- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Suan anlamadim sizi. Düzelir mi düzelmez miSeviş gitsin ama nasıl seviseyimde düzelsin konusu açma sonra Allah'ını seveyim
Çünkü senin gibi saf kızları kandirıp yatağa atmanın yolu ciddiyetten,evlilik vaadinden geçiyor.Duzelmicekse neden diyor ailenle tanisayim vs peşimden koşuyor
Konuları birbiriyle bağlantılı değil, direkt aynı konuları kelimeleri değiştirerek açmış zaten.senin konuların birbiriyle bağlantılı değil.konuların da cevapların da birbirinin aynısı.sen bizi delirtmek mi istiyosun.aynı konuları açıp açıp durma, sana verilen cevapları yaz bi kağıda oku oku dur.@benneyanginlargordum uzaylı konusu yüzünden kendi konusu güme gidince yenisini açmış glb
Adini koyunca normal olmaz mi zaten
Suan anlamadim sizi. Düzelir mi düzelmez mi
Bayanim. Anlamadim suan. Çocuğa mi hak verdin
Erkek çünkü.Konuları birbiriyle bağlantılı değil, direkt aynı konuları kelimeleri değiştirerek açmış zaten.
Bir de diyor ki doğrusu neyse onu söyleyin. E söylüyoruz inanmıyorsun biz daha ne yapalım? Benim cinsel hayatımı bile sorguladı 2 dk da
İyi de gerçekten evime gelmek istese istemek icin o zaman da mi kandirmis olur ya da yapmasaÇünkü senin gibi saf kızları kandirıp yatağa atmanın yolu ciddiyetten,evlilik vaadinden geçiyor.
Bu kadar basit ve sen bunu göremeyecek kadar safsin, maalesef
Olur mu? Olmazsa niye olmaz olursa niye olur?Adini koyunca normal olmaz mi zaten
Erkek niye böyle bisey sirsunErkek çünkü.
Suan anlamadim sizi. Düzelir mi düzelmez mi
Düşünmedim değil.. Kibledim bakalım ne çıkacak.Erkek çünkü.
Kasinirsan kasirlar ne ben mi diyorum yapKırıcı olmak istemem ama kaşınırsan kaşırlar.adamın ne olduğu ortada daha neyi zorlayıp sorular soruyorsun ki,He düzelir git mi diyelim napalım. Allah akıl vermiş kullanın azcık adam kıtlığı var sanki dünyada
Erkek değilim yemin ederimDüşünmedim değil.. Kibledim bakalım ne çıkacak.
valla adını söz mü koyarsanız, nişan mı koyarsınız , enginar mı koyarsınız, mahmut mu koyarsanız BİŞEY KOYUN ARTIK DA SİZ DE RAHATLAYIN BİZ DE RAHATLAYALIMAdini koyunca normal olmaz mi zaten
Bi daha yapmicam demesi icin önünü kesip atmasi lazmSakin olpeki gerçekten ciddi olduğumu kanitlicam yapmicam derse napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?