bir hafta sonra gideceğim sonra yeniden kalacağım düşünsenize rezillik ne düşünürler kim bilir hakkımda

Tekrar konuşun iş vereninizle yada dediğiniz gibi gidin annenizin olduğu şehre ama yanlarında gitmeyin dalga mı geçiyorlar yeni mi gelmiş akıllarına ne olursa olsun boşanmaktan vazgecmeyin

Koca İstanbul yeni bir iş çocuk okula bakanı yok ve hadi saatlerimiz çakışmadı ? Ne iş olacağı belli değil . Ben nasıl toparlayacağım allah aşkına

Kötü olmuş, İstanbul fikrinin bu durumda rafa kaldırılması gerekiyor aileniz destek olmayacaksa çünkü hayat oldukça pahalı İstanbul'da.Cok duyarsızlarmıs gerçekten hemen görüştüğünüz kişiyi arayıp İstanbul'da çalışma planının iptal olduğunu soyleyin

Kötü olmuş, İstanbul fikrinin bu durumda rafa kaldırılması gerekiyor aileniz destek olmayacaksa çünkü hayat oldukça pahalı İstanbul'da.Cok duyarsızlarmıs gerçekten hemen görüştüğünüz kişiyi arayıp İstanbul'da çalışma planının iptal olduğunu soyleyin

Bir günde bu nasıl değişir demezler mi dengesiz misin sen diye bir de nasıl bastırdım be olur arayın diye allahım

Koca İstanbul yeni bir iş çocuk okula bakanı yok ve hadi saatlerimiz çakışmadı ? Ne iş olacağı belli değil . Ben nasıl toparlayacağım allah aşkına
O zaman patronuna konuş tekrar ne olacaksa öyle de böyle de olacak yada kardeşini ara direkt onunla konus anne babanı araya katmadan

Belirsiz babam ev aldı ona o alt katta karışı ile ben babamlarla kalacaktım oysa ki
Öz babanız değil mi? Neden oğlundan olacakmış. Senin için babasını terkediyorsa zaten babasını sevmiyordur ki.

Sizi mi kıskanıyor kardeşiniz, ve öz kardeşiniz mi

Bir günde bu nasıl değişir demezler mi dengesiz misin sen diye bir de nasıl bastırdım be olur arayın diye allahım
Başka çare yok ama durumu aynen anlatırdım ben olsaydım, aileme güvendim ama onlar beni yok saydı derdim ve geçen konuşmayı olduğu gibi aktarırdım .Yarın ilk işiniz bu olsun bence geç olmadan konuşun

Öz babanız değil mi? Neden oğlundan olacakmış. Senin için babasını terkediyorsa zaten babasını sevmiyordur ki.

Sizi mi kıskanıyor kardeşiniz, ve öz kardeşiniz mi

Ben uzun zaman kondurmadım daha önce gitmelerimde de tek sorunum bu kardeş idi burnumdan getirdi otu boku bahane edip kavga çıkardı bezdirdi döndüm . Şimdi evi ayrı olmasına rağmen bunu yapıyorsa daha ne diyeyim ki ben öz evet 2 kardeşiz zaten

Başka çare yok ama durumu aynen anlatırdım ben olsaydım, aileme güvendim ama onlar beni yok saydı derdim ve geçen konuşmayı olduğu gibi aktarırdım .Yarın ilk işiniz bu olsun bence geç olmadan konuşun

Çok utanıyorum , ama sanırım bunu yapmak zorunda kalacağım ben . Ve kendimi çok çaresiz göstermiş olacağım ne yazık ki

O zaman patronuna konuş tekrar ne olacaksa öyle de böyle de olacak yada kardeşini ara direkt onunla konus anne babanı araya katmadan

Telefonlarımı açmıyor tam bir pislikmiş daha ne diye arayayım karışı bile o evde ilen açmıyor telefonlarımı bu gün itiraf etti kız

Eski konularınız görünmüyor.
Zaten bir yola girmişsiniz boşanacaksınız. Anladığım kadarıyla küçük bir şehirde yaşıyorsunuz İstanbul’daki ailenizin yanına gitmek istediniz. Küçük şehirde yaşamanızın önünde engel var mı? Ya da eşiniz rahatsız mi eder? Ben olsam kardeşimi arar okkalı bir konuşma yapardım. Onu zora sokacak bir durum yok zaten ortada olsa da katlanılır bir süre. Kardeşiniz durumu yanlış anladığını söylerse ve özür dilerse gidin ailenizin yanına. Ama bu şekilde gerçekleşmezse ailenizle araya mesafe koyup küçük şehirde yaşamanız daha uygun olur.

Çok utanıyorum , ama sanırım bunu yapmak zorunda kalacağım ben . Ve kendimi çok çaresiz göstermiş olacağım ne yazık ki
Sizden değil ailenizin, sizi yarı yolda bırakmasından kaynaklanıyor bu durum. Yarın hemen konuşun ki işlemler baslatılmamıs olsun.

Eski konularınız görünmüyor.
Zaten bir yola girmişsiniz boşanacaksınız. Anladığım kadarıyla küçük bir şehirde yaşıyorsunuz İstanbul’daki ailenizin yanına gitmek istediniz. Küçük şehirde yaşamanızın önünde engel var mı? Ya da eşiniz rahatsız mi eder? Ben olsam kardeşimi arar okkalı bir konuşma yapardım. Onu zora sokacak bir durum yok zaten ortada olsa da katlanılır bir süre. Kardeşiniz durumu yanlış anladığını söylerse ve özür dilerse gidin ailenizin yanına. Ama bu şekilde gerçekleşmezse ailenizle araya mesafe koyup küçük şehirde yaşamanız daha uygun olur.

Söyleyecek bir cümlesi yok ki insan olsa kendi arar basılsın diye haberdar durumdan . Açmıyor telefonlarımı da gitmemem daha iyi belli zaten orada o rahat vermeyecek zira . Allah’a bıraktım bekleyeceğim bakalım onun mükemmel evliliği nasıl geçecek . Ailem de zaten bitmiştir artık benim için . Onları da Allah’a bıraktım. Dalga geçtiler hayatımla resmen. Burada eş kişisi ne yapar bilmiyorum sakin şu an ama belli olmaz . Mesela en kötü dava açtıktan sonra ben istanbula taşınıyorum diyebilir. Beni geri vazgeçirmek için davadan zora sokmak amaçlı. En kötü bu olur . Çocuğu da alıyorum gibisinden . Ama iş sorunu var burada da işte

Back
X