• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delireceğim..

kara12

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
8
1
16
Artık sürekli yemeye bir dur demek istiyorum.Ben hiç normal kiloda olmadım çocukluğumdan beri hep fazla kilom vardı.Şuan 16 yaşındayım 162 boyum ve 63 kiloyum gerçi bu iki günde kilo almış olabilirim çünkü son haftalarda kilo vermeye karar verdim ama bir türlü çikolatayı bırakamıyorum bir iki gün yemezsem ertesi gün birden fazla yiyorum dün ve bugünde kendimi aştım aç değilim ama sürekli içimden bir şeyler yemek geliyor özellikle çikolata ve cips ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun desteğinize ihtiyacım var.Bu kilolar yüzünden psikolojim bozulmaya başladı kendime güvenim kalmadı çok kötü bir durumdayım :43:

boyuna göre falan düşündüm bana o kadar da fazla gelmedi
ama yine de bildiklerimi kendimce paylaşayım;
sabah kahvaltısı mutlaka yapılmalı en geç 9-10 da yaapılmış olmalı ve az yemene de gerek yok
akşam ise en geç 7 de yenilmeli yemek ve yağlı olmamalı
illa abur cubur yemek istiyorsan daha az kaloride ve lezzelli yiyecekler var
çikolatayı da birden değil yavaş yavaş azalt ve bitter ye
hatta tadı pek iyi değil ama light çikolatalar var onları dene
Her gün bir saat hızlı yürüş de çok iyi
ya da hafta 3-4 gün
dış görünüşü bu kadar sorun yapma canım
o senin için herşeyse yaşlanınca ya da Allah korusun fiziğine bişey olursa ne yapacaksın?
kendinle barışık olmayı kişiliğinle önpalana çıkmayı dene
o zaman insanlar ilk olarak görünüşünle değil kişiliğinle hatırlar seni canım

boyuna göre falan düşündüm bana o kadar da fazla gelmedi
ama yine de bildiklerimi kendimce paylaşayım;
sabah kahvaltısı mutlaka yapılmalı en geç 9-10 da yaapılmış olmalı ve az yemene de gerek yok
akşam ise en geç 7 de yenilmeli yemek ve yağlı olmamalı
illa abur cubur yemek istiyorsan daha az kaloride ve lezzelli yiyecekler var
çikolatayı da birden değil yavaş yavaş azalt ve bitter ye
hatta tadı pek iyi değil ama light çikolatalar var onları dene
Her gün bir saat hızlı yürüş de çok iyi
ya da hafta 3-4 gün
dış görünüşü bu kadar sorun yapma canım
o senin için herşeyse yaşlanınca ya da Allah korusun fiziğine bişey olursa ne yapacaksın?
kendinle barışık olmayı kişiliğinle önpalana çıkmayı dene
o zaman insanlar ilk olarak görünüşünle değil kişiliğinle hatırlar seni canım
Kahvaltımı 8-8.30 gibi yapıyorum genelde çikolatayı da öyle yapmayı deneyeyim önerilerin için çok teşekkür ederim:)Artık yemek yerken kendimi suçlu hissetmek istemiyorum bu yüzden kilomu bu kadar takıyorum sanırım.Bu konuda biriyle konuşmak biraz rahatlattı tekrar teşekkür ederim :)

Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır.Bilginize.

Back
X